Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
és ezt hogy lehet kiszámolni?
Sziasztok:-)
Remélem mindenki jól van:-)Én holnap vagy holnapután megyek terheltetni.kb 1 hét múlva kiderül okos voltam-e annó, hogy nem akartam gyógyszert
A testzsírszázalék szintjeit az alábbi táblázatból tudod kiolvasni:
Zsír szintje
Férfi-Nő
Létfontosságú
0-3% 0-7,9%
Versenyszint
3-5,9% 8-11,9%
Versenysportolói szint
6-9,9% 12-14,9%
Sportolói szint
10-14,9% 15-17,9%
Optimális fittségi szint
15-19,9% 19-24,9%
Enyhe elhízás
20-24,9% 25-34,9%
Krónikus elhízás
25% + 35% +
(edzésmester.hu)
ezt én is néztem, mert nekem mikor már 2*1-et vettem be nagyaon fájt reggel a gyomrom, mai napig néha éjjel arra kelek, hogy fáj a gyomrom
de most már elhatároztam ha megjön rendesen, utána ezt az 1 szemet is elhagyom és marad a diéta és a sport...
Ninett,
Ugy-e Te vagy akinek romlottak az értékei a gyógyszer ellenére? ha nem bocsika, de akkor rosszul emlékszem.
Én az 52kg(164cm-hez) nem fogyhatok ezért edzőcsajja súlyzózok az izomagyúak mellett, heti 2 órát. Kezdem egy kicsit enyhe futással vagy azzal a sielős típusú géppel (nem tudom mi a neve) és utána ha nem is az összesen, de sok gépen végig megyünk és lehetőség szerint minden testrészt megmozgattat. Mindenből 3 sorozatot csináltat, kivéve néha a hasprésből a hó második felében. A fogyás mellett ami már nálam megtörtént izmot kellett növelni és sikerült is 2,5 hónap alatt a zsír tömeg helyét átvette az izomtömeg, mert a súlyom nem csökkent viszont a test-zsír % 23-ról lement 12-re..
Kukucs...csak azé jöttem, hogy...kicsit megkésve, de végignéztem Szalmi webshopját, és aztajóéletbeföldönazállam azóta is.. :D
Szalma basszus, ebbe aztán van ám meló, de minden elismerésem, nagyon király lett!!!
Gyűjtöm a lóvét és Tőled vásárolok ezentúl...
Amogyorókrééééééééééééém...nyam..ezer éve nem ettem...
Januárban nem igen tudok sajnos, de februárban rendelek az száz..:)))
Zzsuga!
Nem nyitja meg a gépem a cikket, de érdekelne. Miért ne igyunk zéro kólát? Azt tudom, hogy egészségtelen (mesterséges édesítő, színezék, tartósító, csupa E).
Mit kezdtél sportoni, hogy javultál? Mikor, mennyit, milyen intenzíven. Én szobakerékpározok minden másnap 55 percet reggeli előtt. Hát nagyon remélem, hogy nem hiába kelek fel olyan korán. Pulzusmérővel csinálom, a megadott tartományon belül mozgok. Akkor csak jól csinálom, nem? Hol, mivel lehet elrontani?
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?