Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Szalmikám durumliszt fronton nincsenek jó hírek.
A piacon annyit mondott az eladó, hogy 30 kilót rendelt, ebből kapott 10-et, de a drágábbat, ami 380-ba kerül.
Úgyhogy még mindig nincs a 270-esből...
amiket Tigrisné írt az bőven elég
Szalmi DHEA kapszula? women's cream?
Molygóm,hát elpityeredtem, ahogy olvastalak.
Nagyon- nagy gratula, és mégnagyobb ölelés Neked.
Igen,jönni akar, és pont hozzátok!Annyira örülök!
Mindenféle giccses gondolataim vannak, de nem írom le.
Gyakorlati tanácsokat inkább a fórumos kismamik adjanak, én majd becsatlakozom, ha kamaszodik:):)
Valaki, aki képben van leírhatná, hogy még mielőtt vállalkozik az ember a babára, mit is szedjen, mennyivel előtte. Persze ha ir- es. Mert diéta és mozgás oké, de én ezen kívül nem tudok semmit és nem vagyok képben.
A másik. A webshopnál most bővítem a kínálatot (meg nézem át az árakat, mert új beszállítókkal tárgyalok) a táplálékkiegészítőknél és leírnátok, mi az ami nekünk jó? Mert jópárat tudok én is, de szeretnék mindent felrakni, ami jó nekünk. (Méhpempőt találtam olcsóbban pl. :)) Köszi, ha valaki segít ebben.
Molygó hát nagy gratulációmat fogad kérlek!
Kezdj el valamilyen tehesvitamint szedni ha eddig nem tetted, én a femi..ont javaslom az nekünk tuti jó. Plusz én ilyekor sem hagytam abba a d vitamint 1000 ne egységet szedtem. Egyelőre más nem kell ha a vitaminra nem akarsz annyit szánni akkor elég a sima patikai folsav napi kettő elgyen most az elejen mindenképp. Orvosod volt- e eddig? Mert uhra mindekêpp el kellene menni, h megállapítsák az élő embrió létét. Azt, hogy fogadsz- e orvost ráérsz még. Roszika is sztkba jármég most szóval ha ott jó a doki akkor nincs gond. Egyelőre ez jutott eszembe.
Dilemmában voltam, írjam vagy sem, de kéne pár tanács úgyhogy megírom (halkan csendben). Szombaton tutira kiderült, hogy két csík. Úgyhogy most egyszerre van öröm és boldogság na meg beszarás . Őszintén egyáltalán nem számítottam arra, hogy elsőre sikerül. Az uram azóta fenn hordja az orrát, hogy ő megmondta ő goldenshut :) Ugye a diétát leginkább hiányosan tartottam anyu betegságe miatt, mozogni sem mozogtam és azt gondoltam a halála miatt nem jön meg. De hogy Ő elment kb. aznap beágyazódott, így a jóisten/ sors ki minben hisz elvett tőlem és adott is, szóval bárhogy is van Ő jönni akar és egy csoda már most.
Szóval kérnék minden jó tanácsot akár priviben is. Nemtudom kell-e 8akarok-e) külön fogadott orvost (természetesen Tűű marad), milyen vitamint ajánlott nekünk szedni... stb stb....
és nem utolsó sorban köszönöm mindenkinek aki mellettem volt az elmúlt 1,5-2 évben mert nélkületek nem sikerült volna :)
Akkor lehet az volt a baj.
Na, uramnak csinálok valamelyik nap. :) Savanyú káposztás bablevest enne, de mondtam neki, h az gyilkos télen zárt lakásban, nyáron kellene, mikor nyitva lehet az ablak. :D Amellé pont jó is lenne. :D
Zzsuga, tettél bele margarint? Mert én graham és simalisztből szoktam és semmi baja, gyönyörűen feljön a sütőből.
Én fél literes tejszínt vettem, azt is eliszogattam jó ideig, nem romlott meg a hűtőben. Amúgy meg elolvasom, miben mi van, aszerint veszem.
A marhahús nekem is nagy szívfájdalmam, ezért csinálok ritkán. Akkor viszont tuti van valami sport aznap. :)
Köszönöm Szalmi :)
A lasange sovány darált sertéshúsból készült :) azt nem írtam oda merthogy milyen darálthusi már ízlés kérdése, én pulykából is nagyon szeretem .
ezt most találtam:
Kókuszcukor
A legújabb, főleg a paleolit táplálkozást hirdetők körében elterjedt édesítőszer a kókuszvirág nektárjából készült kókuszcukor. Glikémiás indexe, tehát vércukorszintet emelő hatása alacsonyabb a cukorénál, az agavészirupnál és a méznél is, így fogyaszthatják cukorbetegek. Míg a nádcukor glikémiás indexe például 68, a kókuszcukoré csak 35. Hőálló, sütésre alkalmas, édessége a cukoréval egyenlő, íze nem a kókuszéra, inkább a barna cukorra, nádcukorra hasonlít.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?