Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Tényleg, Szalma, milyen volt a pingpongozás?
Csajok, elkezdtem összeszedni a recepteket. A naplóim között találjátok. Ha valaki kipróbált valamit és megjegyzése van hozzá, azt beszúrom majd. Akkor oda ne írjunk majd hozzászólást, hogy csak a receptek legyenek együtt. Persze ide is jöhetnek receptek, én meg majd átmásolom oda a gyűjtőbe. Szerintem így könnyebb lesz, ha vissza akarunk keresni valamit.
Ági, te is ezt a tönköly búzadarát használtad vagy ebből is van többféle?
Sziasztok Lánykák!!! Tegnap csináltam goffrit grahamlisztből és zabpehelylisztből, a tetejére pedig diétás csokipudingot főztem. Nagyon fincsi lett.
Monyec, ez engem is érdekelne, milyen uh- n voltál?
Welkin és Viki!Mit szedtek, h ennyi energiátok van?
Én marha büszke vagyok arra, hogy séta, pingpong, tollas + bringázás... De ez nekem szórakozás... Na de súlyzós edzés, stb. Boaaaa...Le a kalappal!:)
Welkin, a xilit azért jó nekünk, mert a GI-je csak 7. Nálam a gyógyszer hatása pár hét után úgy jelentkezett, hogy kevésbé hullik a hajam. Előtte már brutál volt. Most szerintem ez az adag már normál mennyiségű.
Brigus, tök jó, hogy sikerült a nokedlid durumból, a héten szerintem én is kipróbálom.
Hát én vettem teljeskiörlésű tönköly búzadarát, szerintem botrány. Vagy inkább úgy írom, hogy grízes tésztára teljesen alkalmatlan. Összeállt egy masszává, leragadt, ki kellett dobni. De megpróbálom vele majd a túrógombócot, hátha abba jó lesz.
Mosolyka, az arányt próbáld meg 1/3-2/3-ra csökkenteni, szerintem úgy még jó lesz a kenyér.
Tita, ez tök jó, szépen csökkentek az értékeid! Nagyon ügyes vagy és látszik, hogy jó az irány! Gratula!!! Nem írtál semmit a nyaralásról, remélem, minden szuper.
Monyec, jobban vagy? Milyen uh-n voltál, amire éhgyomorra kellett menned?
helló mindenki:)
Monyecka, ha befejezted, nálunk folytathatod :P
Sziasztok Lányok!
Ritkábban tudok jönni, mert apukámnál vagyunk itthon. A férfiak kerítést csinálnak én meg kamrát meszelek....
Szombat este sütöttem zsömiket. Most csak tk. tönköly liszt meg zabpehely liszt van benne. Nagyon finom.
Akkor az mitől jó nekünk???Akkor jobb már a sima édesítő ettől, nincs benne 0 ch...
meg van olyan természetes alapú mint az eritriol, az is 0 ch...
Ez a teljes kiörlésű búzadara nekem is tetszik...
lányok, mennyi ch-t kell számolni a Xilitre??csak kalóriát látok rajta, de ch-t nem...
Csajszik, imádlak titeket!
durum lisztes galuska....szuper lett!! :) OLYNA BOLDOG VAGYOK!!! MINDENKINEK SZÉP JÖVŐ HETET!!!
Köszönöm Neked is! Mindenképpen veszek.
Amúgy ezt sima tejben ha megfőzzük, az úgy diéta szempontjából inkább gyorsan felszívódó, ugye?
Sziasztok!
Lányom nagyon szereti a tejbegrízt. De az, ugye, felejtős egy életre?
Ma olyan kenyeret sütöttem (most tanulgatom ezeket a dolgokat), hogy fele az sima, fehérliszt, fele pedig teljeskiőrlésű rozsliszt. Egész jó lett.
Nem tudom, meddig lehet eltolni a rozsliszt arányát úgy, hogy még állagra jó kenyér legyen.
Hát a hullik,bár nálam a zsírosodás játszik extrán,durván...
a fogyásról meg annyit, hogy 7 kiló kellene összesen fogynom, vagy tizet,szóval elégedett lennék bármivel,évek óta nem fogytam,még akkor sem ha csak vizen éltem:D
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?