Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
szerintem az a lényeg, hogy a baba ne szopizzon már, aztán a tej úgyis elmegy
persze van, hogy évek is kellenek hozzá
baba?
amióta megszületett a fiam rajta vagyunk a tesóprojekten, az kb március ótát jelent
de nem hinném, hogy baba miatt carakszik a menszi
tegnap megjött és ma se barna se semmi de szerintem holnap ömleni fog:(
áhhhh, nem lesz ez így jó
sziasztok Lányok
kicsit elmaradtam az írással. elfoglalt vagyok meg ideges
menszim nagyon rosszalkodik:(
nagyon mennem kellene endós dokihoz vissza de még szoptatok,így nem sok értelme lenne szerintem
jól vagytok?
nem fogja látni senki, mert este felszúrom a hólyagot mielött kipukkad(mert az fáj, ha szúrom nem)
a lábfejemen levő azért volt para, mert papucs, meg minden cipö ott dörzsölte, ahogy begyógyult volna, vmi mindig szétbarmolta.úgy néztem ki mint barátnőm, csak éppenséggel neki egy pezsgősüveg vágta szét a lábfejét..kullancsot felismertem volna, még poloskától féltem(mertakkor azt hogy irtom ki), de az nem 1db csipést és nem vizhólyagot kreál.
tesóm csajjal él kb mióta kiderült pmem, szal lassan 2,5éve, rámhagyva a telefon és netfizetést egyedül(munkanélkül), nameg a rezsit..
majd irok neki egy mélt, h ki az a doki aki felismerte h vmi cukigond van(és nem tömte inzulinnal), mert azt szentté kell avatni.
tesom nem dolgozik 1,5éve kb, mert boltban ahol volt lázadt, mert nem fizettek rendesen, elég genya cég na..biztiörsulit végzett, de sehova nem vették fel.most közmunkás év végéig, onnantól passz..
Tigrisné, én nem szeretnék anya lenni, még ez a nagynéni státusz is ijesztő számomra, h vmi kötelezettséggel jár..
tegnap este vmér eszembejutott melóm, h lehet vmit elszartam(pénzdolog) és hirtelen nagyon elkezdett kalapálni szivem(mint halálfélelemnél), de gyorsan eltereltem gondolataim másfelé. nemtom miez, de nem akarok bezizzenni ettől a fostól.
Akkor nagyon szembeötlő lehetett a dolog, ha gy szt- s doki felismerte...
A tesód nem dolgozik?
Azért én kívánom neked, hogy egyszer anyuka lehess, nem anyud miatt, magad meg az apa miatt! :-)
Ivi azért ha nem múlik mutasd meg vmi gyógyszerésznek(ha már nem is dokinak) nehogy vmi szemtelen rovar bajt hozzon Rád!
A tesódék meg nem semmik,de tényleg! :/
hja, elöttem nem merte elmondani, mert félt h beszólok:D tény h nem tartom épeszünek azt aki a semmire gyereket vállal..
azé szeretném tudni az sztk doki nevét, aki felismerte a csajnál az ir-t.. találtam róla képet facsén, sztem pcos is..
kicsit megkönnyebbültem, h anyám által vágyott unoka dolgot nem nekem kell teljesíteni:D
Szioka zsuga semmi kül zajlik az élet körülöttem tartom a diétát nem fogytam semmit:-))
Voltam a dokinál hogy mi legyen az epe mütéttel azt mondta ha nem nagyon fáj ne vegyük ki az epeköveket mert utánna sokkal rosszabb lesz hagyuk ott ne bolygasuk ha begyullad akkor hozzá nyulnak hmmm:-// na röviden ennyi meg irtam az elöbb mik történek velem szerinted??
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?