Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? fórum

Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)

40572. Noreeee (válaszként erre: 40565. - Roszika)
2012. okt. 1. 14:15

Hm, én pont fordítva tudom, hogy az elején. De akkor iszok egyet most...

Meg azt is olvastam hogy óvatosan kell, mert cisztásíthat. Az meg ugye nem kéne...

40571. BioCica (válaszként erre: 40567. - Szalmalány)
2012. okt. 1. 14:14

Én 2009-ben végeztem el az agykontrollt, nem mellesleg ott ismertem meg a 2 hét múlva lesz férjemet is. :-)

Én az elején nagyon gyakran csináltam, most már kevésbé, de a 3 ujj technikát még most is alkalmazom parkolásnál.

Most tervezem, h megveszem a fogyás CD-vel CD-t, kíváncsi vagyok, h mi van benne.

Nagyon igaz, h a gondolataink befolyásolnak minket, utóbbi időben nagyon sok negatív gondolatom volt... :-(

2012. okt. 1. 14:13
Szalma, mi is úgy gondoltuk,h a mi esküvőnket majd mi fizetjük, eleve ezt is kikérték maguknak, meg aztán ragaszkodnak a 200 főhöz, plusz azt először vésztőről Szoboszlóra leutaztatni,majd vissza Vésztőre a templomba, majd onnan a Körös partjára az étterembe. Fejenként 7000Ft a kaja maga, szóval ezek után már nem tudjuk bevállalni,mert még valahogy össze is kaparnám azt a pénzt, de hogy én 2 millát nem verek bele az esküvőmbe, holott, se kocsim, se házam, se gyerekem, az tuti. Anyám szerencsétlen meg csak kapkodja a fejét a tanítói fizujából. És mellé vedd akkor azt,h az 5 db Ir-es süti amit én kértem a mi asztalunkra az drága költség lesz szerinte.
40569. BioCica (válaszként erre: 40545. - Szalmalány)
2012. okt. 1. 14:10

Igenis Asszonyom, értettem. :-)

A Maresi-nak van cukrozatlan light sűrített teje, a madaras bevásárló központban vettem.

40568. .jucus.
2012. okt. 1. 14:09

Ja és a D vitaminom 160. A laborocsajszi azt tanácsolta, szüneteltessem.Ref. tartomány:132

Szerintetek?:)

40567. Szalmalány (válaszként erre: 40561. - Noreeee)
2012. okt. 1. 14:06

Hehehe, az nálam is, főleg a belvárosban (vagyis itthon) nagyon jól jön.

Én igazából megmagyarázom magamnak, hogy bűnös kaják helyett megfelelő kajákat kívánjak. Szerencsére eddig működik. Délelőtt is szájhúzogatva ettem meg a diab csokimat (a gyümölcsöm elfogyott) tízóraira. :)Hányingernél is a 3 ujj technikát alkalmazom, ha nem durva és nem időre kell mennem valahová. De a fogyásnál is mondogatom, h a cicim/popsim szép és feszes. Szerencsére az sem tacskófülesedett el eddig. :)(Én 1991ben végeztem el. :))

Te mire használod?

40566. BioCica (válaszként erre: 40528. - Zakkantcsajszi)
2012. okt. 1. 14:06

Valahogy úgy tudom megmagyarázni, h készültem rá ezerrel, mert ELVILEG ez az ÉN napom, de gyakorlatban körbe ugráltam az olyan embereket, akit életembe akkor láttam először, hallgatni azt, h a menüben mi az ami nem jó...mindenkivel jópofizni...és hirtelen azt vettem észre, h már le is került rólam a menyasszonyi ruha és elmúlt a nagy nap...ami igazából soha sem volt az enyém. És ettől volt a nagy űr, h igazán nem is éltem meg.

Most más lesz, mert senkitől semmit nem kértünk, így nem lesz a kényszer, h bárkinek is megfeleljünk. Csak barátok és a közeli családtagok (szülők és testvér) lesznek jelen. Azt gondolom, h ha nem készülök rá ezerrel, akkor kedden is minden ott fog folytatódni, ahol vasárnap végződött...

40565. Roszika (válaszként erre: 40562. - Noreeee)
2012. okt. 1. 14:04
én úgy tudom, hogy a cickafark kell a második két hétben, mert hozza meg a mensit, nekem régen rövidítette a ciklusomat. Mostanában nyugiteának iszom, mert nyugtató hatása is van (de csak ritkán és kis mennyiségben, hogy ne zavarjon be a gyógyulásba). Az íze car, ezért csalánnal szoktam együtt főzni.
40564. .jucus.
2012. okt. 1. 14:02

Na csajok részeredmény, a cukorterhelés megvan:

0': 5,2

60':8,4

120':7,2

Emlékeztetőül az egy évvel ezelőtti:

0':5,8

60':11,6

120':7,2

Inzu.pénteken lesz. Szerintetek?

