Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sötétben minden tehén egyforma??? no comment...vödör azért nem kell a fejedre ugye? :D XD
el vagyok nagyon veszve, majd jövök!
Igazából most megyek másodjára az MM-be. Én is kíváncsi vagyok nagyon, hogy mit mondanak.
A fogyásról meg még annyit, hogy a kilók nem mozdulnak, de a ruhák meg lötyögnek, és főleg a nadrágok meg szoknyák( A cicim nem fogyott, hála az égnek!). És azt ne mondjátok, hogy, mert izmosodom és az izom nehezebb, mint a zsír, mikor a tegnapi futás előtt hetekig nem mozogtam.
Sziasztok!
Bogica977 köszönöm az invitálást...
Holnap MM? Juuuj, de kiváncsi vagyoook!!! Mindenféleképpen írd meg, mi lesz, légyszi! :)
Tegnap én is elmentem bringázni 2 órácskát kényelmesen. Ez a meleg nagyon kikészít mindenkit. Ma kéne barátnőmet látogatni, de inkább lemondom, mert mire odabringázok, megpusztulok. Jegyet meg nem akarok venni 3-4 megállóra... :S
Én szoktam inni apentás izesített cuccot,az nagyon finom,és nincs benne cukor, 100 mlben van kb 0,2 gr ch, az elenyésző...
én látom hogy fogyok, de bakker, a mérleg nem látja, de kakilom most le...:D
Stagnál a fogyásom.
Tegnap este elmentem futni. fél 9 körül, egyrészt mert elviselhetőnn volt a meleg, másrészt meg sötétben minden tehén egyforma... És olyan jól esett! Ha lesz erőm akkor ma is megyek. Holnap meg MM.
Ha valakit érdekel, most kaptam hírlevelet az intimtölcséresektől, h ha regisztrálunk a kuponvilagponthu- n, akkor kapunk kedvezményt náluk. Tehát ha valakit venni szeretne, gondolom most érdemes.
Akartam töltött karalábét csinálni. :S 149 ft 1 db karalábé. :S A francba. :S
én a túrótól szaladok :))
be kell valljak valamit:
próbáltam reggel a teát...de mostanában nagyon hig kávét iszom úgy kb 1/2 dl tejjel..:((
Nagyon gáz???A teától nem ébredek fel,a kávét nem tudom tej nélkül inni....
Sziasztok! :) Nemsokára a Patika magazinban lesz Tüű dokival interjú az IR- ről. Ha megjelenik, szólok. :) (Gyógyszertárból ingyen elvihető.)
Én light colázok néha. Amúgy víz, víz citrommal, néha limonádé édesítővel. Reggelire néha szörpi tejeskávé helyett... :`S Na nekem ez a legrosszabb. A tejeskávé nélküliség. Tudom, h lehet, de szaladok tőle. :S
Hogy álltok a fogyással?
én cola függő vagyok..:(((
már csak kicsit...de legalább zerot iszom..:)
Tita
Nekem a Boleroból a kékszőlős volt nagyon fincsi.Igaz nem vagyok oda ezekáért,én nagy tea fun vagyok))
De a tesóm egy időben itta,és nekem akkor az ízlett))
Sziasztok))
Jól rácuppantatok ezekre a szörpikre))))
Jéggel,szódával én most Fizzit vettem,gyömbéreset.Na ez ízlett))
Majd legközelebb kipróbálom a többit is)
IR vizsgálat
Igen,aki tudja,próbálja meg először TB re,de az a baj,hogy az orvosok ezt felesleges vizsgálatnak tartják,.és így meg nem is csináltatják meg nagyon sok helyen((
Ezért megyünk inkább magunknak megnézetni....
Halihóóóó!!!!!
A piroska diab szörpnél nincs jobb!!!
Ez azért sokkal barátibb.
Bár én megpróbálom a tb-re. Várok inkább pár napot.
Ez úgy jött össze,hogy 90 ft/ db a cukor nézése
1690 / db az izulin
700 ft a vv,
Cukros lötyit adtak hozzá.
Nekem 3 pontos volt,0,60 és 120 perces.
Centrumlaborban nekem 5700 ft volt)))
Bibi)))
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?