Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Hm, én pont fordítva tudom, hogy az elején. De akkor iszok egyet most...
Meg azt is olvastam hogy óvatosan kell, mert cisztásíthat. Az meg ugye nem kéne...
Én 2009-ben végeztem el az agykontrollt, nem mellesleg ott ismertem meg a 2 hét múlva lesz férjemet is. :-)
Én az elején nagyon gyakran csináltam, most már kevésbé, de a 3 ujj technikát még most is alkalmazom parkolásnál.
Most tervezem, h megveszem a fogyás CD-vel CD-t, kíváncsi vagyok, h mi van benne.
Nagyon igaz, h a gondolataink befolyásolnak minket, utóbbi időben nagyon sok negatív gondolatom volt... :-(
Igenis Asszonyom, értettem. :-)
A Maresi-nak van cukrozatlan light sűrített teje, a madaras bevásárló központban vettem.
Ja és a D vitaminom 160. A laborocsajszi azt tanácsolta, szüneteltessem.Ref. tartomány:132
Szerintetek?:)
Hehehe, az nálam is, főleg a belvárosban (vagyis itthon) nagyon jól jön.
Én igazából megmagyarázom magamnak, hogy bűnös kaják helyett megfelelő kajákat kívánjak. Szerencsére eddig működik. Délelőtt is szájhúzogatva ettem meg a diab csokimat (a gyümölcsöm elfogyott) tízóraira. :)Hányingernél is a 3 ujj technikát alkalmazom, ha nem durva és nem időre kell mennem valahová. De a fogyásnál is mondogatom, h a cicim/popsim szép és feszes. Szerencsére az sem tacskófülesedett el eddig. :)(Én 1991ben végeztem el. :))
Te mire használod?
Valahogy úgy tudom megmagyarázni, h készültem rá ezerrel, mert ELVILEG ez az ÉN napom, de gyakorlatban körbe ugráltam az olyan embereket, akit életembe akkor láttam először, hallgatni azt, h a menüben mi az ami nem jó...mindenkivel jópofizni...és hirtelen azt vettem észre, h már le is került rólam a menyasszonyi ruha és elmúlt a nagy nap...ami igazából soha sem volt az enyém. És ettől volt a nagy űr, h igazán nem is éltem meg.
Most más lesz, mert senkitől semmit nem kértünk, így nem lesz a kényszer, h bárkinek is megfeleljünk. Csak barátok és a közeli családtagok (szülők és testvér) lesznek jelen. Azt gondolom, h ha nem készülök rá ezerrel, akkor kedden is minden ott fog folytatódni, ahol vasárnap végződött...
Na csajok részeredmény, a cukorterhelés megvan:
0': 5,2
60':8,4
120':7,2
Emlékeztetőül az egy évvel ezelőtti:
0':5,8
60':11,6
120':7,2
Inzu.pénteken lesz. Szerintetek?
Sziasztok Tezsvírek!
Egész héten alig leszek, melóhelyen tuti nem, majd útközben telóról követlek Titeket. Hónap első hete itt agyhalál :(
Molygó, nekem nagyon bevált, hogy diétás naplót vezetek, minden nap leírom, hogy mit és mennyit eszek, folyamatosan mérem hozzá a súlyomat. Ciklikusan elkezdek lazulni, megáll a súlyom, akkor tudom, hogy össze kell kapnom magam.
Szalma, vááááóóóóóóó. 5-össel kezdődik a súlyod, ez annyira, de annyira jól néz ki (mint Te magad).
Nekem is nagyjából ez az álomsúlyom, amit írtál, kb. 57-58 kg körül. Egyszer elérem! :)
Tigrisné, gratula a kistököshöz! Kedves egészségedre a sütihez, ha több ilyen nem lesz :P
Cicaaaa, nem is mondtad eddig, hogy házasodtok, gratulálok Nektek előre és sok boldogságot, de majd írom akkor is! :)
A gyógyszert szerintem se vedd be aznap.
Sylvy, kíváncsi leszek az eredményeidre, a 4,3-as cukor az jó :) A vérveszteség miatt simán lehet.
Shanee, sajnálom, hogy nem jött össze, szorítottam Nektek! De, ha nem most, akkor majd nemsokára sikerülni fog. Nagyon jól állsz hozzá! Le a kalappal!
Réka, remélem sikerül rendbe szedni a hormonjaidat! :)))
Szalmalány! Én is próbálkozom az agykontrollal egy ideje, februárban végeztem tanfolyamot, de csak mostanában csinálom intenzívebben mióta rosszabbul vagyok. Valahogy nem érzem még hatását, lehet nem jó a technikám vagy nem bízok benne eléggé, az is lehet a baj. De annyira szeretném hogy működjön... Te a cukor-inzulin háztartásra is használod?
A 3ujj technika a parkolóhelykeresésnél eddig mindig bevált.:)
Ne is, a legjobb dolgok egyike. Mivel sokszor vezettem/ vezetek éjjel is, az ébren tartó technikája nagyon bejött. A petefészkem 3* nagyobb volt, mint kellett volna, és a mellékvesém is nagy volt, az epém meg a hasnyálmirigyem meg másképp fejlődött, mint kellett volna. Rádolgoztam (mivel dokik letojták, ugye), és mos már mindegyik normális nagyságú. Na jó, nem offolok itt. :) Én csak ajánlani tudom, akit érdekel.
Egyébként a ch mennyiséget emelem majd, mert a sportot nem akarom lejjebb adni. :)
Simán menni fog az 56-57 kg. Tényleg, de utána mit csinálsz majd, hogy ne fogyjál még? (tudom, naivan hülye kérdés, csak eszembe jutott). Emeled a napi ch-t majd?
Agykontrollal úgy voltam, hogy főiskolás koromban meg voltam őrülve (kilencvenes évek eleje), akkor jött be, akkor kezdték itt Mo-n. Nagyon szerettem volna, de nem volt rá pénzem.
Azóta mehettem volna bármikor, de nincs hozzá ismerős, akivel elmennék. De még nem adtam fel.
Max 2- 3 kg még lemehet, de több nem. Amúgy a cél 60 kg volt 92 kilósan. :) De ha már így belejövök, akkor visszaszerzem a régi alakom. :) Vagyis 56- 57 kg körül meg akarok állni.
Az agykontrollt nagyon szeretem. :)
Zaki, a gombapöri jó, még konzervből is. Vagy valami tészta, könnyű szósszal. Párolt zöldség fűszeres husival? Főzelék valami egyszerűbb feltéttel (sült virsli, sült kolbász)?
Tigrisné, de jó, gratulálok. Eddig azt gondoltátok, hogy lány, és most derült ki, hogy fiú?
Bárhogy is van, gratulálok:)
Molygó, most már fogd fel úgy, hogy egészségedre a kajálást:)
Amúgy fizikailag jólesett?
Most majd nekiállsz újra, és betartod, ügyes csaj vagy.
Szalma, le a kalappal! Ötössel kezdődik a súlyod, aztaaaa!!!!
Köszi a segítséget Neked is, most elkezdtem gyógyteát inni. Amúgy az agykontrollra mindig el akartam jutni, csak nem volt hozzá barátnő.
Súlyodhoz még egyszer gratula.
Amúgy mi a célod, súly terén?
Sziasztok, csajok! Jelentem, a prolabor is nagyon tutkeráj vv-i hely, ott is álomszépen vette le a nőci nekem, szintén olyan helyről, ahol kórházakban nem volt szokás életem eddigi elmúlt évtizedeiben. (Igaz, pindurit tán drágább, mint a centrumlab, de mivel egy bizonyos dokihoz megyek majd [aki Tigrisné T3-át rendbevágta], annak a betegei meg kapnak a labornál kedvezményt, így összességében olcsóbb volt.) Nézettem 21[azaz 23].napi hormonokat (plusz LH, FSH-t is, csak kíváncsiságból), és éhomi inzut. Holnap du-ra ígérték az emilt. A dokihoz meg csak bő2hét múlva mehetek. Várom már nagyon, hogy vki kikezeljen ebből a sz-r állapotból, mert már megint 2lábon[pontosabban4kézen/lábon]járó élő halott vagyok. :-)
Tita! Még olvasni is iszonyat volt, hogy zsarolnak téged. Nagyon sajnálom. Nem tudlak és nem is akarlak tanáccsal ellátni, mert [hál'Istennek] én az elmúlt1év alatt ilyen elmebeteg emberekkel nem találkoztam, akik ennyire nem értenek meg vmit. De így "várni" az esküvőt, kész rémálom. )Na, ilyenkor szoktak pár héttel/nappal hamarabb szép csendesen elmenni a párok a polgárira és megcsinálják maguknak nagyon szűken az esküvőt.)
Zaki! Tegnap gombapörkölt volt nálunk, a pici maradékhoz hajnalban kisütöttem csirkemellfilét kókuszzsírban, és tejfölösen, tésztával eszem most 2 napig. Ezt sem sok idő elkészíteni.
Szia Hajna! gondolj arra hogy pkaolászol és addig is tellik az idő és hopp már el is telt!:-)
Davider! Hellóka, mi zujs?
Képzeljétek nekem most van peteérésem, ez a nyák...nektek is szokott lenni?bár sajna hiába van eddig semmi sem történt..:-(Tegnap csináltam barna rizst, elég furi lett...de azért fini.
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?