Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
És hány napot kell rá várni?!?
Hú, lehet, nekem is váltanom kéne. Anyagilag bőven megéri. Sőt, abból még a Gyurcsi elvtárs által megálmodott öngondoskodást is lehet finanszírozni bőven. (Na majd a nyáron úgyis ektüell lesz.)
Nem, mi leszünk az ellenzék. XD
Puki van kaki nincs? azt hittem a puki mindig valamilyen előkövete a kakinak...szóval nincs olyan hogy csak puki...utánna jönnie kell valami nagynak és ijesztőnek:D:D:D
Lehet wc- s néninek kéne mennem. :) Csinálnék hangszigetelt budit. :)
Ismerős srác elment kézilánynak, mert napi 9000 pízt kap. Én komolyan irodai melót akarok? :S
És mi lesz a "pukivankakinincs" emberekkel? Ők disszidáljanak innen?
Sajnálom, az egy külön rovat lesz, "sepukisekaki"...vagy "steril járatok" cimmel fog indulni...
Welkin! Akkor én nem jöhetek majd? Sepukisekaki. (Ez a japán nevem. :))
Hajna én egy proaktív ember vagyok és már előre kukoricát is szórtam a térdem alá hogy fájjon.
Úgy örülök, hogy akárhányszor feljövök ide mindig találok valamiféle új infót a szelekről:D
Átkereszteljük a rovatot "Szeles infokra?"
Szeles Mónika és Szeles Hajnalka:D
legyetek komolyak kérem szépen:D
Teljesen off: ma este a38 hajón Hurra Torpedo koncert. Aki nem tudná (és érdekli, miért vagyok teljesen lökött, keressen rá a jutúbon a Total eclipse videóra.:)) Érdemes. :)
Molygó, azért húzd oda a gépet a sarokba. :)
Olyan cuki vagy Hajna. :) Komolyan.
Erre még akartam válaszolni, csak elfelejtettem. Szóval elméletileg lehet már tesztelni előtte pár nappal, csak nem biztos, hogy érdemes. De ha tesztelsz, mindenképp valami jó minőségűvel tedd.
Molygó, te meg mész a sarokba nap végéig. Szemtelen kölyke.
Jó erős volt tudom :( Én kérek elnézést. De én is néni vagyok ha ez vígasztal Avivatársam.
Áááá na ez a legdúúúvább, a koromra célozni.
Persze. Valami problémája van ezzel a néninek? XD
Mi van ma, mindenki az én vérem szíjja?
Hát igen, már nemcsak Szeles Mónikánk lesz, de szeles Hajnalkánk is.
De Hajnám de. Vagy ami még segíthetett az az Aviva ;D
Na, meg van a mai téma is. Hajna, ezt már nem mosod le magadról sosem! :-DD
Igen Mosolyka szarok a jódra, végülis nekem annyira szar lett minden eredményem (a kiinduláshoz képesst is rosszabb) hogy már most mit veszthetek. Láthatólag nem tett jót hogy jódot szedtem (a meforalon kívül meg mást nem szedek azt meg muszáj az inzulin miatt) úgyhogy így döntöttem. így is úgy is le leszek cseszve, de ha azt merik mondani hogy ez amiatt van mert biztos szarul eszek stb rájuborítom az asztalt, mert eddig is így ettem és rohadtul javultam, szóval felmerül a kérdés WTF?????
Mennyit kellett ehhez pukizni! Ehhez már nem fiókot kellett rángatni, hanem imperial szekrényt!!! XD XD
1 puki= 0.5 kg. - 20 kg az 40 székely medveölő puki. Fúúúúúú... XD XD XD
Mosolykám, így, ahogy mondod, fel volt írva a beutalóra mindhárom. Aztán önhatalmúlag úgy döntöttek, hogy nekem ez nem kell és kész, mert a TSH-m oké. (Akkor egyébként 2 volt a TSH-m.)
Húúú bazz... na szóval 57,1 voltam reggel. Ennyit azért nem púztam ki, ehh... :DDD
megfogom kérdezni egy bnőmet, mert ott is vmi hatalmas gebaszt csináltak ebben az érdi SZTKban. Baromira kivolt akadva, arra emlékszem..
Hajna! Valóban 20 kilót fogytál? XRTZUWIEUBDSHALKDKH
További ajánlott fórumok: