Inzulin rezisztencia! Mit tudtok róla, gyógyítható? (tudásbázis)
Hajna egy recept:
Kalács
10 dkg graham liszt
20 dkg durum liszt
10 dkg sima liszt (ez lehet kevesebb is)
1 tojás
4 dkg élesztő
pici nádcukor az élesztő felfuttatásához
2 dl tej (lehet tejszín+ víz keveréke is)
1 dl olaj
13db édeske meleg tejben felolvasztani
2-3 evőkanál kakaó
Az élesztőt egy kevés tejben és pici nádcukorral felfuttatom. Az anyagokat összegyúrom, addig míg el nem válik az edénytől, majd megkelesztem. Ha megkelt kettészedem és egyikbe egy kevés tej+kakaó keverékét beleteszem és átgyúróm. A másikat is át kell gyúrni, mert az akkor tovább kell és nem lesz egyforma. Ha megkeltek kinyújtom mind a kettőt, egymásba teszem és feltekerem így szép lesz. Már másodjára sütöttem és mindenki rájár vajjal isteni finom.
Még egy kérdés: a 21. napi vérvétel eltolódhat 23. napira? Ha dec.13-án este 8 körül jött meg gyengén, igazából másnap. Melyik az első nap? Ha a 13-a akkor az nekem holnap már a 23. nap lesz ugye? Ha 14-ét számolom első napnak, akkor 22. napi lesz. Szerintetek?
Igazából azért akarok vért vetetni mert mindig látnak domináns tüszőt uh-n. 1 éve próbálkozunk 2x nézettettünk progit vérből. Mindkétszer igazolta a pé-t. De ez már régen volt, tavaly tavasszal. Szóval szeretném tudni most mi a helyzet. Ösztrogént kell nézetni szerintetek?
Köszi mindenkinek a választ!
Szerintem melóznak a házon.
Én meg Mucikát hiányolom.
Babus, ha attól tartasz, hogy kirak, írass alá vele egy papírt, hogy Te a mai napon tudattad vele, hogy babát vársz. A papírnál biztosabb nincs! :)
De ha rendes, akkor meg felesleges az orra alá tolnod.
Hivatalosan nem rúghat ki, csak valami brutál okkal (nagy mértékű anyagi kár okozása, stb.). De a vállalkozók, ha nagyon gyökerek, akkor találnak megoldást, sajna :(
Barátnőm is végig otthon volt táppénzen, mert amint kiderült, hogy babát vár, a főnöke ki akarta rúgni... tök gáz, hogy milyen emberek vannak.
Sajna tudom, az én fonokom is egy fereg volt, ebbol a szempontbol. De remelem nem igy lesz.
Ivi, én a helyedben nem telefonalnek ennyit. Egy ok miatt: nem vagy regota ott, és ha igazi a baratod, akivel lelkizel, akkor o is megerti ezt, a sajat bajat nem helyezi a megelhetesed ele. Megbeszelhetned vele, h este hivjon ujra vagy valami szemelyes talalkat hozzatok ossze. Bocs, ha kemeny voltam.
En 3 evig dolgoztam a webshop irodaban es aposomat elutotte egy auto. Az uram kb 3* hivott fel 1, 5 ora alatt (1, apám elutottek,nem mondanak semmit 2, korhazban vagyok, eletben van, vizsgaljak, 3, nincs nagy baj, nyugodj meg), és emiatt szólt a fonok, h egész nap maganeletet ohajtok elni??? Remelem erted mit akarok mondani.
Párom is ezt hajtogatja tegnap éjjel óta :)))
Csak hát nem tudom melyik hónap legyen...
A május korai, mert ugye azért jó lenne addigra lefogyni, ami nekem lehetetlen mert több mint 20 kg felesleg van rajtam :((((
Októberitől meg félek kicsit, ugye babát is akarunk, párom meg attól fél, hogyha pont ugy jönne össze a baba még azt kapnánk meg mindenkitől hogy csak a baba miatt akarunk össze házasodni,pedig ez nem igaz...
Tavaly Szeptemberben kérte meg a kezem...
Mi tegnap néztük a párommal mert idén tervezünk összeházasodni és közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó férjhez menni csak 10 milliószoros napon :))))
Ugyhogy még nem eldöntött a dolog, de vagy Május 25-én vagy október 26-án, de férjhez megyek.
1db kolleganőm van, és közben meg itt csináltam dolgom..bezzeg ha ö veszekszik pasijával akkor nem lehet hozzászólni, csapkod, robban..ajj de jó volt annó pasik közt melózni régen..
ma az 1db vendég is lemondta, 5ig van munkaidő, de 5-f6 jön 2db ember azok se közvetlen hozzám, csak kell aki ittlegyen..
További ajánlott fórumok:
- Inzulin rezisztenica diéta...
- Hajhullás, szőrösödés 19 évesen? Kis túlsúly is párosul hozzá! Inzulin rezisztencia, mennyibe kerülnek a vizsgálatok?
- Inzulin rezisztencia / cukorbetegség + lisztérzékenység / gluténérzékenység
- Lehet valaki inzulin rezisztens magas koleszterinszinttel?
- Aki ért az inzulin rezisztenciához, megnézné az eredményem?
- IR azaz inzulin rezisztencia diétás, kidolgozott minta étrendje van valakinek?