Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Intimplasztika fórum

Intimplasztika (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
1894. Bubi1975 (válaszként erre: 1893. - Pandamaci11)
2022. okt. 15. 20:10

Kedves Pandamaci11!

Engem kicsivel több, mint 3 éve foglalkoztat a kisajak plasztika kérdése. Mivel Hévíz környékén élek, elég sok adatot/információt begyűjtöttem a beavatkozásról és az általad említett Regényi doktor úrról. Itt a Hoxa-n is igyekszem minél több hozzászólást elolvasni.

Én úgy tudom, hogy már több száz ilyen műtét végzett és nemzetközileg is elismerik az általa alkalmazott technikát. Most került kiadása az olasz Minerva Medica orvosi könyvkiadó által a "The Laser Essentials" című angol nyelvű szakkönyv, amibe a lézeres kisajak plasztikai fejezetet Regényi Péterrel íratták meg. Ha a nemzetközi orvosszakma elismeri ezt az új technikát akkor az általad leírtak számomra erősen megkérdőjelezhetőek.

Ez amit írtál egy régi plasztikai sebészeti (konkurens) megközelítés.

Egyébként az elhúzódó fájdalmat a szorosan varrt hagyományos plasztikáknál írják le. Ha követed a kommenteket van, aki egyetlen fájdalom csillapítót sem vesz be a Hévízen végzett beavatkozás után.

2022. okt. 11. 22:34

Sziasztok! Figyelmetekbe ajánlom egy profi orvos véleményét, weboldalán találtam az alábbiakat. Regényi doktor végez ilyen módszerrel műtétet. Ezekszerint nagyon veszélyes!!!!

"Olvasom egy zárójelentésben, hogy érzéstelenítés után hajlított Peanokat felhelyeznek, a műszerből kilógó kisajkat levágják, majd 15 perces szorító hatás után a Peanokat eltávolítják.

A sebszéleket felszívódó fonallal varrják.

1.ábra. Pean: (Wikipedia) „lehet egyenes vagy hajlított, de nincs fog a végén, mint a Kochernek/ Érfogók csoportjába tartozik: az érlumen végleges elzárására használhatók.”

„Roncsolják az ér intimáját. Inkább kis erek lefogására használják.” [link]

(A vérzéscsillapítás műszerei)

ábra. A Pean-os módszerrel nem lehet a finom anatómiai variációkat követni, meghagyni a megfelelő mennyiséget a kisajakból. Nincs egyen-kisajak és egyen-műtét.

Véleményem.

Összezárva a műszer szárait erősen roncsolja a szöveteket. A roncsolt területen nem csak kisebb-nagyobb erek, de érző idegek is vannak, emiatt szokott hetekig különböző erősségű fájdalomra panaszkodni a páciens, akinél ezt a műtéti módszert alkalmazzák. Igy nem lehet egyénileg szabni a megmaradó kisajak nagyságát-formáját. Mindenkinek más és más, nincs egyen-kisajak.

Ilyen módszerrel nem szabad ezt az érzékeny területet roncsolni. A műtét alatti kíméletes szövetkezelés (bőr és nyálkahártya) elvárható és előírt követelményét az ilyen helyeken nem alkalmazzák."

Ez elég meggyőzően hangzik. Úgyhogy én lemondtam a Regényi féle műtétről...

1892. Krinyó73
2022. szept. 27. 14:21

Kicsit behalt a fórum, de mivel nagyon hasznos volt az egészet átolvasgatni párszor, így èn írnèk egy visszajelzést arròl, hogy hogyan alakultak az “érzetek” műtét után.

Nekem elèg nagy műtét volt, ahol minden meg lett marerálva, de òvatosan párszor kipróbàltam, és kb 100 szor nagyobb már most az érzet. Ahogy írtàk már páran… :) kár, hogy nem csináltattam meg előbb, sokkal jobb lett volna a szexuális életem

1891. Krinyó73 (válaszként erre: 1886. - Elrontott)
2022. szept. 13. 17:37

Szia, nekem szeptember 5-èn volt ugyanolyan műtétem, mint amilyen neked. (Kisajak, a felette lèvő bőr, nagyajak)

Kicsit értem ezt a nyitott képes dolgot. Nàlam ez az első pár napban volt, hogy nem tudtam mi micsoda, de mostanra lement a duzzanat valamennyire, és pont az a gondom, hogy túlságosan kint van az egész csiklóm, hiszen már nem fedi semmi. Ez elég zavaró is, pedig a műtétet és az ezt követő időszakot is teljesen jòl viselem. Irritál, ha bármi hozzáér. Bugyi, betèt stb felejtős…

Biztos te is meg fogod találni, sok türelem kell hozzá míg meggyògyul ez az amúgy is érzékeny testrész.

Kitartást.

Ès mindenkinek üzenem aki fèl a műtéttől, hogy ne fèljen… Én rettegtem tőle, ès nevetgélve jöttem ki a műtőből.

Síkos doktor műtött, és ha nem is lesz tökèletes az eredmèny, legalább már nincs lent csigadenevér szörnyetegem a lábam között :)

2022. szept. 9. 00:32

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ki mennyi időre esett ki a munkából?

A doki 4-5 napot mondott, amennyiben nem ülőmunkáról van szó.

Van olyan, aki fizikai munkával hamarabb el kezdett dolgozni?

1889. rbhid84 (válaszként erre: 1888. - Elrontott)
2022. aug. 30. 20:56

Őszintén szólva nem egészen értem, amit írsz, de ez nem is fontos.

Pár nappal a műtét után ne is következtess semmire, hidd el, sokat fog változni. Figyelj a gyógyulásra, és légy türelmes, az a legfontosabb. Biztosan látványosan gyógyul majd a varratok eltávolítása / kiesése után is, erről itt tényleg sokat olvashatsz, vagy akár a másik topicban.

Kitartást, és mihamarabbi gyógyulást!

1888. elrontott (válaszként erre: 1887. - Rbhid84)
2022. aug. 30. 09:02

köszönöm a választ, az hogy hol voltam, ha jól sikerült (2-3 hónap műlva megírom, illetve ha nem, azt is, addig "csak" aggodalmat nem osztanék meg.

Nem a duzzanat zavart hanem hogy úgy tűnik nem maradt hozzáférhető, és jól tisztítható az említett rész. Az hogy a cél, hogy egy zárt kisebb kép legyen nem teljesült, ahogy nézem nem is fog hónapok múlva sem. A csuklya, csikló rész ugyanúgy nyitja az egész képet.

A válaszod köszönöm.

Esetleg van aki nem fér hozzá a műtét után?

1887. rbhid84 (válaszként erre: 1886. - Elrontott)
2022. aug. 29. 11:49

Nyugi, biztosan elmondta az orvos is, hogy egy hónapig nem is érdemes ezen gondolkoznod.

Ödéma, duzzadás, lilaság, minden is lehet.

Olvass vissza kicsit itt is, ez teljesen normális.

Szabad kérdeznem, kinél voltál?

1886. elrontott
2022. aug. 29. 07:45

Sziasztok, 4 napja volt kisajak, nagyajak, és csuklya redukciós műtétem. Egész életemben nagyon zavart, nem is tudtam kezelni a helyzetet soha, ha meg kellett mutatnom akár orvosnak is. Nem néztem utána csak megnéztem az előtte utána képeket a neten, és bíztam az orvos rutinjában.

Mostanra a lilaság elmúlt, és gondoltam megnézem hozzáfélek-e a csiklómhoz. És jelen pillanatban nem. A műtét során két oldalon egy egy hosszanti vágás keletkezett, és leszűkült az út az amúgy is mélyen ülő gyöngyhöz. Van valakinek hasonló tapasztalata?

Emellett annyira kicsi lett minden hogy nincs is kiajak, vagy nagyajak, csak egy nagy nyitott valami.

Ez vajon kisebb lesz? Nam tudom elképzelni hogy úgymond beljebb kerüljenek részek.

Nagyon aggódom, hogy nem fog működni, és ilyen csonoltnak is kinéző nyitott izé marad.

HA van valaki akinek van hasonló tapasztalata kérem írjon.

1885. náa2020 (válaszként erre: 1870. - Lilly95)
2022. júl. 20. 20:29
Szia. Nekem is késett 5 napot, nem tudom h köze van e ehhez, de szokatlan volt.
1884. Boglárka2012 (válaszként erre: 1882. - Csokifagyi)
2022. júl. 7. 14:04
Nekem is csak kisajak volt, de hetek alatt ment le a duzzanat és a lila szín. Haaaaaaaatalmasakra voltak dagadva, horror volt. Aztán totál leapadt. Csak annyit tudok mondani, hogy türelem, ami a legnehezebb tudom. Az első két hétben szinte rosszul voltam, ha megnéztem. :)
1883. Fanni0408 (válaszként erre: 1882. - Csokifagyi)
2022. júl. 6. 18:38
Szia! Nekem csak kisajak korrekció volt, de nagyon be volt dagadva. A doki azt mondta jegeljem sokat. Használt meg persze az idő ahogy telt… Nekem 3,5 hét kellett mire teljesen lement a duzzanat.
2022. júl. 6. 08:55
Azoktól kérdeznék, akiknek kis és nagyajak korrekció is volt egyszerre. 6. napos vagyok, de kő kemény és brutál be van dagadva. Vajon mi okozza ezt a borzasztó felpüffedést? Már mindent bevetettem kívülről-belülről gyulladáscsökkentőket, megvettem méregdrágán (11 ezerért) az aloeverás sprayt is, fújom panthenollal, kentem rá cicaplastot, még Elocomot is óvatosan, de semmi. Meg sem moccan. A kőkemény nagyajkaktól a kicsiket nem is látom, mondjuk láttam eleget és utáltam is, szóval nem hiányzik, csak azon csodálkozom, hogy a pisi utat talál magának...szóval próbálok türelmes lenni, de olyan jó lenne tudni, meddig tart ez a brutális bedagadás, és álló helyzetben olyan "húzó érzés"....köszönöm, ha valaki válaszol. Sok évnyi beírást elolvastam, de senki nem írt nagyajak korrekcióról...
1881. Boglárka2012 (válaszként erre: 1879. - Anirod001)
2022. júl. 5. 10:33
Szia! Köszönöm a választ! Több mint 2 hónapos vagyok és nem forrt össze. Nem is fog, korrekció lesz. Most pénteken megyek megbeszélni hogyan lesz ez. Úgy látszik én nem a szerencsések közé tartozok.
1880. csokifagyi (válaszként erre: 1847. - Mesi05)
2022. júl. 5. 09:44

Kedves Mesi05!

kérdezni szeretném, hogy mi a neve azoknak a krémeknek amiket használtál kisajak plasztika után? Valami s

kortizonos krém és a regeneráló krém érdekelne. Másoktól csak a aloeverás sprayt hellom..Köszönöm, ha válaszolsz.Üdv.: "Csokifagyi"

1879. Anirod001 (válaszként erre: 1874. - Boglárka2012)
2022. jún. 30. 17:35
Szia! Bocs hogy ilyen kèsőn vàlaszolok! Azóta tuti túl vagy rajta ès megnyugodtàl! Nekem mindkèt oldalt 2-3 centin szètvàlt a sebem! Èn is kètsègbe voltam esve. Mèg sírtam is! De tènyleg begyógyul magàtól! Fèlelmetes, az ember azt hiszi ez tuti nem gyógyul meg soha! Aztàn napról napra szebb lesz ès úgy begyógyul hogy èszre se veszed hogy volt valami! Türelem, nyugalom…
1878. rbhid84
2022. jún. 10. 04:20

Sziasztok!

Annyit gondolkodok ezen a műtéten, már tényleg azt kívánom, lennék végre túl rajta! Elkapkodni nem akarom, elvégre nem egy hajvágásról van szó...

Idő közben telefonon beszélgettem Regényi doktorral, de mivel én mindenképp csuklyaplasztikát is szeretnék, ő valószínűleg kiesik, mert azt mondta, nem végez ilyet. Ha már egyszer műtétre adom a fejem, és fizetek is érte, akkor tényleg olyan legyen a beavatkozás, amilyet én akarok.

Sikosról találtam néhány hozzászólást, miszerint helyenként túl sokat vág, és van, hogy aszimmetrikus lesz, ezt sem feltétlenül szeretném. Az még egy dolog, hogy emberileg milyen a stílusa, nem barátkozni megyünk oda.

Egyelőre nagyon hajlok Dr. Falus György fele. Ő végez csuklyaplasztikát is.

A lézeres műtétnél talán csak a teljesen sima hegvonal lett volna vonzó számomra, de a varrat nélkül esetleg szétnyíló sebszélek őszintén szólva nem.

Van valakinek tapasztalata Dr Falus Györggyel? Akinek igen, annak olyan lett a végeredmény, amilyet szeretett volna?

Milyen volt az általános tapasztalat vele kapcsolatban?

Nagyon örülnék neki, ha esetleg erről tudnátok némi infóval szolgálni! Ha itt publikusan nem akarjátok, nyugodtan írhattok privát üzenetet is, nagyon örülnék neki!

1877. Aaaa8 (válaszként erre: 1868. - Csillamponi34)
2022. jún. 3. 22:48
Hévízen 210.000ft
1876. dora0726
2022. máj. 30. 21:39

Sziasztok!

Dr. Kocsis Andreánál csináltatott már valaki intimplasztikát?

13 éves korom óta nagyon zavar, hogy "salátás" vagyok odalent, voltam már konzultáción dr. Jánky Györgynél, de sokkal többet akart rajta hagyni, mint amennyit én szerettem volna. :(

1875. Fanni0408
2022. máj. 24. 12:03

Sziasztok!

Az én történetem is 13 évesen kezdődött, amikor is az addigi kicsi, rózsaszín kisajkaim átváltoztak hosszú, húsos, barnás, fodrossá. Ekkor jött az első strandon összeszedett fertőzés is. Aztán teltek az évek, az öltözőkben, a strandon szép lassan rájöttem, hogy a serdülőkorral azért a lányok nagy többségének mégsem lesz ekkora és ilyen formájú a nunija, mint nekem. A hüvelyi fertőzések állandó társaim lettek, pedig még szexuális életet sem éltem. Folyamatosan kellemetlenül éreztem magam a kinézete miatt, egyszerűen azt éreztem sehogy sem passzol az egyébként mindenhol máshol esztétikus külsőmhöz. Erre még csak rátett egy lapáttal 20 éves koromban az akkori páromtól kapott megjegyzés: "neked olyan furcsa ott lent". :-( Na akkor nagyon szerettem volna megműttetni, de mivel akkoriban ez a plasztikai ágazat még nagyon gyerekcipőben járt, így a szüleim lebeszéltek róla, az esetleges funkció sérülés miatt.

Teltek az évek, elfogadtam, együtt éltem vele. Negatív kritikát többé nem kaptam, de pozitívat sem, soha... Viszont a szex utáni lopva elkapott pillantásokból többször láttam, hogy többen is "erősen rácsodálkoztak.." :-D

Aztán megismertem a férjemet, és nem mondom, hogy az eltelt 14 év alatt, az összes szeretkezés közben ne jutott volna eszembe, hogy jesszus hogy nézek ki odalent.. de beletörődtem. A hüvelyi fertőzések persze sorozatosak voltak, már a dokik sem értették, hogy nem tudnak kikezelni belőle. Aztán terhes lettem és életemben először szeretettel és hálával tudtam a nunimra gondolni. Érdekes módon 4 év alatt (2 terhesség plusz a köztes tervezési idő)egyszer sem volt fertőzésem! Persze, hiszen végre nem utálattal gondoltam erre a testrészemre. :-)

Aztán a 2. szülés után minden visszatért a régi kerékvágásba. Így jutottam el erre a fórumra is, hogy a folyamatosan visszatérő fertőzések lehetséges testi, lelki okait kutattam.

A hozzászólásokat olvasva minden eddiginél erősebben tört fel bennem, hogy itt a vége, meg szeretném műttetni. Itt van a helye és az ideje, hogy végre ne skarlát betűsként, salátásnak csúfolva éljem le az egész életemet. Hogy nem vehetek fel világos fürdőruhát, egy pici tangát, szűk aerobic nadrágot, mert mindenki 10 méterről látja, hogy nekem mekkora van. :-(

Szóval, végül Hévíz és Dr. Regényi Péter mellett döntöttem, a több mint 400 km távolság ellenére is. A hagyományosan szikével vágott módszerhez képest itt simábbnak ítéltem a vágott sebszéleket gyógyulás után és persze a varrásmentes, gyorsabb gyógyulás is vonzó volt.

Múlt hét pénteken volt a műtét. 9 előtt érkeztünk a szállodába, megkaptuk a szoba kártyát és a lidokainos krémet. Ennek felét fél 10-kor, másik felét 10 előtt pár perccel kellett felkenni. 10-től volt a műtét.

Amikor a második adagot kentem 10 előtt, már semmit nem éreztem a kisajkaimból, furcsa is volt, mintha nem magamat kenném. :-) De bizakodtam, hogy így hátha a szurikat sem fogom érezni.

Lementem. A doktor úrral és asszisztens hölggyel még beszélgettünk. Valóban nagyon kedvesek és abszolút közvetlenek, minden félszem, izgulásom elmúlt teljesen. :-) A doktor úr mutatott képeket, majd felfeküdtem. Mivel egy törölközőt tettek az alhasamra, így nem láttam, hogy mit csinál pontosan, csak a kézmozdulataiból gondoltam, hogy már az érzéstelenítő szurikat kapom. Rákérdeztem, így is volt. Abszolút semmit nem éreztem az egészből! :-) Pár perc múlva felhelyezte a szorító eszközt, ekkor lefotózta és megmutatta, hogy ő mennyit javasol eltávolítani. Egyetértettem vele. Azt mondta nálam egy ráfogás elég lesz, mivel alul nem voltak olyan hosszúak a kisajkak.

Nálam csuklyarészt nem kellett eltávolítani, viszont felülről a csiklóm mellől is nőtt még 2 kisebb szárnyacska, amik lentebb hozzá voltak nőve a kisajkakhoz. Ezt is kértem, hogy vegye kisebbre. Ahogy levágta a kisajkakat (semmit sem éreztem belőle, a vágott bőr szaga volt a legkellemetlenebb :-) ) még 15 percig rajta hagyta szorító eszközt. Végül korrigálta a felső szárnyacskákat is. Ekkor lefotózta újra, megmutatta. Szép rövid lett, de a csikló mellett a dupla bőrredő miatt még husinak találtam. Kérdeztem abból lehet-e még levenni, de azt mondta nem javasolja, a funkció fontosabb, hogy megmaradjon. :-) Tetszett az őszintesége és hogy nagyon figyel, hogy a forma ne menjen a funkció rovására.

Ezután felöltöztem, átkísértek egy pihenő szobába 30 percre. Itt a vége felé kezdtem érezni, mintha égne, fájna... Megkaptam a csomagot a kencékkel, a jégtasakot. Doktor úr javasolta, hogy a hosszú hazaút miatt minél hamarabb induljunk el, max egy gyors ebéd még belefér.

