Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Graham v tönkölyliszt- tojás- otthoni zsemlemorzsa nekünk jó kenyérből.
Nekem bevált. Ha hígítani akarom a tojást, akkor tejszínt+ vizet vagy tejfölt+ vizet rakok bele.
Nekem nem jó a gyanta valahogy. Nagyon gyorsan nő a szőröm. :S Egy hét múlva már kinő.Átlag napi 30- 40 perc, amíg a fejem szőrtelenítem. Állítólag nem látszik. :)
Ivi, a lányka anyukája most bepánikolt. De hiába mondom neki a frankót, háziorvoshoz megy, meg sztk-s rendelésre. Nem tudom meggyőzni. Most mennek uh-ra, meg valami izotópos festésre (van ilyen?), valami kontrasztanyaggal befecskendezik és úgy nézik meg. Ja, meg nem akarja hogy élete végéig gyógyszert szedjen, úgyhogy homeopátiás cuccokat néznek rá.
Twiggy, nem feltétlen jelent a tojcsis nyák peteérést is, mert az még előtte jelentkezik. De hogy valóban megtörténik-e maga az ovu, az igazából hőből derülne ki, hogyha pé után 5 napig folyamatosan magasabb a hő, akkor meg is történt nagy valószínűséggel.
Shane, ismerem ezt a mingyá befosok érzést, mikor kezdtem a metet, fúú de kemény volt, tényleg másodperceken múlott a dolog. Ügyes vagy, hogy végül nem trittyentettél be. És tényleg gratulálok, mert ezt csak az érti, akinek volt ilyenje. Én is voltam úgy, hogy nyitott bejárati ajtóval, lehányva a szatyrok, nyitott vécéajtóval trónoltam, de elértem a klozetot. Egy másodperc hiányzott.
Csillag, sajnálom, hogy mégis kell a műtét. De rossz hír ez… De minél hamarabb túl leszel rajta, annál jobb. Tudom, hogy ilyenkor az a legrosszabb, hogy nem tudod mire ébredsz fel és hát így kés alá feküdni… borzasztó trauma. Viszont írtad, hogy fáj is, ez sem állapot, muszáj kiszedni. A dokid jó, ügyes, mindent meg fog menteni, amit lehet. Ha muszáj a műtét, legyen meg minél előbb. Egy ölelés neked!!!
Molygókám, olyan büszke vagyok rád!!
Berdal neked mindjárt összeszedem, miket érdemes megnézetni, aztán megírom.
Welkinem, ráérek, elbeszélgetek velük a rolleremmel. :)
Nekem is át akarták adni a helyet, mikor elől zsebes kapucnis fölsőben voltam. De már nem szokták. Most már tróger vagyok, minden lóg rajtam. Röhejesen nézek ki. :D Ez van. :)
A kedvencem az, mikor felhívnak: megyünk strandra? Aha, mert az úgy van. Nekem előtte szőrteleníteni kell. Nem jó, h fél óra múlva talizzunk ott. :S Heti 1* mindig lehúzom, de többször nem vagyok hajlandó.
:)
Ne foglalkozz veluk! De tudom konnyu mondani, olyan bantoak tudnak lenni az ilyen megjegyzesek.
Nem is azt mondta hogy csúnya vagyok, hanem nézegette a hasamat és kérdezte, "terhes nővérke?"...
egy: nem vagyok nővérek, hanem gyógytornász
kettő: nem vagyok terhes.
három: miért beeszélsz te hozzám?
Jo reggelt lanyok! Sajnalom, hogy tobbeteknek nem jo a gyomra, kozerzete! Ez mitol lehet a gyogyszer vagy a diete?
Ossze tudnatok nekem irni mire kerjek vervetelt ha megyunk haza es hogy hivjak magat a folyamatot?
ezt a kérdést én tegnap kaptam meg, egyik kollegína IR-es és babát vár, és dumáltunk hétfőn, erre szerdán reggel már megállítottak a kérdéssel: Terhes vagy?
Röhögtem egy nagyot és mondtam hogy nem.
Jó reggelt...
A következő "terhes vagy kérdésnél" nem is tudom mit csinálok...utálom őket, útálom...nem nem vagyok terhes, az anyádpics.ája, csak ilyen nagy a hasam...2 hét múlva megmondom Ritának hogy mostmár off...:( :( :(
Morgeeen... Tita, én úgy tudom, h a krumpli vagy főzve, vagy sütve legyen. A kettőt ne ötvözzük. Legalábbis ezt mondta dietetikus és RR is. Én gyorsnak számolom. Pl, ha köretnek eszem, husival, akkor kb. 25 grammnyi ch legyen a krumpliadag, 25 g valami zöldség/ saláta. Mert ugye nekem azt mondta / írta RR, h az ebéd max. fele lehet gyors. Az olaj meg lassítja a felszívódást, ezért lassítja a krumplit.
Molygóm, akkoris büszke vagyok Rááád! Milyen ügyes vagy. :)
Nekem annyira görcsölt a hasam, h hányingerem volt. Így semmi mozgás nem volt, csak kis séta. És örüljetek, h semmi bajotok a bűnözéstől. Mert ha fosóka lenne? Ugyan, jöhet. De a hányinger, hányás, ejj. :S
Zzsuga, grat a kitartásért! Shanee, ugye milyen ösztönző is tud lenni a hascsikarás? Hasonló velem is történt, csak bringával. :)
Csillag, fel a fejjel. Fejsimi.
Köszönöm a választ!
Szép napot!
Szépjóregggelt mindenkinek,
Ma volt az első olyan napom, hogy a futás közben egyszer sem kellett megállnom. Korábban mindig volt olyan, hogy erősen bedobogott a szivem többször is és akkor mindig meg kellett állnom, hogy lecsollapodjon az erős dobogás. Egyszer egy szívdokival megnézettem mi lehet a gond és akkor azt mondta, hogy edzeni kell, mert az átlagtól méret szerint jóval kisebb szivem van, kb a fele és nem csoda, hogy nem bírja az olyan hírtelen megterhelést. Ezt most annak tudom be, hogy kezd egyre jobb állapotba kerülni....
Zaki hol van?
Sziasztok szép reggelt!
Tegnap este tuti napot zártam végre február óta újra volt tojcsis nyákom. Bár igaz, hogy elég nyákdugó féleség, de ... haladok végre......juhéjjjj
aranyos vagy...köszi az ölelést, rám fér. de nem tudom magam kisírni...elfáradtam és elég volt, ezt érzem...
elvileg a műtét után rögtön lombik jön. de hát majd kiderül...sok múlik rajta, h mennyi ép szövet marad majd...
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?