40563. Roszika
2012. okt. 1. 14:01

Sziasztok Tezsvírek!

Egész héten alig leszek, melóhelyen tuti nem, majd útközben telóról követlek Titeket. Hónap első hete itt agyhalál :(

Molygó, nekem nagyon bevált, hogy diétás naplót vezetek, minden nap leírom, hogy mit és mennyit eszek, folyamatosan mérem hozzá a súlyomat. Ciklikusan elkezdek lazulni, megáll a súlyom, akkor tudom, hogy össze kell kapnom magam.

Szalma, vááááóóóóóóó. 5-össel kezdődik a súlyod, ez annyira, de annyira jól néz ki (mint Te magad).

Nekem is nagyjából ez az álomsúlyom, amit írtál, kb. 57-58 kg körül. Egyszer elérem! :)

Tigrisné, gratula a kistököshöz! Kedves egészségedre a sütihez, ha több ilyen nem lesz :P

Cicaaaa, nem is mondtad eddig, hogy házasodtok, gratulálok Nektek előre és sok boldogságot, de majd írom akkor is! :)

A gyógyszert szerintem se vedd be aznap.

Sylvy, kíváncsi leszek az eredményeidre, a 4,3-as cukor az jó :) A vérveszteség miatt simán lehet.

Shanee, sajnálom, hogy nem jött össze, szorítottam Nektek! De, ha nem most, akkor majd nemsokára sikerülni fog. Nagyon jól állsz hozzá! Le a kalappal!

Réka, remélem sikerül rendbe szedni a hormonjaidat! :)))

40562. Noreeee
2012. okt. 1. 13:59
Akkor senki nem tud a palástfűről és cickafarkról hogy hogy is kell fogyasztani, használ-e?
40561. Noreeee (válaszként erre: 40560. - Szalmalány)
2012. okt. 1. 13:59

Szalmalány! Én is próbálkozom az agykontrollal egy ideje, februárban végeztem tanfolyamot, de csak mostanában csinálom intenzívebben mióta rosszabbul vagyok. Valahogy nem érzem még hatását, lehet nem jó a technikám vagy nem bízok benne eléggé, az is lehet a baj. De annyira szeretném hogy működjön... Te a cukor-inzulin háztartásra is használod?

A 3ujj technika a parkolóhelykeresésnél eddig mindig bevált.:)

40560. Szalmalány (válaszként erre: 40558. - Mosolyka1111)
2012. okt. 1. 13:37

Ne is, a legjobb dolgok egyike. Mivel sokszor vezettem/ vezetek éjjel is, az ébren tartó technikája nagyon bejött. A petefészkem 3* nagyobb volt, mint kellett volna, és a mellékvesém is nagy volt, az epém meg a hasnyálmirigyem meg másképp fejlődött, mint kellett volna. Rádolgoztam (mivel dokik letojták, ugye), és mos már mindegyik normális nagyságú. Na jó, nem offolok itt. :) Én csak ajánlani tudom, akit érdekel.

Egyébként a ch mennyiséget emelem majd, mert a sportot nem akarom lejjebb adni. :)

2012. okt. 1. 13:32
Mindjárt visszaolvasok még, csak most el kell rohannom. Puszi mindenkinek!
40558. mosolyka1111 (válaszként erre: 40557. - Szalmalány)
2012. okt. 1. 13:29

Simán menni fog az 56-57 kg. Tényleg, de utána mit csinálsz majd, hogy ne fogyjál még? (tudom, naivan hülye kérdés, csak eszembe jutott). Emeled a napi ch-t majd?

Agykontrollal úgy voltam, hogy főiskolás koromban meg voltam őrülve (kilencvenes évek eleje), akkor jött be, akkor kezdték itt Mo-n. Nagyon szerettem volna, de nem volt rá pénzem.

Azóta mehettem volna bármikor, de nincs hozzá ismerős, akivel elmennék. De még nem adtam fel.

40557. Szalmalány (válaszként erre: 40553. - Mosolyka1111)
2012. okt. 1. 13:17

Max 2- 3 kg még lemehet, de több nem. Amúgy a cél 60 kg volt 92 kilósan. :) De ha már így belejövök, akkor visszaszerzem a régi alakom. :) Vagyis 56- 57 kg körül meg akarok állni.

Az agykontrollt nagyon szeretem. :)

Zaki, a gombapöri jó, még konzervből is. Vagy valami tészta, könnyű szósszal. Párolt zöldség fűszeres husival? Főzelék valami egyszerűbb feltéttel (sült virsli, sült kolbász)?

40556. mosolyka1111 (válaszként erre: 40509. - BioCica)
2012. okt. 1. 13:15
Cica, gratulálok az esküvőhöz! Buli is lesz ezek szerint, hányan lesztek?
40555. mosolyka1111 (válaszként erre: 40506. - Tigrisné)
2012. okt. 1. 13:13

Tigrisné, de jó, gratulálok. Eddig azt gondoltátok, hogy lány, és most derült ki, hogy fiú?

Bárhogy is van, gratulálok:)

40554. mosolyka1111 (válaszként erre: 40502. - Molygó)
2012. okt. 1. 13:09

Molygó, most már fogd fel úgy, hogy egészségedre a kajálást:)

Amúgy fizikailag jólesett?

Most majd nekiállsz újra, és betartod, ügyes csaj vagy.

40553. mosolyka1111 (válaszként erre: 40495. - Szalmalány)
2012. okt. 1. 13:06

Szalma, le a kalappal! Ötössel kezdődik a súlyod, aztaaaa!!!!

Köszi a segítséget Neked is, most elkezdtem gyógyteát inni. Amúgy az agykontrollra mindig el akartam jutni, csak nem volt hozzá barátnő.

Súlyodhoz még egyszer gratula.

Amúgy mi a célod, súly terén?

40552. kr73
2012. okt. 1. 12:53

Sziasztok, csajok! Jelentem, a prolabor is nagyon tutkeráj vv-i hely, ott is álomszépen vette le a nőci nekem, szintén olyan helyről, ahol kórházakban nem volt szokás életem eddigi elmúlt évtizedeiben. (Igaz, pindurit tán drágább, mint a centrumlab, de mivel egy bizonyos dokihoz megyek majd [aki Tigrisné T3-át rendbevágta], annak a betegei meg kapnak a labornál kedvezményt, így összességében olcsóbb volt.) Nézettem 21[azaz 23].napi hormonokat (plusz LH, FSH-t is, csak kíváncsiságból), és éhomi inzut. Holnap du-ra ígérték az emilt. A dokihoz meg csak bő2hét múlva mehetek. Várom már nagyon, hogy vki kikezeljen ebből a sz-r állapotból, mert már megint 2lábon[pontosabban4kézen/lábon]járó élő halott vagyok. :-)

Tita! Még olvasni is iszonyat volt, hogy zsarolnak téged. Nagyon sajnálom. Nem tudlak és nem is akarlak tanáccsal ellátni, mert [hál'Istennek] én az elmúlt1év alatt ilyen elmebeteg emberekkel nem találkoztam, akik ennyire nem értenek meg vmit. De így "várni" az esküvőt, kész rémálom. )Na, ilyenkor szoktak pár héttel/nappal hamarabb szép csendesen elmenni a párok a polgárira és megcsinálják maguknak nagyon szűken az esküvőt.)

Zaki! Tegnap gombapörkölt volt nálunk, a pici maradékhoz hajnalban kisütöttem csirkemellfilét kókuszzsírban, és tejfölösen, tésztával eszem most 2 napig. Ezt sem sok idő elkészíteni.

40551. Sylvy30 (válaszként erre: 40550. - Zakkantcsajszi)
2012. okt. 1. 12:43
Valami rakott, az hamar megvan!
2012. okt. 1. 12:33
Mit főzzek holnap sos??:S
40549. Sylvy30 (válaszként erre: 40548. - Zakkantcsajszi)
2012. okt. 1. 12:32
Köszike!akkor csak a teljes kiörlésű
2012. okt. 1. 12:24
Kukoricaliszt nem jó nekünk.
40547. Sylvy30
2012. okt. 1. 12:17
Csajok! a kukorica liszt jó nekünk?vagy csak a teljes kiörlésű?
40546. Sylvy30
2012. okt. 1. 12:14

Szia Hajna! gondolj arra hogy pkaolászol és addig is tellik az idő és hopp már el is telt!:-)

Davider! Hellóka, mi zujs?

Képzeljétek nekem most van peteérésem, ez a nyák...nektek is szokott lenni?bár sajna hiába van eddig semmi sem történt..:-(Tegnap csináltam barna rizst, elég furi lett...de azért fini.

40545. Szalmalány (válaszként erre: 40518. - BioCica)
2012. okt. 1. 12:12
3/4 9- kor nem lehet enni, inni olyat, amit számolni kell. A tejet pedig kell. Vagy told el 10- ig a kávézást, vagy tejszínnel igyad, mivel azt nem számoljuk. Honnan szerzel cukormentes sűrített tejet? Van süti, amibe jó lenne. :)
40544. Zakkantcsajszi (válaszként erre: 40542. - 8f3c54052d)
2012. okt. 1. 12:08
Ohh hát akkor jó pakolászást tudod,fő a változatosság:)
40543. tigrisné (válaszként erre: 40542. - 8f3c54052d)
2012. okt. 1. 12:07
Jólvanna megnyugodtunk. :-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook