Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

11862. Babus80 (válaszként erre: 11860. - Kr73)
2012. jan. 9. 11:40
akkor azért szépen fogytál majd idövel szépen faragodnak azok a fránya kilok!!Nekem is kábé annyit kéne le adnom/40kg/ de nekem van miböl sajna és akkor se lennék 65kg hát ez van hülye voltam:-))
11861. Molygó (válaszként erre: 11854. - Kr73)
2012. jan. 9. 11:37

Én láttam a csajszit, hát ilyen csodák mindig akarnak, de én nem hiszek a csodákban csak a kitartásban, ennyi az én 20 éve fogyókúrázó életfilozófiám. Én nem mozgok amúgy rendszeresen, csak heti 1-2x úszom, meg kutyát sétáltatok (rohanok) naponta kb 30 perc/1 óra attól függ mennyire van hideg. Kcal-t nem számolok de nagyjából tudom mit kéne és mit nem kéne ennem, visszatérek a spártai dolgokhoz kicsi engedékenység sincs. A baj inkább ott van hogy kb ugyan annyira vagyok kívánós mint a gyógyszer elött ami borzasztó (folyamatosan csipognak hozzám), de tegnaptól befejeztem nincs is már otthon semmi úgyhogy vége (remélem). És azt is remélem hogy 1 hét múlva is ilyen lelekes leszek és nem fogom azt írni hogy bezabáltam. Mert nem lesz ilyen.

Ja ma 100xos nap van úgyhogy jókat mantrázni magatoknak csajok, csak pozitívan.

11860. kr73 (válaszként erre: 11857. - Babus80)
2012. jan. 9. 11:35

160 centihez asszem 55-65 között van az ideális.

BMI-ben u.ez: 21-25. Most 37-es BMI-nél tartok, 41-ről indultam majd'4hónapja.

11859. Babus80
2012. jan. 9. 11:32
Tök jó lenne ha ell tudnánk járni igy együtt mindenki tornázni utánna meg egy csacsogos estét össze hozni Hmm nem is lenne elég egy esete:-)))Lenne mit kibeszélnünk söööt:-))
11858. Babus80 (válaszként erre: 11854. - Kr73)
2012. jan. 9. 11:31
láttam én is csajt tegnap le dobott ennyit hát mit ne mondjak nagyon ügyes én is tartom a diétát igaz néha nem:-)) és mégse tudok ilyen rohamosan fogyni mint öö :-PP de volt multkor is az 4 ember akik nagy sulytol szabadultak meg háát csak pislogtam mint hal a szatyorba:-)) ügyesek naa!!
11857. Babus80 (válaszként erre: 11854. - Kr73)
2012. jan. 9. 11:28
Neked mi az ideális suly hogy még ennyit le kell adjál?
11856. kr73
2012. jan. 9. 11:27

Ha valamelyikőtök talál egy olyan kajaküldőt, ami IR-diétát csinál, de közben 1200kcal alatt is marad, szóljon ide! Nagyon köszike!

Csajok, mi van az ételküldő cég beindításával? Ha nyáron munkanélküli leszek, szívesen beszállnék valahogyan. (Bár semmihez nem értek ilyen téren, csak durum-levesbetét készítését tudnám vállalni - a férjem nevében, eddig u.is csak ő készítette nekem, de a cérnametélt még nem sikerült nagyon jóra.)

11855. kr73
2012. jan. 9. 11:24
Már én is kezdek Molygó-nyelven írni. :-)
11854. kr73
2012. jan. 9. 11:23
Láttátok tegnap az egyik keri adón azt a cukorbeteg nőcit, aki 10 hónap alatt leadott 80 kilcsit? Csak számolta a kalóriát (napi 1000) és a Ch-t. Ez most adott egy löketet. Persze, szerintem nem fogom tudni ezt sokáig csinálni (no meg nem is 1000-re kezdek, inkább 1200körülivel), és tuti, hogy a fene se fog úgy bekattani, mint az a nő, hogy már élvezi a méricskélést. Áááááááá, csak fogynék már megint rendesen (még az ideálishoz még 3-4x10kg kellene, deén bőven megelégednék még 2x10-zel). Molygó, hajrá neked is! Te nem gondoltál a kalóriaszámlálgatásra? Vagy te rendesen mozogsz (s ennek ellenére nem mozgul meg a súlyod)?
11853. kr73 (válaszként erre: 11847. - Molygó)
2012. jan. 9. 11:18

Mármint rám gondoltál? Hogy szépen tartom a diétát veled? Hááááááááááát, mint mondjak.Tegnap kihagytam a vacsit (igen, a f.sóka miatt, no meg el is szundítottam épp akkor), a mai2étkezés után meg most értem vissza - igen, onnan. :-( Már direkt nem hoztam ebédet, hátha ennek nem tenne jót a harmadik napja ebédelendő tojásos lecsó, úgyhogy f.ng.m sincs, mit fogok találni az önkiszolgálóban ebédre valót. (Sült krumpli havonta 1x szokott lenni ebben az étteremben, sajna.)

Holnap elkezdek egy 1200kalóriás, elvileg cukorbetegeknek szánt diétát, mármint menüsort csinálni (most csinálja a levest az uram az első néhány naphoz), de kissé átalakítva: a fene se fog minden napra mást csinálni, pláne egy fős adagokat, úgyhogy pl. az első napi ebéd levese (gomba) 4napra lesz, a másodikja (grill pipi) is legalább 2napig (majd hazafelé megveszem, úgy egyszerűbb, és legalább kicsontozva mérhetem majd ki magamnak a súlyos 15dkg husit a még súlyosabb 20dkg párolt karalábéhoz (ez egy ebéd másodikja). Állítólag ha ezt tényleg tartom, fogok fogyni. Tényleg kíváncsi vagyok rá, persze nem fogom a kajákat agyon méricskélni, csak egy picit, meg hát nem fogok minden hozzávalót pontosan betartani (mert nem biztos, hogy kapok épp olyan kenyeret, de majd figyelek eztán nemcsak a Ch-ra, de a kalóriára is). Egyébként a tegnapi f.sóka sé a vacsi kihagyása után ma reggel azt mutatta a mérőműszer, hogy 1 hónap alatt fogytam kemény 1 kilót. Húúúúúúúúúhaaaaaaaaaaaa, micsoda eredmény (hogy oda ne rohanjak)! (Még 4-5kell, hogy vissza merjem tolni a képem inszemre.) Ja, és úgy, hogy persze abszolút nem mozgok (bocsi, kedves valóban Avivázók), és azért mindennap lenyomok 1-2(-3-4) szaloncukrot (olyat is, ami jó cukros - de hát annyira fincsi az a Milka, hogy ott enné meg a fene, s ne én!).

11852. Babus80 (válaszként erre: 11851. - Bogica977)
2012. jan. 9. 11:16
De édi vagy köszike remélem ha nem is ma de holnapra már lesz valami!!Nem vagyok telhetetlen annyiraaaa:-)))
11851. Bogica977
2012. jan. 9. 11:12

Babus

Küldöm hozzzád az enyém+++++++

Kapd el....

11850. Babus80
2012. jan. 9. 11:08

Wáá szét vett az ideg hogy nem tudd meg jönni:-((

Valaki szugeráljon meg:-))

11849. mosolyka1111 (válaszként erre: 11847. - Molygó)
2012. jan. 9. 10:59
Szerintem ezt így mondd majd el Tűű-nek, és ő tudni fogja, hogy hova tegye az infót.
2012. jan. 9. 10:57

Sziasztok!

Szalma, köszönöm nagyon, ha megkérdezed a barátnődtől ezt a gyors pulzus dolgot, több szem többet lát, előre is köszi:)

Kíwa, simán lesz baba szívhang, én 4 hetesen voltam először akkoriban, és már volt. Vigyázz Magadra!

Molygó, lehet, hogy én sem fogom berántani a pari levest, tésztát úgyis kajál hozzá a lányom, sőt megáll benne a kanál (na most IR-esen már nem engedek neki annyi tésztát, mint szokott, kap bele 3 dekát, vagy 6-ot, de akkor nincs második fogás).

Welkin, máskor is volt ilyen migrénes rohamod? Elég ijesztő. Nekem 45 év alatt négyszer volt ilyen, de mindig ugyanaz az együttállás volt: telihold, menzesz, hidegfront. (megfigyeltem, tényleg így volt, na és akkor én is majd megpusztultam, hiába az erős gyógyszerek). Szerintem figyeld meg Te is, köthető-e valamihez, így első körben.

Mindenkinek itt a fórumon szép napot kívánok!

11847. Molygó
2012. jan. 9. 10:50

Najóreggelt TezsvíreimazIrben :)

Hát nem fogytam (óóó minőőőő fordulat)hiába a megjött menstruásció hiába a 6 órán át tartó fosás. Ragaszkodnak hozzám a zsírpárnáim, hogyottrohadnamegmind. Deeeeeeeeeee nemcsesznekivelem ma Rékával adok nekik és úgy tarto a diétát mint egy istennő. Február 14ig rágyúrok keményen addigra megyek Tűűapuhoz.

Amúgy azt akartam kérdezni hogy ugye a mens. 2dik napján kell menni hormont nézetni. Na én megelőlegeztem magamnak csütörtökn hgoy akkor ez mán nem barnázás pénteken le is vetettem a vért, erre vasárnap jött meg rendesen. Most akkor mi a lófüttyöt mondjak hanyadik napon vették a vért?

Tudóstezsvíreim válaszát várom.

11846. Babus80 (válaszként erre: 11789. - Virág1234)
2012. jan. 9. 10:38
Köszikeee:-))
11845. welkin102
2012. jan. 9. 10:18

Kiwa, de jó neked, még a hányinger ellenére is irigykedek egy kicsit.

Szalma hát üdvözöljük az embert,isten áldja meg őtet....az enyém is mindig kérdezgeti, hogy "miujság a hoxímoxin?":D:D:D

Tegnap este ne tudjátok meg milyen migrénes fejfájásom volt, rám jött egy óráig de annyira, hogy hányingerem lett, lesápadtam, és csak szorítottam a fejem, hiába vettem be a cataflamot, kb egy óra múlva szünt meg, de akkor annyira, mintha elvágták volna, ki érti ezt?GOndolkodtam rajta, hogy ki kellene már ezt vizsgáltatni, van erre valakinek valamilyen ötlete?

11844. Molygó (válaszként erre: 11741. - Mosolyka1111)
2012. jan. 9. 10:00
Azt próbáltam Molygónyelven írni hogy be sem rántottam :) Szóval semmivel, amúgy meg ha csinálnám akkor durumliszttel, nincs úgy mellékíze.
11843. Szalmalány (válaszként erre: 11842. - Kíwa)
2012. jan. 9. 09:06
Gyömbér jó rá, azt olvastam. Kamillatea is és nézz rá az akupresszúrás pontokra, hányinger ellen. Nekem segít, nem mindig, de sokszor. Kitartás! Drukkolok, h elmúljon mihamarabb. :S
11842. Kíwa
2012. jan. 9. 09:02

Sziasztok Drágák,

vagyok még, olvasok is néha.. kezd jönni a hányinger..:-((

Tüűhöz most pénteken megyek amikor pont 6 hetes leszek, a nőgyógyászhoz meg 17-én kedden 6+4 naposan. Elvileg akkorra már kell, hogy legyen szívhang is:-)

2012. jan. 9. 09:00

Sziasztok! Délelőtt jön barátnőm, délután suli, este haverok, ma nem igazán leszek. :S

Mosolyka,holnap este talizok a nővér barátnőmmel és rákérdezek a lánykádra.

Molygóm, gyönyörűm, délután fél 2kor küldök puszit és ölelést az Oktogontól, akkor megyek suliba, végre megint rollerrel. :)

Megmutattalak Titeket emberemnek (Molygó, Tita, Hajna, Welkin) és odáig volt tőletek. (Föleg Molygó kutyusaiért és körablakáért, meg a zöld falért, ami ugyanolyan, mint a babzsákjaink.:))Nagyokat hümmögött. :) (Jó jel. :))

11840. Monyec83
2012. jan. 9. 08:10

Helló Mindenkinek!

Én is el leszek havazva. Pusszantás!

11839. welkin102
2012. jan. 9. 06:40
Jó reggelt testvíreim az IR-ben...újabb dolgos nap köszöntött ránk, hát ma én tutira belefulladok a melóba itt egész nap, szóval nem lesz sok időm irni,meg olvasgatni, de majd este megprobálok jönni...mindenkinek nagy pusszantás:D
11838. dorinrni
2012. jan. 8. 22:20
A mostani terheléses vizsgálatig már hiába futom a köröket (jan. 17.), de remélem 3 hónap múlva már jó eredményekkel jelentkezem.
11837. dorinrni
2012. jan. 8. 22:19
Megnézem még a diétát aztán megyek aludni. Ja és állítólag a stressz is emeli az inzulint és ez nem jó hír, hogyne stresszelnék...
2012. jan. 8. 22:18
Minimum.
11835. dorinrni
2012. jan. 8. 22:17
Nekem nem kell fogynom, de így is valószínűleg még fél év mire lemegy az inzulinom innen. nem?
11834. dorinrni
2012. jan. 8. 22:16
Igen az becsapós. 3 havonta mindig újra méregetem az adagjaimat és nekem is feljebb szokott kúszni. :)
2012. jan. 8. 22:15
Meg lesz idővel igen, csak idegel,hogy valószínűleg a következő 20kg-om is 1 évembe fog még kerülni, arról nem is beszélve,hogy azt meg is kell tartani. Bár én pl jelenleg úgy 1-2 hónapja szinte egyáltalán nem méregetek így többet is eszem ch-ban, csak ránézésre saccolom, de ma pl tuti nem 120g-ot ettem, ezt érzem.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook