Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Gratulálok! Vigyázzatok Magatokra!!!! :)
Néha mehet a bundáskenyér, csak elég ritkán. Eleinte én is többször csináltam, mert tök jó volt, a tetejére sajtot olvasztottam, és sonkával sok zöldséggel ettem, hogy minél lassabban szívódjon fel.
Szia Shanee! De jó, hogy benéztél, és még jobb, hogy ilyen hírrel jössz! :))) Halkan gratulálok én is! Vigyázz nagyon magatokra, és ha tudsz gyere többször! :)
Shanee, nagyon örülök, ha tudsz,gyere többször. :) Nagyon megbabásodott itt a fórum. :)
Szia! Elírtam :P. Nyírfa cukrot akartam, nem nádat. :D
Szia! Nádcukor helyett, igen nyirfa cukrot akartam írni. A nádat adtam oda másnak. :P :D
Shanee, halkan, és szívből gratulálok!
Pasdechat, nem vagyok ai pm.alulműködő, de alulműködő vagyok. Ha jól olvastam, akkor neked túl műkszik a pm-ed, ugye? Csak azért, mert amikor tegnap este olvastam a hozzászólásodat a gluténnal kapcsolatban, az első ami bevillant az az volt, hogy az ai. pm.alulműködést remekül tünetmentesség teszi a gm. étkezés. Próbáld ki, hátha rajtad is segít! :-)
Istenem ez nagyon szupika halkan megy egy egy naaaagy gratula és ölelés :-))
Ezt irta fel orvos reggel gravida 2*2, utro2*2,magneb62*2 magnerot 1. És akkor edte is ugyanez. De szedek rutascorbint is az éjeli szekrényem kèsz patika :-)))
Sziasztok én pco -om van meg sajnos vékony méhnyálkahártyám és már a káli intézet küldenek .
Szia zsuga :-)) gondolhatod a wc re jàrok ki meg fürdeni kellek fel még kajàt is az àgyba kapom kicsit kiszolgàltarotnak érzem magam én ehhez nem vagyok hozzâ szokva de most kibirom mazsikàmért mindent. Nem szeretnék kés alâ feküdni én sem föleg hogy él a gyerekem naaa ezt nem élnèm tul. Igaz még odébb van péntek akkor kel visszamenjek és ha azt mondja irâny a korhâz és a bébinek semmi baja akkor mitévö legyek??? most hogy nagy unnalmamba olvasgatok most attol is paràzok hogy a méhlepény àtvegye a szerepét!! Egyébként kismamàk mehetnek szolizni eu szoliba?
ÓÓ Shanee nagy-nagy gratula. Pont a múltkopr jutottál eszembe, hogy mi van veled, erre nem is gondoltam. Majd gyere a többi hírrel.
Sziasztok lányok! Jó rég nem voltam erre.....Ma reggel pozitív lett a tesztem :) 33. napon vagyok, szóval még csak óvatosan örülünk, de egész nap pityergek :)
Babus, drukkolok neked, feküdj szépen és minden rendben lesz. Én sem feküdnék kés alá, mert ha el akar menni úgy is elmegy a baba, a vérömleny meg magától simán felszívódhat.
Valaki írta, hogy bundáskenyér. Egyszer a lányok itt azt írták, hogy se bundáskenyéret, se a píritost nem lehet enni, max tízóraia. Én lassan egy éve nem ettem egyiket sem.
Én szerencsére csak viszonylag rövid ideig szedtem fogamzásgátlót. Kb. 2x1,5 évig.
Aztán a másodiknak az vetett véget, hogy trombózist kaptam...
De annyira jellemző a mostani orvosok nagy részének a gondolkodására, hogy a közti vérzésemre a megoldás a fogamzásgátló lett volna... igaz, hogy babát szeretnék... pfff...
Sziasztok!
Vettem ma pár dolgot. Pl.: diabetikus ét és tejcsokit sütéshez, amiben maltit van, és nagyon kevés szénhidrát. Az mehet, ugye?
Meg gullon kekszeket, diabetikus lekvárt, újabb fajta teljes kiőrlés fehérlisztet, amire az van írva, hogy finomra őrölve - hátha.
Köszönöm a megnyugtatást, az lesz :) majd május környékén ugyis megint nagyobb vv lesz .
nézesd meg majd pár hónap múlva.
ne kezdj parázni, mert a tsh-t a vv-kori lelkiálllapot nagyon befolyásolja, ennyit simán ugrálhat egyébként is. :)
Igen azt tudom, csak azért kezdtem el parázni mert ekkorát még sohasem ugrott 1,1 felett nekem nem volt soha.. 2 hónap alatt meg 0,5-öt felugrik , furcsa
ez még mindig szuper! :)) 2-ig nagyon jó.
hupsz nem is 0,94 ről 1,43-ra , de ekkor még nem is szedtem metet, csak diéta volt
Ja apropó Nekem a TSH-mindig normál volt, most el kezdett emelkeni már a diéta hatására is szept és nov között 0,3- at felugrott, akkor érdemes lenne nézetnem T4-et és ATPO-t? Mert azt még mindig nem mertem...
Nekem is fogigátlo előtt össze vissza jött meg, mikor elkezdtem szedni szerintem egy fél évig meg se volt előtte, na mikor elkezdtem szedni 2 hétig ömlött a cucc... Most is féltem attól hogy abbahagyom nem jön meg és akkor megint ilyen brutál lesz egy fél év mulva, de kop kop edig nagyjábol rendbe van és remélem már csak jobb lesz.
Nekem a fogi gátlo normál szinten tartotta a női homonokat, 8 héttel az abbahgyása után a progim 203 volt, csodálkozom is mert itt irtátok hogy nagyon sokaknak alacsony... Kiváncsi vagyok hogy hogy fogja birni a sok inzulint lehet hogy Nekem is mégjobban szét fog csesződni a progim is. Viszont cisztám nincs (kop kop), szőrösödés hajhullás, tulsuly az megvan oh jee...
Most el kell mennem, de délután-estefelé leírom!
nekem szerintem a fogi gátló előtt is volt vmi gond a szervezetemmel, mert már 12 éves korom óta 40-60 napokra jött meg, aztán viszont hosszú ideig szedtem a bogyót, és utána jött tejcsorgás (emelkedett prolaktinszint), stb...
További ajánlott fórumok: