Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

2011. aug. 18. 13:23
Na most kaptam a MM-ből levelet, hogy a távkonzultációs díj 3000 froncsi, amit át kell utalnom és onnantól tudnak informálni. Ezt nem annyira vágom, mert mondta RR, hogy írjam meg a TSH-t, emiatt ne menjek be és utána megbeszéljük. (Azt nem mondta, hogy ezt 3 ezerért fogjuk megbeszélni.) De valószínű, hogy amiatt is van ez, hogy receptet is kértem, mert csak október elején akarnék menni terhelésre, addig meg nem elég se a met, se a letrox. Valaki volt már így?
3701. Briguska (válaszként erre: 3699. - 8f3c54052d)
2011. aug. 18. 13:07
Persze, reggelire nem lehet.
3700. Briguska
2011. aug. 18. 13:07

Jah te a korpás zsömire írtad?

nekem a doki azt mondta, hogy ha nem is eszek mást mert nem bírok, akkor is 3-4 darab korpás zsömle vagy annak megfelelő ch-t egyek meg! Na a nagykönyvben, úgy van hogy 25ch-1 zsemle, szóval 100 ch és én csalok, mert 30-nak számolom és az a reggelim! Még így is gyengusz a ch mennyiség. Ha vacsira pl vadász vacsi van, akkor pl eszek két tükörtojást két virslit meg egy zsömit...de akkor is necces a 40 gr ch. de majd szét durranok olyan telekajálom magam... szóval akkor is a korpás zsemle a császár nálam, a legkevésbé más ízé, és az max száraz lesz de büdös nem, mint a többiek... :S

2011. aug. 18. 13:06
Pirítós nem jó, mert gyors lesz belőle. Reggelire nem lehet.
3698. Briguska
2011. aug. 18. 13:02
Én korpás kenyeret veszek a pennyben Vitásat, vagy grahamet és abból csinálok pirítóst, vagy melegszendvicset!
3697. Warnika (válaszként erre: 3696. - Briguska)
2011. aug. 18. 12:46

de annak meg nagyrésze fehér liszt nem?

én azt ettem pár hétig és nem esett jól.

3696. Briguska
2011. aug. 18. 12:34
én is szoktam pirítóst, de nekem még mindig a korpás zsömi a best off ízre...:S
3695. Warnika (válaszként erre: 3656. - Titamilla86)
2011. aug. 18. 12:33

szia,

úristen, hetek óta pirítósnak eszem a graham és tk kenyeret, mert már nem bírom az ízét...akkor ez nem jó??

3694. picur12 (válaszként erre: 3693. - Briguska)
2011. aug. 18. 12:12
Köszi :) Tőletek rengeteget tanulok :)
3693. Briguska
2011. aug. 18. 12:08
Picur, idővel mindenre rájössz! Minden értelmet nyer! :)
3692. picur12
2011. aug. 18. 11:53
Sziasztok lányok! Értem már akkor, hogy miért vagyok folyton olyan mint a mosott szar... akármennyit alszom, mindig fáradtan ébredek! Egyszerűen nem tudtam mitől, de megkaptam rá a választ Tőletek :) jó lenne már ha múlna, bár én még messze vagyok tőle gondolom...
2011. aug. 18. 11:50

Szalma, érezni fogod, hogy mikor értél meg rá. Én 28 évesen éreztem először, amikor a barátnőmnek megszületett a kisfia. Ő indított el bennem valamit, ami azóta egyre erősebb. Sajnos ez a kisfiú másfél évesen meghalt agydaganatban. De egyébként a mai napig van, hogy más gyerekétől falra mászok. A legjobb barátnőm 44 éves, soha nem akart gyereket, de az élete is úgy alakult, hogy nem lett, és most se bánja, hogy nincs. Azt mondta, ő tudja, hogy önzőbb annál. És tisztelem ezért, hogy kimondja és nem szült azért, mert ő egyetlen gyerek, anyukájának meg egyetlen unokája lett volna és elvárták volna tőle.

Egyébként már én is balhézós vagyok. Éppen elégszer hallgattam, mikor nem kellett volna. És ilyen sztori mindenkinek van az ismerettségi körében. Nekem is sajnos. Több is. Úgyhogy én is simán hívtam már ki főnököt, vagy balhéztam magamért.

