Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

5232. Warnika (válaszként erre: 5225. - 8f3c54052d)
2011. szept. 28. 15:21
szia Hajnám, itt vagyok, olvasom a fórumot folyamatosan, nyaralni voltunk, utána beteg voltam, most meg munka ezerrel. de itt vagyok a háttérben folyamatosan.
2011. szept. 28. 14:46
Tita, már nem emlékszem, mit mondtál, hogy a gullón keksz gyors vagy lassú? Tk lisztből van és maltitol az édesítő benne.
5230. 8f3c54052d (válaszként erre: 5227. - Mézgapaula)
2011. szept. 28. 14:41
Hát az maga lenne a mámor, ha spontán sikerülne, de sajna a férjem eredményével is gondok vannak, valójában ezért mentünk lombikra. Abból gondoltam, hogy nálam is gáz van, mert az első nem sikerült, másodiknál pedig nem fejeződött be a beágyazódás, úgyhogy csak biokémiai terhesség jött létre. Az a tapasztalatom, hogy ahol a lány teljesen rendben van, ott az első vagy második lombik sikerülni is szokott. Tehát már megbékéltem a lombik gondolatával és nagyon bízok benne, ha én is rendben leszek teljesen, akkor sikerül is végre. Persze a spontán jönne, háááát, én lennék a legboldogabb a világon.
5229. 8f3c54052d (válaszként erre: 5226. - Monyec83)
2011. szept. 28. 14:38
:DDDD Ugyanez.
5228. 8f3c54052d (válaszként erre: 5224. - Monyec83)
2011. szept. 28. 14:37

Na akkor megnyugodtam, hogy nem azért van, mert bénán teregetek. Azt én nem tudom egyenesen kiteríteni, mert már akkor hányás, ahogy kinéz, mikor kiszedem a gépből.

Malacnak játék??? Óóó vazze'... Épp mesélte a kolléganőm, hogy valamelyik nap az volt a Való Világban a csajoknak feladat, hogy meg kellett kopasztani tyúkot vagy kacsát a csajoknak, és az egyik elbőgte magát, hogy ő erre képtelen, mert annyira szereti az állatokat. Meg mindegyik fújjolt, hogy ő aztán nem. Ezt pont nem láttam, de azt igen, hogy valamelyik libának az is gondot okozott, hogy egy szalámit felkarikázzon. Hát igen. Tény, hogy én se tudtam főzni, mert anya úgy volt vele, ha rá leszek kényszerülve, úgyis megtanulom és így is lett. De hogy ma már sikk ez, ha valaki nem tud főzni, szerintem ez durva. Van pl. ez a műsorvezető csaj, a Tatár Csilla (Gönczi Gábor felesége), az például egyáltalán nem tud főzni és erre még büszke is. Majd ha lesz gyerek, "esetleg" megtanul. Mondjuk nekem is volt olyan kolléganőm, aki ha valami húsos kaját vittem, megkérdezte, hogy pfúúj, hogy bírom megfogni a nyers húst, az annyira undorító. Azóta gyereke van, és szerintem még mindig nem tud főzni. Persze válogat, mint az állat. Anyuja két házzal arrébb lakik, van kulcsa a lakáshoz, és tele rakja nekik a hűtőt. Szerintem ez szánalmas.

5227. mézgapaula (válaszként erre: 5221. - 8f3c54052d)
2011. szept. 28. 14:34

Én is sovány vagyok és voltam, úgyhogy legyenek csak ábrándjaid!

Remélem, a lombik csak a hormonok miatt kell és anatómiai oka nincs, mert akkor talán rendeződsz annyira, hogy nem is lesz rá szükség.

Drukkolok a jobb eredményért!

5226. Monyec83 (válaszként erre: 5222. - 8f3c54052d)
2011. szept. 28. 14:26
Kezet foghatunk! Én már szinte suttyónak éreztem magam. Amikor az eljegyzésre rakattam fel azt sem tudtam mi a különbség a tipes és a zselés között. Nekem csak műköröm volt. Mondtam a férjemnek, hogy üssön agyon, ha még egyszer rakatok ilyen hülyeséget.
5225. 8f3c54052d (válaszként erre: 5223. - Warnika)
2011. szept. 28. 14:24
Jééé Warni, hogy vagy? Hol jártál eddig? Már hiányoltalak!
5224. Monyec83
2011. szept. 28. 14:23

Szalma, Hajna! Abszolút egyetértek veletek! Én is vidéki jány vagyok. Már az egyetemen kiakadtam párszor, hogy pfuj, meg jé volt a reakció. Volt aki megkérdezte mikor disznótorra mentem haza hétvégén, hogy ugye van játék a kismalacnak az ólban..... Én simán megpucolom a tyúkot, kacsát, gyöngyöst etc. és el is készítem. Xarok én a pesti vagányokra. Attól még nem kevesebb vki, hogy a pesti nagyvilágban bújt ki az annyja seggéből (bocsánat, de így van). Sok embernek az a képzete van, hogy vidék egyenlő a faluval, a falusiak meg gumicsizmában lapátolják a szart, koszosak, büdősek, igényelenek és nem mellesleg kőkorszak van még. Mondjuk az is igaz, hogy amikor az eljegyzésünkre, majd később az esküvőnkre rakattam műkörmöt nemigazán tudtam mit kezdeni vele. Nekem sosem nőttek meg a körmeim (pláne, ha lerágtam)és furcsa volt, hogy van. És igen, Titus, ahogy mondod, beakadt, letört etc.. Én akkor akadtam ki és azonnal kerestem egy műkörmöst, hogy szedjék ezt a szart le rólam ,amikor tavaly, az esküvőnk után 2 héttel nem bírtam felhúzni a zippzárt a gatyámon és kb 10percig szerencsétlenkedtem a klotyóban. A manikűrös meg kamillázott, hogyhát ezt nem szokták leszedetni, lenő és újratöltik. Hát én akkor is leszedettem.

Hajnám! Az én ruháim is úgy néznek ki a mosógépből kiszedvén, mint amit 3x rágott meg a kutya. És akárhogy rázom teregetés előtt nem lesz síma. Úgyhogy vasalhatok mindent.

5223. Warnika (válaszként erre: 5222. - 8f3c54052d)
2011. szept. 28. 14:18

:) nekem is esküvőre lett feltéve a sajátomra, zselé töltés és idén kezdtem el lenöveszteni. lassan a végére érek. elég volt.

szerettem, de volt pár csúnya balesetem, meg most a rövidebb, természetes köröm a divat is :)

5222. 8f3c54052d (válaszként erre: 5220. - Titamilla86)
2011. szept. 28. 14:12
Na, végre valaki, aki nem tudott mit kezdeni a műkörömmel. Én az esküvőre rakattam fel, mondván meglátjuk, hogy bírom. Nekem tetszik a kisebb, francia, de semmi strasszkő, meg hegyesvégű, meg színes, csak az egyszerű. Hát kérlek, egy hét után mentem leszedetni. Egyrészt nagyon gyorsan nő a körmöm, hetente kéne töltetni és az biztos, hogy én nem bírom hetente három órán keresztül hallgatni a sok hülye liba picsogását a hónaljukon a rózsaszínbe öltöztetett yorkival. Komolyan úgy éreztem magam fél óra után, hogy én nem vagyok odavaló és mindjárt eret vágok.
5221. 8f3c54052d (válaszként erre: 5218. - Mézgapaula)
2011. szept. 28. 14:03
Aranyos vagy, hogy kérdezed. Nekem ugye júniusban derült ki az IR és most megyek októberben kontrollra egy újabb terhelésesre. Meglátjuk, mennyit változott a dolog. Ugye a soványabbak lassabban javulnak, szóval nincsenek hiú ábrándjaim, szerintem nem lesz lényeges javulás még, de nagyon bízom benne, hogy tavasszal neki futhatunk egy újabb lombiknak. Szóval nekem meg ehhez kell drukkolnotok :D
2011. szept. 28. 13:58

Szalma ilyenekbe mehet a nádcukor, sőt a sima kristálycukor is, csak mondjuk teába, kávéba, sütibe menjen nekünk való cukor. írtam pl a lángos tésztába én is teszek egy kis sima kristálycukrot, mert muszáj az élesztőnek. Nálunk jó a Norbi bolt, szép nagy és a többség kapható,de sok olyan dolog van, amit a facebookon reklámoz, itt meg hónapok múlva sincs. Egyébként igen mindenki szerint szemtelenül fiatal vagyok, kivéve a korosztályomat mert velük meg sápitozunk,hogy MÁR 25, atyavilág. Nem voltál sértő vagy lenéző Szalma megnyugtatlak,egyébként nem kell ahhoz márka,tiszta , passzol, azt kész, innentől kezdve már el lehet képzelni,hogy nem a híd alól jöttem. Egyébként anno én is dolgoztam nagyon rövid ideig egy boltban és már ott sem értettem,hogy miért kell kinézni embereket, tudom azért mert unatkoznak,de akkor is, volt,hogy bejött öltönyben a bácsi és fél óra nézelődés után egy rágót vett, volt,hogy néni otthonkában volt és mindenből az extra drágát vette. Annyira nm számít. Egyébként is, bejött a boltba onnantól kezdve vevő, és úgy is viselkedünk vele, majd ő eldönti,hogy drága-e vagy sem.

Na ez meg a másik Monyeckám,hogy akinek nincs műkörme, tűsarkúja, nem festet és kivasalt haja van, nem kiló sminkkel és szét szolizva jelen meg valahol az ma már igénytelen. Anyjuk picsáját, dolgoó nő vagyok hol érek én ilyenek re rá!? A hajam színét szeretem és természetes göndör, amikor már bozontos mert 3 napja mostam szoktam vasalni,hogy legyen valami formája,de ritkán szögegyenesre, sminket kamaszkorom óta semmit nem használok, a szolit nem tartom túl egészségesnek, bár biztos nem káros,de feleslegesnek érzem, a műkörömben meg anno a saját gatyám cipzárját nem tudtam felhúzni,arról nem is beszélve,hogy a kölykök 2 nap alatt leverik. Elég ha egy úgy rohan oda és már letört aztán meg mehetek 1000Ft-ért újra rakatni. Tudod mikor.

Hajna szépen egyenesen terítem ki és középen ahol meghajlik van egy csík na azon átfutok vasalóval és szevasz, kész a poló. A lényeg,hogy mikor kiteríted,ne legyen sehol se gyűrve.

Mézga nagyon nagyon drukkolok neked:) Remélem általad végre mi is pocakos fórum is lehetünk. Az értékeid pedig tökéletesek minden olyan amilyennek kell lennie.

Szalmám köszi a limonádét: ) Pesttel csak egy bajom van, meg a pestiekkel,hogy mindenről azt hiszik,hogy van, pl úgy értékelnék már egy jó koncertet,de itt esélyem sincs, vagy mikor ajálgatják nekem a nagyszer Ikeás termékeket,igen nagyon szép, csak még egyszer annyi mire kiszállítják. Vagy mikor jóga illetve pilates helyet kerestem,ahol csinálják, azt tudom,hogy Pesten minden sarkon van,de itt nincs, mint ahogy Aviva oktató sem nagyon van, és biobolt sem ahol minden tetves IR-es cuccot meg lehetne venni,maximum megrendelni lehet, én meg általában nagymamámhoz rendelem ö otthon van, és majd elmegyek érte. Na de ez nem a pestiek hibája igazából,hanem hogy az ország vízfej. Komolyan mondom Kelet-Magyarországon pl két Norbi bolt van egy Debrecenben egy Nyíregyházán, és mondjuk még Szolnok is az akkor már három. Budapesten,csak a városban 12.

Megmértem magam mikor hazajöttem (tudom nem szabad,majd le is állok) és 85,1kg voltam, ebédeltem egy ksi rizst és natúr köménymag levest 86kg voltam utána. Lehetetlen.

5219. Szalmalány (válaszként erre: 5217. - 8f3c54052d)
2011. szept. 28. 13:57
Nahát, csak nem megint egyetértünk? :D Szerintem mindegy, ki honnan jött, a lényeg nem az, hol fáradt el a gólya és dobott le. :) Ismerek bunkó pestit és vidékit is, meg jó arcot is. Pesten meg van a budai- pesti bohóckodás. Röhejes! :D
5218. mézgapaula (válaszként erre: 5215. - 8f3c54052d)
2011. szept. 28. 13:56

Köszi szépen!!

Sajnos nem tudlak benneteket követni, Te hogy állsz ezen a téren?

2011. szept. 28. 13:48
Szalma, ez így van. Én pesti vagyok és rühellek minden házi munkát, te vidéki, és szereted. Szerintem a vidéki csajok sokkal faszábbak, mint a pestiek. (Most nem nyalni akarok höh...) Mondjuk én meg minden nyarat vidéken töltöttem a nagymamámnál, úgyhogy nem idegen ez a hozállás. Na ott mindig megkaptam, hogy a beképzelt pesti... Aztán mikor megismertek, mindig mondták, hogy azt hittem, te is "olyan" vagy. Milyen?! Ez pont olyan, hogy attól még lehet valaki ostoba, mert diplomája van. Az én férjemnek csak szakmunkása van, mégis sokkal műveltebb és intelligensebb, mint némely diplomás, úgyhogy abszolút felnézek rá.
5216. Szalmalány (válaszként erre: 5212. - Monyec83)
2011. szept. 28. 13:39

Délután takaritok... :) Ami nekem nagy fájdalmam még, a pest- vidék ellentét. Tök nevetséges. Mikor leparasztoznak valakit, mert nem pesti. Na, akkor van gáz. Rólam azt hiszik, h nagyvárosi pics@ vagyok, pedig falun nőttem fel. És mikor mondom, h szégyen- e az, h valaki tud krumlpit ültetni, tyúkot pucolni, v tepertőt csinálni, és röhögnek, akkor úgy leoltom őket, h csak na. A pasim full pesti belvárosi gyerek, és azt mondta, mindig 'vidéki' csajt akart, mert azok sokkal kedvesebbek, háziasabbak és nem olyan követelőzők, mint a környékbeli csajok. :) Megkapta. Parasztlány freestyle cuccba zárva. :) Na jó, nem magyarázok félre.

Tita, a mai limonádém a Te egészségedre iszom! :)

5215. 8f3c54052d (válaszként erre: 5214. - Mézgapaula)
2011. szept. 28. 13:37
Mézga, ez szuper, nagyon drukkolok neked az inszemhez!!! Mikor lesz eredmény, két hét múlva? De izgi!!! Beszámolsz majd ugye? És ne agyalj, ezek az értékek tökéletesek a babához, úgyhogy hajrá!!
5214. mézgapaula (válaszként erre: 5206. - Titamilla86)
2011. szept. 28. 13:32

Köszönöm, ha szerintetek is jó, akkor talán tényleg így van:-) D-vitaminszintet is nézetett a doki és az még nincs meg, csak utána fogja kiértékelni az eredményt. Én első látásra úgy gondoltam, hogy tökéletes, csak aztán elkezdtem morfondírozni, hogy nem gond -e, ha a 120 perces inzulin nem csökkent teljesen vissza a 60 perceshez képest meg ilyenek.

Amúgy semmi különöset nem csináltam, január óta 2x250 mg Merckformin XR-t szedtem + a diéta, amiben nyáron nagyfokú lazulás volt, igaz, csak engedélyezett dolgokat ettem, de abból sokat:-)

Ma pedig inszeminációm volt, úgyhogy nagyon reménykedem és bízom. Úgy érzem, hogy az utolsó akadály is elhárult:-)

2011. szept. 28. 13:30

Tita, csatlakozom Kíwához, anyáááám, majdnem 12 év van köztünk ahh... Isten éltessen sokáig. Én nem sokallom a tortád árát, mert nálunk egy normál torta kerül ennyibe egy jobb cukiban sajna. És az nem diabetikus, ezt mondanom se kell. Tök jó, hogy így leírtad, amit VV mondott, szerintem mindjárt ki is másolom, hogy ne kelljen keresgélni. Szerintem be fog indulni megint a fogyás a nagyobb gyogyival, meg hogy így el lett osztva az adag.

Na akkor én leszek itt a kakukktojás, mert én utálok minden házimunkát. Főzni is csak hétvégén szeretek, mikor van időm rá, hétközben kifejezetten nyűg. Egy dolog van, amit szeretek, befőzni. Lekvárt, lecsót, ilyesmit.

Nekem mindent kell vasalnom - férjem összes pólóját -, nem tudom, ti hogy tudjátok úgy kiteregetni, hogy ne legyen gyűrött, nekem mind olyan, mint amit a kutya szájából húztak volna ki, úgyhogy azt már teregethetem bárhogy.

5212. Monyec83
2011. szept. 28. 13:25

Hepi börzdéj Titus! Még nagyon sokszor ennyit, egészségben ir mentesen! És élvezd a tortát!

Szalma, abszolut ismerős a szitu. Engem butikból néztek már ki, bakker. És nekem is sokszor a számon van, hogy kisanyám nézz már magadra. A műkörömnél meg a szolinál messzebb nem jut a tudatuk. Egyszer meg amikor még volt plus úgy jött utánam a pattanásos képű biztonságinakkikiáltott ürge, mintha rám lett volna írva, hogy lopok. Én nézelődtem, éppen kisgyereknek állítottam össze mikuláscsomagot, ezért bogarásztam sokáig az édességeknél. Mikor már rohadtul idegesített, odafordultam hozzá, hogy vmi baj van? Se köpni-se nyelni nem tudott. És akkor anyit mondtam neki, hogyha már így figyel kérem szóljon a kollégáknak, hogy az összes, kirakott túró szavatossága lejárt. Na itt fülig vörösödött a kisköcsög (bocsi, de a mai napig ez a véleményem róla).

Én a takarítási mániámmal ki tudom üldözni a családot. A férjem azt mondja, hogy szerinte túlzás, hogy mennyit takarítok, és túl sokszor és sokáig porszívózok (de azért most mire hazaértem russiából vett nekem egy hipe jó porszívó masinát, ami nagyobb és hangosabb is az előzőnél). Hát igen. Azt a rohadék padlószőnyeget, amit az előző tulaj rakott le vhogy ki kell ganézni. És szégyen, de én a takarítószerekből szoktam bespájzolni. Ha háború lenne ihatnáma domesztoszt, mert lisztből nincs annyi otthon, hogy túléljem.

5211. Szalmalány (válaszként erre: 5209. - Szalmalány)
2011. szept. 28. 13:02
Amúgy bocs, nem sértő akart lenni a ruhámra való utalás, de sok olyan cuccom van, amit külföldről kaptam és igencsak drága ruci. Vagy tervező barátok ajándékba adták. Vagy turkáltam 500ért, de még kapni boltban 11000ért. :) Csak lenézőek soxor, mert nem ismerik azt a márkát, ami rajtad van (már ha látni).
5210. Kíwa (válaszként erre: 5203. - Titamilla86)
2011. szept. 28. 12:58

Úristen DE FIATAL VAGY!!! Isten éltessen Drága!!! Remélem nagyon fincsi lesz az 5600 Ft-os tortád!!:-))

Amúgy nálunk ami van Norbi bolt egy trágya.. soha nem lehet semmit kapni..

5209. Szalmalány (válaszként erre: 5208. - Titamilla86)
2011. szept. 28. 12:56

Hát, én nádcukorból 1kiskanálnyit teszek a kenyérhez, amiből 1.2 kg nagyságú lesz. Azt esszük 3 napig, szal szerintem ez nulla mennyiség. :) A pizzához is keveset rakok. De sajna ezekből tényleg nem tudom kispórolni a cukrot. De örülök, h a barátom legalább a glukonon ellen nincs. Azt tettem almaszószba és ízlett neki. :)

Na, akkor jó kis vásárlás volt. :) Tuti nem Te voltál proli, hanem az eladó nem látott. :) Vagy eddig nem vett senki ilyet. Óh, engem is szoktak piszkosul kinézni boltokból meg lesni... Nem akarom megsérteni, h a ruhám többe került, mint a havi fizuja, és azért mert tetovált vagyok, nem szoktam lopni. 1* 1 kozmetikai szaküzletben igen lekezelő volt a plázapipi eladó, mert: "az nagyon drága", amit kértem. Mire kértem tőle másik bolt címét, és elmondtam, h akkor átmegyek megvenni oda. :)

2011. szept. 28. 12:44
Bocsi igen , annyira gyorsan haladtam,hogy elnézték, ez a finomítatlan nádcukor is tök jó, de ugye tudod,hogy nagy tételben az sem mehet nekünk. A tortáról meg annyit,hogy ettem mér olyat finom,de oly lusta vagyok,hogy én nem akarok most tortákkal kísérletezgetni, inkább megveszem,bár tényleg kerekedett a szemem az árán. Mondjuk sokan nem vihetik,mert vagy én voltam ma nagyon prolinak öltözve vagy tényleg ritkaság számba megy a vásárlás, mert az eladó háromszor is megkérdezte,hogy 5600Ft akkor csomagolhatom, biztos...
2011. szept. 28. 12:36

Na, akkor jól emlékeztem az inzulinra, de nem voltam benne bizti. :)Ja, én sem vasalok, csak amit nagyon kell. De én is szépen teregetek és úgy hajtogatok, ha pasim (ultraháklis a cuccaira) előveszi is olyan, mintha vasalva lett volna. Az okosak lusták, ha utált házimunka van. :)

Valamit félreértettél Tita, mert nem én csináltam pizzát, hanem ismerősök akartak kedveskedni vele. Én finomítatlan nádcukrot rakok a tésztába és az működik. A kenyeret is itthon sütöm, abba is ezt rakok az élesztő miatt. :)

Jó kis torta legyen ennyiért... Hát én inkább kitalálok valamit és megsütöm, nem veszek olyat. :)

2011. szept. 28. 12:12

Gvj az inzulin az más, ezt inzulinnal megteheti,sőt az inzulinosnak mindig annyi inzulint kell beadnia amennyi a bevitt tápanyagot fel tudja dolgozni. Ja és igen kicsit sokat írunk,de addig jó még így van.: ) Így van 12.hétig szedd, azt majd te is meg a doktorod is meglátjátok,hogy hogy javulsz vagy romlasz és hogy kell a dózist emelni,de ez elég kezdő dózis. Bűnözésnél fog főleg hasmenésed lenni esetleg, tejet reggel semmiképpen, kávét is csak kávétejszínnel, leveseket én úgy szoktam,hogy tejföllel vagy főzőtejszínnel sűrítem,de pl borsólevesbe én is tejet teszek,de fél deci tej 5liter levesben nem árt.

VV dokinő még azt is mondta,hogy a gyorsat próbáljuk gyümölccsel bevinni, tehát mondjuk heti 4 napon gyümölcs a gyors, 3-mon meg mehet joghurt esetleg (bár nekem továbbra is maximum két hetente,de inkább havonta ajánlja), diab csoki, diab lekvár ilyenek. Norbi cuccinál ugyanaz a mérvadó mint eddig,de vigyázzunk,mert amiben fruktóz van az gyorsnak számít és pl az ilyen dobozos sütijeiben az van. Ja és,hogy nem mindenkinek valók a tk dolgok,mert van akinek a bélrendszerét megakasztja,mint ahogy többen is panaszkodtatok rá,azt mondta,hogy olyankor át kell térni graham kenyérre, rozskenyérre, tehát kisebb rosttartalmú dolgokra egy-két hétig és esetleg utána visszatérni a tk tönkölykenyérre, vagy ha megint megakasztja akkor teljesen átállni,mert az is ugyanolyan jó. És tízóraira simán lehet olyat,hogy pl almás muffin (nyilván Ir-es) és akkor a tészta a lassú a gyümölcs a gyors, nem kell feltétlen állandóan összeválogatni a dolgokat, lehet simán az is,hogy 4-5 korpovit keksz és 2-3 deci vagy amennyi kell gyümölcslé. Bocsi,hogy így megszakítva írom,csak most értem még haza és gondoltam addig leírom a dolgokat míg el nem felejtem,mert sok volt az info.

Anyám,szerintem a pasijaink akkor egy fáról másztak le, meg te is GVJ mert én ugyanezt hallgatom otthon, nekünk nem jó a 170Ft-os tescos budipapír nekünk az 1000Ft-os Zewa kell,abból,ha lehet a zöld. Tragédia.

Mézga én gyógyultnak nyilvánítalak teljesen jók az értékeid nagyon gratulálok hozzá, és továbbra is tiszteletbeli tag maradsz itt. Na de mesélj hogy csináltad? Tudom diéta+mozgás+met, na de mégis,had okuljunk. : )

Welkinem végre egy ember, én sem vasalok, minden ruhám szépen összehajtogatva vagy fogason van, és semmit nem vasalok szinte, párom ingein néha átfutok,de azok meg eleve ruhafogason száradnak szóval azt se kell sokat.

Egy kiló cukrot én is vettem tavaly februárban mikor beköltöztünk az azóta is megvan, kelt tésztákba én is rakok egy kanállal, kávézni nem kávézunk van egy zacskó 2 az 1ben instant kávénk az van és kész meg nekem diab cappucino de abból senki nem kap. Nem is kér, azt hiszik valami ördögtől való dolog pedig nem. Néha sütök nekem való muffint meg szokott itthon lenni Norbis süti, gyümölcs, meg Zozika hoz ritkán teasüteményt vagy vaniliáskarikát,de egyiket sem szeretem,meg egy este alatt el is pusztítja. Ja meg tönkölyropink van még itthon. Pizzatésztába rakj te is egy kanál normál cukrot az éleszt miatt, nekünk is csak úgy sikerül az is meg a lángos is. És én is szeretem a házimunkát,de a mosogatás vasalás nem az én bizniszem. Viszont lehet beteg vagyok,de a wc-t , fürdőszobát kifejezetten szeretem csinálni szép csillogó tiszta lesz az egész, jó illatú. Jobban meglátszik rajta fél óra munka,mintha egész délelőtt dolgoznék a nappalin.

2011. szept. 28. 12:10
Ir feketerdő torta lesz igen, most vettem a Norbi boltban, kemyén 5600Ft volt,de 100gjában csak 15g ch van.
2011. szept. 28. 11:49

Hát Titám, boldog szülinapot!!! :) Ir-torta lesz? Meg pálinka? :) Ünnepelés?

Monyec, fincsi volt a pizza. Csak a hajnali: nem, nem, nem lehet igaz... Banyek! - érzést tudnám feledni. :)

Na, ma tepsis krumpli lesz, sok savanyúubival, frankfurti virslivel és borsóleves nagyim féle tk. csipetkével. :) Mellesleg sparban találtam zacsis savanyúuborkát( saját termék), amire az van írva, h édesítővel készült. Finom és ropogós.Ha valaki megkívánná. :)

2011. szept. 28. 11:42
Jaj és boldog szülinapot nekem , ma lettem negyedszázados :)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook