Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
ennyi! :DDD
nemrég azt mondta egy munkatársam,ő nem szeretne velem dolgozni!erre én azt mondtam neki röhögve:majd megszeretsz!:P
meglesem már én is ezt a beszologatós valakit!! Mert én is úgy beszólnék már valakinek!! Húúú´, de formában vagyok most ehhez!! :):):)
Nem vagyok egy eröszakos tipus, de az olyan sokszínü fazonokat meg tudnám tépázni aki mindenkinek úgy adja, elö magát hogy az adott embernek épp feküdjön!! Olyan vagyok amilyen, vagy ugy szeretnek vagy sehogy, ennyi!!
:DDDDDDDDDD
Nem. Csak nem akartam kiírni teljesen. :D Akire céloztál a csillagjegyesben, hogy mindjárt helyrerak :DDDD
tuszka a felhasználóneve?
melyik fórum ez?
Csak a hozzászólásait...
Azt "csodálom" benne, hogy ő mindig mindenről fixen meg van győződve, ha a másik pedig rácáfol, vagy mond vmi ellentéteset, akkor beszól vmit....
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!