Mire felértem a szobába, egy ponton a jobb kisajkon nagyon fájt. Vagyis inkább olyan érzés volt, mint amikor megégetjük valaminket. Vettem be gyorsan egy fájdalom csillapítót és mentünk ebédelni, alig bírtam ülni. Ebéd után indultunk is haza. Ekkora már a jobb oldal fájása teljesen elmúlt, jött viszont a bal oldal 3x olyan erővel... Bevettem egy másik fajta fájdalomcsillapítót is. És fél óra múlva teljesen megszűnt minden fájás, mint amit kettévágtak. Útközben jegeltem, amíg ki nem olvadt..

Mire hazaértünk már nagyon kellett pisilnem. Rohantam a fürdőszobába, hogy zuhany alatt pisiljek, ahogy mások is írták. Ekkor azonban elkezdett belőlem csöpögni a vér, de olyan erősen, hogy alig tudtam kiszállni. Lefeküdtem azonnal, odaszorítottam egy betétet, de fél perc alatt átázott, a következő is... Nagyon féltem, hogy hozzám is mentőt kell hívni és összevarrni. Hívtam doktor urat, azonnal fel is vette a telefont. Mondta, hogy feküdjek le zárt lábakkal, szorítsam a betétet. Ha 1-2 órán belül nem állna el vagy pulzálóvá válna, akkor hívjunk mentőt. Hál'istennek 1 óra múlva elállt a vérzés. Ekkor lefotóztam és átküldtem a képet doktor úrnak. Azt mondta szétnyílva nincs a seb, viszont rettenetesen bedagadt és emiatt húzódhatott szét jobban.

Másnap reggelig nem keltem fel, így el is állt teljesen a vérzés. Másnap már óvatosan járkáltam, bár fájdalmam egyáltalán nem volt, a duzzanat is lentebb ment, illetve a vágott részhez sem volt kellemetlen hozzáérni, mégis óvatos voltam, hogy nehogy megint vérezni kezdjen.

4. reggel zuhanyzás után lehet a törölköző megdörzsölte picit, megint vérezni kezdett, de csak pár csepp. Egész nap szivárgott minimálisan, délutánra állt el teljesen. Ma van az 5. nap, már sebes és viszket. :-) Fájdalmam azóta sem volt egyáltalán! Gyógyul. :-)

A formáról nyilatkozni még nem tudok, azt mondták 5 hétig meg se nézzem! :-D

Mindent összevetve nagyon örülök, hogy rászántam magam! Az a 2 óra fájdalom simán kibírható volt. De már most felemelő a tudat, hogy nem vagyok többé "salátás", hanem odalent is esztétikus, nem lóg ki semmi. :-)

Ja, és szuper kényelmes! A műtét óta egyszer sem éreztem azt a kényelmetlen, nyomódó érzést, amit előtte naponta többször, akár egy szimpla 10-15 perces ülésnél is.

Szóval csajok, aki gondolkozik ezen, mert tényleg kényelmetlen és nem is tudja így igazán nőnek érezni magát, az vágjon bele!! Egy fogfájás sokkal durvább! :-)

1874. Boglárka2012 (válaszként erre: 1858. - Anirod001)
2022. máj. 21. 10:04

Szia! Neked mennyire nyílt szét?

Nekem egyik oldalon szinte teljesen. Az elején nem volt ennyire tátongó, mint most 3 hetesen. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy feltelítődik és összeforr.

1873. Boglárka2012 (válaszként erre: 1868. - Csillamponi34)
2022. máj. 21. 09:54
Szia! Változó. Én 250 ezer és ettől felfelé láttam árakat.
1872. Boglárka2012 (válaszként erre: 1870. - Lilly95)
2022. máj. 21. 09:53
Nekem pontos volt utána.
2022. máj. 21. 09:53

Sziasztok!

Volt olyan, akinek szétnyíltak a varratok (kisajak) és korrekciója volt? Mennyi ideig gyógyult és utána mi a korrekció menete?

3 hetes vagyok, nagyon vigyáztam, sokat pihentem és nem jól alakulok sajnos.

Abbahagytam minden mozgást műtét után és le sem ültem 2 hétig. Csak zuhanyoztattam, nem dörzsöltem, betartottam az utasításokat.

Eleje nagyon göbös is. Utána pedig cafatos valami az egész, mintha egy kutya szétrágott volna egy hús darabot. Olyan szomorú vagyok. Nem érzem magam nőnek és a szexuális élet is így nulla lesz.

Szerintem ebből lesz korrekció pár hónap múltán. Nem hiszem, hogy feltelítődik, mert nagy része szétnyílt az egyik oldalon, másik oldalt itt-ott tartja valami.

Ha begyógyult széle lesz ott, ahol amúgy össze kellett volna forrnia, abból kimetszenek, ahol újra összevarrják? Attól tartok, akkor már alig maradna kisajkam.

Remélem lehet érteni az utolsó kérdésemet is.

Nagyon köszönöm, ha valaki tud érdemben válaszolni.

Dokimmal folyamatosan kapcsolatban vagyok, nagyon rendes és rendelkezésre áll bármikor. Csak ugye annyit mond türelem és megoldjuk.

Amiben biztos is vagyok, csak jó lenne egy sorstársat találni, akinek már van ebben tapasztalata és tudnám mi hogyan alakult nála.

1870. Lilly95
2022. máj. 17. 19:53

Sziasztok, esetleg bárki tapasztalt olyat, hogy késett a menzesze a beavatkozást követően?

Nem hiszem, hogy köze van hozzá, csak érdeklődés.

1869. Ruislip
2022. máj. 17. 18:05

Sziasztok.

Segitséget szeretnék kérni.

Mellimplantátum cserére van szükségem. Aki mütött hozzá nem akarok vissza menni mert a csunya csunya a mellem és érzékeny.De ha már kés alá fekszem akkor intim mütétet is szeretnék.De nem tudom kihez forduljak. Ha esetleg valaki tud ajanlani valakit azt szivesen venném.

Szép napot.

R

2022. máj. 10. 21:59
Sziasztok,én új tag vagyok.Igazából arról érdeklődnék hogy milyen árban van egy kisajakplasztika ha tudnátok írni ajánlatokat megköszönném.
1867. rbhid84 (válaszként erre: 1866. - Stella85)
2022. máj. 3. 17:57

Szia!

Elég régi bejegyzésekre reagáltál itt és a másik topicban is, azóta ahogy visszaolvastam, eléggé megváltozott a doki megítélése. Amúgy örülök, ha a negatív vélemények is előjönnek, mert az is fontos.

A rébuszok helyett kérlek írd le pontosan, miért nem ajánlod. Mit takar az "Érzékeny bőrterület"? Az egész terület érzékeny...

Ezen a fórumon szerintem nincs értelme a virágnyelvnek, bátran nevezd nevén a dolgokat. Én is őt szemeltem ki a műtétre, többek között ezért is szeretnék minél több infót kapni, hogy ne csak a pozitívumokat olvassam.

Hogy értsd, mire gondolok: én a csuklyát teljesen szeretném eltávolíttatni, amennyire csak lehet, és a jobb oldali kisajkamat lekicsinyíttetni akkorára, mint a bal. A jobb oldali kb 3x akkora, mint a bal, elég aszimmetrikus :-(

Lehet sokaknak furcsán hangzik, de én egyelőre tényleg ezt szeretném, a teljesen csupasz csiklót. A nagyajkaim elég "húsosak", úgyhogy ettől még nap közben úgyis "takarásban" marad.

Tényleg érdekel, Neked pontosan mit végzett, és mivel vagy elégedetlen. Előre is köszönöm, ha leírod!

1866. Stella85 (válaszként erre: 1534. - Kis0102)
2022. máj. 3. 01:17

Szia. Sajnálom, hogy így jártál :(

Sokan nincsenek vele megelègedve.

Elég csúnya eredményekről olvastam, sokan panaszkodnak Regényi doktorra.

1865. Stella85 (válaszként erre: 1547. - Kis0102)
2022. máj. 3. 01:07
Igen, sajnos Regényi doktor csonkítást végez :(
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook