Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Köszi Hajna.
Ki mit főz a hétvégén?????
Köszi!
Jaj Molygó sajnálom ha megjött volna. De nem lehet tényleg a gyógyszer hatása?
Én holnapra-holnaputánra nem várom, előtte 1-2 nappal szokott barnázás lenni eddig még semmi!
Reci, nekem pár óra múlva már futás volt tőle. Amíg csak 1-et szedtem, azt jól bírtam, de amint emeltem az adagot, akkor jött a fosi rendesen. Én olyankor 4-5-ször is voltam egy nap.
Nekem most épp hányingerem van az emeléstől, boaaa... Jól elkiabáltam, hogy nincs mellékhatásom.
Sziasztok Lányok!
Látom az ételek a téma, az jó majd délután Én is bogarászom belőle.
ma megyek a gyógyszertárba megjött a gyógyszerem. Azt szerettem volna kérdezni, hogy akinek volt tőle hasmenése, hányingere, az a gyógyszer bevételét követően kb. hány órával jelentkezett? mert azt mondta a doki kezdjek esti adaggal, ha kijön a mellékhatás ne akkor amikor dolgozom. Az reggelre elmúlik?
Ill. megyek veszek ma Nekem való lisztet, édesítőt remélem kapok jó árban.
Értem. Szóval akkor itt van akinke nemcsak IR-je, PCOS-ja hanem pajzsmirigy gondja is van. Nem lehet egyszerű beállítani a szervezetet ha ennyi baj van.
Nekem azt mondták, hogy azom rendben van, bár fogalmam sincs a laborpapiron melyik érték jelöli azt. Voltam uh-on is mert elküldött a dokinő de ott is rendben volt minden. A laboroknál meg mindig csak azt momdja, hogy rendben.
Dorka, mandulából csak a natúr mehet.
Flower, a nevem alatt a naplókban találsz recepteket (vannak palacsintatészták is). Én legutóbb durumból csináltam, igaz, folyton le akart ragadni, de ízre jó lett. A receptek egyébként innen a fórumról lettek kigyűjtve, hogy ne kelljen keresgélni. Be is teszem ezt a diósodat is az édességekhez. De ez tényleg nem jó közti étkezésnek, csak tízórainak vagy uzsinak a liszt miatt.
Nekem vannak cukormentes lekvárjaim, amiket én tettem el, ha nagyon kívánom az édeset, akkor abból eszek egy kis kanállal, de szoktam "gyümölcspudingot" is csinálni belőlük.
A lekváromhoz teszek zabpehely lisztet, felengedem egy kis vízzel és a liszttel besűrítem.
Csináltam már ilyet fagyasztott gyümölccsel is.
Vagy csinálok 2 db palacsintát. Gyorsan megvan, és ahhoz teszek ilyen lekvárt, vagy esetleg kakaót, és egy kis nyírfacukrot.
Tejet nem teszek a tésztába, és akkor kevesebb ch. Na meg a zabpehelylisztes palacsinta nagyon finom.
Hát ezek ne valami csoki ízűek:) Lehet sütök sütit.Vagy olyasmi. Van egy diós receptem amit én találtam ki, igazából nem is süzti csak olyan kis falatkák.
A dióbelet nyújtófával megtöröm kicsit,teszek hozzá 3 evőkanál tk.lisztet és tejszínt, főzőt, jól összekeverem, kis kupacokat csinálok és megsütöm. Canderelt is teszek bele.
Ez nem olyan vészes nem? Ilyet lehet enni?
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?