Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok, Lányok!
Molygó, engem érdekel a ribizlis sajttorta recept, légyszi írd le, nagyon köszi előre is. Amúgy ribizlit honnan vettél, fagyóból?
Zaki, én úgy vagyok a lányomnak való kenyérrel, hogy inkább megsütöm, mert erről tudom, hogy tényleg milyen arányban vannak benne a különböző lisztek. Ezen felül csak kornspitz-et kap, időnként. Megenné ő minden nap azt is reggelire meg vacsira, de ahogy megnyomkodom, szerintem nem annyira rostos az, szóval a saját sütésű dolgokban van a tuti jófajta liszt.
Dorka, gratulálok a pici lányhoz
Welkin, szorítok a szemműtét miatt. Egyiket műtik, vagy mindkettőt? Akkor messzire nem látsz, ugye? Majd írd meg légyszi, hány dioptriát javult így a szemed (már ha szgép közelbe jöhetsz, persze.)
Nálunk annyi van, hogy a lányom két hét alatt 80 dekát fogyott. Ő nincs megelégedve, de mondtam neki, hogy ez nagyon szép. (Tekintve, hogy fogszabályzóra menős pesti tekergés alatt még bűnöztünk is, thai tészta és nutellás óriáspalacsinta), szóval ez a mínusz nyolcvan deka nagyon is jó, szerintem.
Mindenkit puszilok, további szép hétvégét kívánok Nektek!
Szia!
120 ch-s diéta? Hát az nekem nagyon kevésnek tűnik.
Hagy kérdezzem meg, hány kiló vagy? Sokat kell fogynod? A javulás gyorsasága attól függ, hogy mennyit kell fogynod. Mert vki minél vékonyabb, annál nehezebben megy a javulás, mivel a fogyás sokat segít.
Sziasztok!
Új vagyok,gyakorikerdesekről ajánlották nekem ezt az oldalt!Remélem tudtok segíteni..
Először is,PCOS vagyok én is,3 éve derült ki.Eddig soha nem kértek cukorterhelést,most kértek...Az értékeim kritikusak lettek..(éhgyomri inz.:29,2hval később:38)Ehhez ajánlottak 1200-as kalóriabevitelt és 12g CH diétát.Nem tudom hogy kezdjek hozzá?Tudnátok írni étrendet stb?Saját tapasztalatokat is várok.(Elfelejtettem írni hogy 1000 mg-os Meforalt kaptam,még bevezetésként esti felet szedek.)Mikorra várható javulás,nálatok mikor következett be?
Sziasztok lányok!
szép hétvégét minenkinek!
ma megyek anyuval energiadásra:-))) mármint nekem adnak na.
tigrisné
Köszönöm,én is így gondoltam.
Welkin is drukkolok neked!
Dorka gratula a kislányhoz!
Sziasztok!
Welkin drukkolok a műtéthez!
Dorka most olvasom, h. kislány. Gratulálok :)
Nikita nem tudom mi lenne az ideális, de az 5,6 nekem kicsit magasnak tűnik. Egyébként nagyon változó, h. kinek mennyi idő után hat a gyógyszer.
Jó reggelt lányok!
Bocsi,hogy már megint zaklatlak bennetek.Szeretném megkérdezni,hogy met.mellett mennyi lehet az ideális éhgyomri cukor.Nálam most 5,6 és annyi is a normál tartomány határa,de met.nélkül is általában ilyen volt.Tudom,hogy türelmetlen vagyok,de mennyi idő után kezd el hatni ez a gyógyszer?
Dorka, nagyon nagyon nagy gratula a lánykához :D:D:D:Dnagyon örülök neki...
Manikácska, nyugodtan vehetsz be a Metforminnal együtt, én is Meforal 500asat szedek, de mindent beveszek mellé amit kell...
Monyecka húzzon hazafelé mostmár.
Lányok, egy darabig nem jövök, mert ma megműtik a szemem, lézeres látásjavító műtét lesz, szóval el leszek tiltózva a szgtől...:Dmajd ha látok jövök...ezer pusszancs:D
hali,
most már elárulhatnátok hz honnan ez a tátra tea, nekem kell iylen, mert a felsorolt piákat pont ebben a sorrendben szeretem, de még hozzátenném a szuszpenzio terpinit is, amit kiskoromban vedeltem köptetőként..
ja és szeretném megtudni a diétás sör lelőhelyét is, mert kiderült h egy sokéve nemlátott bulizós barinőm is pco+ir miatt volt duci, és most h rájöttek nyomja diétát+metet, de h állitolag nem ihat, mert szarul lesz.. gondolom meglátogatja fosókaúr hányókával kézenfogva..
Hát kedveseim, napszámra nem jutok ide, és akkor is olvasok....
A huziga kenyér receptet én lőttem valahol.
Örülök, hogy bejött. És klasszul változtattatok rajta.
Amúgy sokszor csak este későn jutok ide.
Hajna receptgyűjteményét azért néhány naponta megnézem, hátha valaki által belecsempészett valami tutiságot.
Ciao a következő log-in-ig.
:-))
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?