Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Sziasztok Lányok!
minenkinep szép hetet kívánok!
Most tértem vissza a 75 gr cukorevésből:-((( nem volt olyan vészes na.
Hajna megy majd egy privi!
puszi mindenkinek:
tigrisné
Reci a joghurt nagyon megnyomja az inzulint. Én nem akarok belepofázni, de inkább délután kéne egyed. Hiába nincs benne gramra sok szénhidrát.
Ezt szerintem már írtam, de:
A joghurt glikémiás indexe igen kedvező (62), ugyanakkor az inzulinemelő képessége felülmúlja a csokoládéét (115)!
Hajna küld és átküldöm!
Táblázatok vannak benne nagyrészt, meg mintaétrend!meg vmi 16 oldalas okosság a szénhidrátokról, mozgásról..stb
Köszönöm lányok!
Nekem is van grammos mérlemeg, igaz a tányért nem tudom rátenni, de reggel lemértem a kenyeret, ami több volt mint 6 dkg és így bizti megettem a 30 gr ch-t. Most fogok tízóraizni egy jobobelle light joghurtot meg 5 db korpovitot! így meglesz a 10-10
Reci, nekem olyan mérlegem van, h rárakhatom a tányérom, és abba mérem a kaját, h miből mennyi kell. Reggel is rádobom a kenyeret, h bizti elég legyen. Én nem főzök külön.
Ha pl. rakott cuccot csinálok, akkor kiszámolom, h miben mennyi van a teljes tepsiben, tehát 1*re mondjuk a tepsi 1/6 részét ehetem meg ebédre. És már eleve felkockázom, ha kész. Ember meg max 2 szeletet eszik. :)
Morgen evribáááádi!
Mozgás nekem sem volt, viszont bulizás reggelig, utána döglés egész nap, na az összejött. Alig bírtam ki és bepakolni a mosogatógépet.
Szombaton ennek köszönhetően nyomtam 1 "ál- kárpáti borzaskát", nem kísérleteztem, csináltam párizsi panírt durumlisztből, abban sütöttem ki a husit, a tetejére meg raktam fokhagymás, fehérborsos tejfölt és reszelt sajtot. Mellé grill zöldségek voltak és fokhagymás, hagymás uborkasali.
Fzzplz, garatula a babához, örülök, h azért relatív sínen vagytok. :)
Hajna, Monyec világutazó tezsvírünk 11- én jön haza. Az tuti, h lájt tonikot iszik majd. :)
Morgen testvíreim.
Welkinátorhoz lenne egy kérésem. Légyszíves határozzál meg nekem bűntető gyakorlatokat ha esetenként bűnözék. Nekem ugye mindig az édességel van baj. Tehát hétvégén nyomtam egy kis sima cukorral készült kisszelet sajttortát (a kekszréteg tk keksz volt legalább). Szóval ilyen súlyú bűnözés ellensúlyozására kérnék tőled büntetési tételt amit otthon el tudok végezni. :)
Köszike
ölelés a tezsvíreknek.....
Mostmár értem, miért nyomják annyira a MM-ben a speedfitnesst. Most kaptam a hírlevelüket:
Ingyenes nőnapi Speedfitness és E-fitness AKCIÓ - március 8.
Partnerünk, a Barna Robert Speedfitness Studió több termében is ingyenes nőnapi VIP próbaalkalmat tart a hölgyvendégeknek!
Amit a speedfitnessről tudni érdemes:
Az elektromos impulzusok nem koncentrálódnak egy pontban, hanem egyenletesen oszlanak el az elektródák egész felületén. Az egész testet egyszerre érő elektromos impulzusok olyan intenzív izomösszehúzódásokat eredményeznek, amilyet akaratlagosan, csupán koncentráció és súlyók segítségével nehéz lenne kivitelezni.
20 perc színtiszta izommunka - anélkül, hogy az inakat és ízületeket terhelnénk - és mindez egyenesen a következőket eredményezi:
- napokig tartó fokozott kalóriaégetés
- csökkenő súly
- cellulit mértékének javulása
- jobb közérzet
- állóképesség-, erőnlét növekedése
- vitalitás fokozódása
Fzzplz, óriási gratula a kis trónörököshöz! Megnéztem és nagyon cuki. :)) Emlegettünk ám, hogy kb. mikorra lehetsz kiírva. Te pedig gyógyulj meg hamar. A katéterért nem irigyellek ehh…
Réka, ne sajnálj anyum miatt, mert egyébként nagyon jó a kapcsolatunk, imádom, a legjobb anya a világon. Csak néha annyira fafejű. A múltkori sztori folytatása, hogy kellett neki vérkép az ez évi alkalmasságihoz, erre az éhgyomri cukra bőven 6 felett volt. Pánik indul, azonnal magyarázzam el a diétát. Mondom neki, hogy először is alapanyag csere, másodszor meg napi ötszöri étkezés. Na, azt ő nem tudja megoldani, mondjam tovább. Hát mondom, akkor itt is meg is álltunk, mert ez az alapja. És akkor már bele se mentem, hogy mi az, hogy lassú meg gyors.
Tigrisné, hát ezek nem túl jó hírek, de azt gondolom, hogy most végre egy hozzáértő kezében vagy. A closty nekem annó szépen beindította a peteérést, szerintem nálad is be fog válni. Egyébként ugyanez a problémám nekem is, mióta szedem az 1000-es eucreast, mintha egyáltalán nem lenne peteérésem a hőm alapján. Nyák alapján igen, de a hőm alig mozog. Nem is értem.
Zoé, ha meglettek az eredmények, írd meg, várom.
Zaki, teszteléshez az a jó, ha minél sötétebb sárga a pisi. Ha szinte átlátszó, az nem jó, mert nem elég koncentrált. Drukkolok a férjednek az állásinterjúra! Remélem, összejön.
Monyeckám, hát úgy látom, nem lesz egyszerű odakint betartani a diétát. Meddig leszel kint?
Welkinem, jobbulást neked!
Reci, ha priviben adok neked e-mail címet, átküldöd nekem az anyagokat, amit az oktatáson kaptatok? Beraknám a többihez.
Most Eu-s jogot.
Közig. mesterképzésen vagyok utolsó féléves.
Jó reggelt!
Welkin, Zoé, jobbulást!
Bea, mit tanulsz?
Reci, kinél voltál? Mert én szintén ott voltam egyéni oktatáson (Török Eszternél), és a rudit simán lehet (nyilván nem napi 5-öt, és a megfelelő időkben), a többi Norbist meg szintén meg is válaszolta.:o
Sziasztok!
Pénteken jártam az MM-ben oktatáson. Hát sok érdekességet hallhattam, remélem nem lesz nehéz betartani. mert őszintén szólva a mérés, meg miből mennyit azért még nem teljesen világos.
A Norbis túrórudit valaki kérdezte, néha lehet enni, azt mondta utána néz a Norbis dolgoknak mert egyre többen fogyasztják.
Rendes volt nagyon, sok anyagot táblázatot kaptunk Neten.
Ma már úgy próbáltam reggelizni közel 6 gr tk. kenyér, + szalámi így megvan a 30 gr lassan felszívódó ch.
Még az ebédnél vagyok bajban, szombaton főztünk és lemértünk minden zöldséget, meg tésztát amit készítettünk, de abból Ti hogy állapítjátok meg hogy a saját tányérotokra mennyi kerül? A rakott dolgoknál ez nem probléma mert azt elmondta példának. Mert ha pl. tésztát vagy rizst főzök nyilván eszik a párom is belőle nem csak Én!
Jó reggelt!
Torokfájáshoz jobbulást!
Én csak álomkóros vagyok, de tanulnom kellene :(
Jó reggelt!
Gyógyulást a torokfájósoknak!
Jó reggelt!
Együtt érzek, nekem is fáj napok óta de én otthon maradok pár napot mert így nem tudok dolgozni + egy kis pihenés sem árt :)
Jobbulást, egyél sok sok C vitamint!
Jó reggelt IR tesók...
Mi a helyzet?
Én torokfájással keltem, király lesz végig nyomni így a napot, pfff:S
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?