2011. aug. 18. 11:11
Szalma,még én sem érzem annyira a késztetést.
3689. Szalmalány (válaszként erre: 3687. - Briguska)
2011. aug. 18. 11:06
Este gyárfeszt Miskolc Hoxa IR találkozó? :) :) :)
3688. Szalmalány (válaszként erre: 3687. - Briguska)
2011. aug. 18. 11:00
Naná, h sikerül. :) Mennyire érdekes, h több korosztály vagyunk, tök sokan vagytok fiatalok, és már akartok babát. Ez nem baj, sőőőt , hanem, hogy én még mindig nem érzem a késztetést, pedig benne vagyok a korban. :S Mi lesz ebből? :)
3687. Briguska
2011. aug. 18. 10:57

Monyec persze, hogy találkozhatunk! Sőt a Szolnok nagyon jó ötlet!!!! oda akár kocsival is elmegyek :)

Szülés téma, hát olyan furi még erről beszélni... szinte annyira messzinek érzem, pedig jövőre már nagyon jó lenn, nem is beszélve rólatok csajszik, akik már nagyon vágytok rá!!! Sikerülni fog!!! Érzem!

2011. aug. 18. 10:49
A szülést mindenki úgy intézi, ahogy nekik a legjobb. Mindannyian mások vagyunk. Utálnék egyedül lenni akkor. De persze, ha valaki így érzi, akkor le a kalappal. :) Engem megnyugtatna, ha ott lenne. :) Legalább 1 dolog legyen ismerős és biztos. Kb 1 hónapja szült haverunk felesége (1. gyerek), akit betoltak, h kb 3-4 óra és szül. 20 perc múlva meg szaladoztak, mert Zoli haver meglátta, h félig kinn a gyerek feje. :)
3685. Szalmalány (válaszként erre: 3683. - 8f3c54052d)
2011. aug. 18. 10:43
Hirtelen bevizesedett. Elment a dokihoz, aki azt mondta, h azért fullad, mert nagy a baba és sokat evett... (?!)Rosszul volt este is, megbeszélték a férjével, h másnap elmennek máshová dokihoz, lefeküdtek aludni és nem kelt föl többet. A babának is annyi lett... Ha baj van, akkor ne küldjenek haza, meg menni kell máshová. Lehet terrorista dolognak tűnik, de én már bankban, hivatalos helyeken, szoktam használni a "Beszélhetnék a főnökével?" mondatot... Mert mindenki csak 1 tollvonás. De azért mi itt tudjuk, h ha nem kötjük az ebet a karóhoz, nem tartunk itt... szal sajnálom, mert csak 31 volt, és mindenkit sajnálok, akivel hasonló történne, de engem nem hat meg, mit szólnak, h balhézok. Ők meg másmilyenek. Talán nem ó mindig elfogadónak lenni. :S
3684. Monyec83 (válaszként erre: 3680. - 8f3c54052d)
2011. aug. 18. 10:42
Az én férjecském sem az a hős típus. Egy vércétel még talán-talán, de több nem telik tőle. Ahogy a kórházban voltam utána kérdeztem, hogy ha szülni fogok bejön-e velem. Mert én nem szeretném, max a vajúdás még nem durva részére. Ő is totál kihalna, elájulna meg minden. Másrészt ne lássa a szenvedésem, mert segíteni nem tud, nekem fáj. És ha nekem fáj vmi akkor mindenki hagyjon békén. Azt mondta, hogy nem szeretne bejönni. Szóval nálunk ebből nem lesz vita. Viszont a 9 hónap alatt elvárom, hogy jöjjön velem a dokihoz. Abból nem engedek.
3683. 8f3c54052d (válaszként erre: 3681. - Szalmalány)
2011. aug. 18. 10:28

Na ez meg a másik fele, hogy attól félek, kiosztja a dokit majd, mert elég harcias.

Jézusom, mi történt a kismamával? A babát sem tudták már megmenteni?

2011. aug. 18. 10:27
Amúgy megértem a férjed. Tetováljanak szét, csak a vénám hagyják békén. :)
3681. Szalmalány (válaszként erre: 3680. - 8f3c54052d)
2011. aug. 18. 10:05
Ez azért kemény lehetett. :D az én kis pasim még fogdokinál sem kér érzéstelenítőt, mert f@szom, nem érek rá, csináld meg, szaladnom kell. :) A szülésről mi is beszélgettünk: Ha ott volt, mikor bekerült a gyerek, ott lesz, mikor ki is jön. Punktum. :D Sajnos velem kell lennie majd, pár hete meghalt 8 hónapos kismama rokon, hülye doki miatt. :S Nem szüléskor, de valahogy nincs szerencsém a dokikkal, és jobb, ha ott van, és tud szólni v üvölteni ha kell valamiért. :S
2011. aug. 18. 09:47
Szalma, a férjem attól pánikba esik, ha meglát egy tisztasági betétet, amin semmi sincs és még original. Hogy is fogalmazzak... ő nem az a fajta, aki majd bejön velem a szülésre, mert a dokiknak vele kéne foglalkozniuk. Amikor ugye szurattam a TSH-ra a vérvételt, nagy mellénnyel mondta, hogy neki is kérjek beutalót teljes vérképre. Na, előtte lévő nap már elkezdett alkudozni, hogy mi lenne, ha csak jövőhéten mennénk, mi lenne, ha csak én mennék és ő elkísérne stb. Még aznap reggel is ment a cirkusz, majdnem hogy be kellett vonszolnom a 190 cm-es, 106 kilós férjemet a vérvételre. Pedig érted, akkora vénája van, hogy a vámpírok kedvence lenne. Persze utána már nagy mellénnyel tolta be a marcipánszeletet, hogy ő aztán nem félt. Vagy mikor megbeszéltük, hogy elmegyünk meddőségibe, ott ugye vannak az alapvizsgálatok. Mondom neki, lesz spermavizsgálat, meg vérvétel. Erre ő: micsodaaa? Vérvétel? Na őt aztán nem fogja megszúrni senki, hát mit képzelnek ezek. Ő nem megy sehová. Még csak nem is a spermavizsgálaton akadt ki. Aztán mikor eljött az ideje, jött velem hősként. :)
3679. Monyec83 (válaszként erre: 3677. - Briguska)
2011. aug. 18. 09:46

:-(

Tudom, hogy egy vagyon. De ha legközelebb hazamegyek, Bcsabán összefuthatunk. Vagy tényleg legyen félúton, pl. Szolnok.

2011. aug. 18. 09:23

Szép jó reggelt Mindenkinek! :)

Hajna, miért ájuldozott az embered? :)

Monyec, én bármilyen találkozóban benne vagyok, csak táncolni ne kelljen. :)

Bogica, Gyárfeszt lesz, és ott az 1ik kedvenc zenekarom a SKINDRED. Reggie metált játszanak. :) Volt 8 jelentkező, akik jöttek volna velünk, na ebből mind eltűnt, és azon filózunk, ha 2en lemegyünk, akkor az olyan 16000ben fáj kettőnknek. :S De olyan durvák élőben a fiúk, h szerintem úgyis megyünk. :)

Mensire visszatérve: reggelre semmi nem volt a betéten, mooncup a helyén. :) Pedig a torokgyuszim átcsapott náthába, szóval egész éjszaka a káma szutra összes pozíciójában aludtunk a drágámmal, felváltva fújtuk az orrunk. :)

Melegszendvicset, ha jól telepakolod a tetejét és grillen csinálod, a kenyér szinte csak átmelegszik, nem pirul, úgy tuti jó. :)

3677. Briguska
2011. aug. 18. 09:23
Lányok nem lenne rossz...de én nagyon csóró vagyok... nekem pestre utazni vonattal egy vagyon, kocsival meg pláne, egyedül. Szóval nehéz ügy.. találkozzunk félúton? :) bár szerintem ti vagytok többségben!
2011. aug. 18. 09:14
Monyec, én benne vagyok, szerintem jó ötlet. Többiek?
3675. Monyec83
2011. aug. 18. 09:01
Mi lenne, ha vmikor az ősz során csinálnánk egy Hoxa IR találkozót?????
3674. Monyec83 (válaszként erre: 3673. - Briguska)
2011. aug. 18. 09:00

A férfiak nem is sejtik milyen nagy herce hurca nekünk a menses minden hónapban... Akkor is ha van és akkor is ha nincs.....

tésztát más feltéttel ettem már vacsira akkor nem volt gond. Lehet most a tejszíntől volt, mert sonkás tejszínes tésztát gyártottam. Akkor inkább a tejszín a bűnös.

3673. Briguska (válaszként erre: 3671. - 8f3c54052d)
2011. aug. 18. 08:43
majdnem elájult ???? :) :) :) ez cuki!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook