Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Szalma
Mármint a tölcsérrel,de szerintem másokat is.Nem is hallottam eddig róla,de nagyon hasznos dolgonak tűnik több ok miatt is))
Köszi))
Szalma
Nagyon felcsigáztál most ezzel)))
Milyen fesztivál lesz Miskolcon? Én itt lakom mellette))
Tita
Úgy van írva,hogy ha szültél már simán vagy 30 év feletti vagy,akkor a nagyobb kell.Ha nem szültél,vagy csak császérral,vagy 30 év alatti vagy,kkor a kisebbet ajánlják.
Hát uzsira szerintem nem gáz, inkább akkor,mint máskor. Én biztos nem bírnám ki.
Nekem is küldj egy linket légyszi, ha más nem kipróbálom.
És ha leguggolsz vagy emelsz valamit? Nekem sokszor van,hogy ha leguggolok a picikhez,vagy felemelem az ovisokat érzem,hogy egy kicsit kinyomom a tampont.
Olyan fertőtlenítőm van hozzá, mint a babacumikhoz. Ezt az elején - végén szoktam csinálni, közben intim mosakodóval átöblítem. Ha nem otthon vagyok( v nincs kézmosó a wc-ben), meleg víz, és intim kendővel áttörlöm. (Bocsi, ezt le kell írnom: Olyan mosogatógépünk van, ami bébifunkciós, tehát, ha kell fertőtleníti a cumisüveget. Mondtam a pasimnak, h lehet, h berakom ezt a cuccot is a gépbe, akkor tuti tiszta lesz. (Persze poénnak szántam. :)) Azt hittem leesik a székről. :D)
Nem marad benn, ahhoz nagy, és el sem tűnhet. Lazán ki lehet venni. Nekem pedig rövid ujjaim vannak. :)
Amúgy sokféle recept van rá, ezt 1* lementettem valamiért. :) Variálható, elég jól. :)
Én akármilyen bugyiban aludhatok. :S Minden égtáj felé 1-1 végtag, és forgolódok marha sokat, szal valahogy én még a saját hajamba is majd megfulladok. :) A tejjel én sem merek próbálkozni, pedig csak 1-1 evőkanálnyit tettem a kávéba. Attól én is futottam. :) Viszont pudingnak meg tudom enni. Ez milyen hülyeség. Viszont mikor fagyit ettem (1 gombóc, de cukorral ugye), na az ... úgy fájt a hasam, majd felrobbantam. :S Megyek vendégségbe. Így merjek legalább 1 sütit enni uzsira? Szülinap lesz. :S
Ja és egyébként a betét,ha elcsúszik hangja is van, legalábbis nekem volt,hogy aludtam és ahogy fordultam az ágyban hallottam,hogy csúszik el a papír rész, és az én forgolódásomat sose bírja ki a ragasztó része sem, mégis valahogy óckodom az ilyen dolgok felrakásától, meg mi van ha ott marad, vagy ha megtelik? Tudom,hogy nem telik meg, mert nagyobb annál,de akkor is bennem van a félelem.
És fertőtlenítőt veszel hozzá,vagy egyszerű meleg víz? Vagy hogy tisztítod?
Köszi a receptet szalma. A mensi pedig ilyen, idővel szépen beáll, és mindenkinek más, nekem eddig volt ilyen,hogy ha néha-néha megjött akkor semmi jele nem volt, most meg gyakorlatilag a 10. napon már érzem a peteérést, és a 23.-25. naptól kezdve már erősen érzem a hasam alját. Bulgurt egyszerű tescoban is lehet kapni én ott vettem. Picur a húst nem számoljuk. Az intimtölcsér az az ami ilyen tölcsér alakú cucc és tulajdonképpen összegyűjti a cuccost ami jön és úgy veszed ki? Én láttam már olyat, de még soha nem használtam,de nyilvános helyen én a tampont se szeretem cserélni,mert mégiscsak isten tudja milyen kézzel kéne magamban nyúlkálni. Éjszakára én mindig betétet használok és utálom,mert én úgy alszom,hogy a lábam között van a takaró és tényleg tarkóig olyan vagy,de én úgy küszöbölöm ezt ki,hogy olyankor francia bugyiban alszom és az jobban tartja valamiért.
Érdekes,hogy én meg a tejet nem bírom, még ha uzsonnára eszem sem, tuti hasmenés egy órán belül.
Szalma
Most néztem amit mondtál,én még nem is hallottam eddig róla! De nagyon érdekes és anyagilag sem mindegy!
Találtam 4300 ft-egészen 11 ezerig.
Hát igen én is ezért kerestem valamit. Tampon nem oké, betét sem jó. Ráadásul nyáron nem tom beleizzadtam- e a gatyámba (mert ugye nem vékony, de hosszú, h ne lássák a szőröket), v átáztam. :S
Fél év? Óh szegény... :S
Szalma, én eddig csak a nevét hallottam, de írjál már róla légyszi, engem is érdekelne. Bár pont most táraztam be tamponból, mikor akciós volt.
Brigi, én évekig csak betétet használtam, pont ezért, mert mondta a nőgyógyász, hogy az jó nagy bacilusforrás és azonnal tegyem le. Oké. De nemrég már tele lett a hócipőm, hogy éjszaka, ha fekszem, még a tarkóm is olyan lesz, tök mindegy, van-e betét bent. Na onnantól megint tampon, mert franc se fog minden reggel bugyit mosni. Napközben még elvagyok vele, de éjjel semmiképp.
Picur, pörinél csak a köret érdekes. Husikat nem számoljuk. Erről jut eszembe, múltkor megnéztem, hogy a virsliben mennyi ch van, mondom vagány leszek, betúrok vagy négyet. Na egy db virsiben 0,9 ch volt. Uhh hát abból elég sok kéne, hogy kiadja a vacsimennyiséget :)
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?