Intim borotválkozás (beszélgetés)
Most kérdezem másodszor, hogy ki is az a bánatos Fischtib!!!
Ha kérhetnélek, hagyjál már békén ezzel a barom "fischtibezéssel"!!
Halvány lila fingom nincsen arról, hogy ki lehetett az a bunkó paraszt, akire állandóan hivatkozol, ha olvasol tőlem bármit is!
De ha ingert érzel, hogy bármilyen klubot felhívjál, akkor nosza tedd meg bátran!
Ha olvasod a hozzászólásaim, rájöhetsz arra, hogy közöm nincs a "barátodhoz"
Ja, igaz is valaki legutóbb mintha írta volna, hogy lézengett valamelyik fórumon ezzel a névvel valaki, aki nem volt túl népszerű. (Igaz, bizonyos témákban én se vagyok talán népszerű, de nem is célom mindenáron)
Akkor én túltettem magam ezen a baromságon, és nem foglalkoztam vele tovább.
Tedd ezt te is!
Mondd, neked nem nőnek szőrszálak ezeken a területeken?
Soha nem nézted meg?
Nem is érdekelt?
Komolyra fordítva a szót, igenis az átlagembernek, ill. a legtöbb nőnek találhatók szőrszálak a szeméremdombján, a hüvelybemenete és az ánusza körül is!
Akadnak olyan nők is, akinek a mellbimbója körül is nőtt pár szál pihe-puha szőrszál.
Mi ebben az olyan érdekes?
Sőt még talán egyeseknek a talpa is! :))
Igaz már olvastam olyanról, hogy egy nőnek a talpán is nőtt mellbimbója.
Szerintetek a szeméremdomb a legintimebb testrész?
Vagy a hüvelybemenet?
Esetleg a csikló?
Netán az ánusz?
Nekem nem egyértelmű?
Nektek igen?
Akkor homályosítson már fel valaki?
Férfiaknál még csak érthető is ez a kérdés, de a nőknél, már nem olyan egyszerű!
Tévednék?!?
Akkor gondolkodjatok el azon, majd nekem is áruljátok el hogy mit is takar a "legintimebb testrész"?
Használd egészséggel..
Ez nekem drága.
És ha izzadunk, annak ki kell jönni. És szaga van? Ez van..
sziasztok.
én kb 3 éve gyantázom lábam, karom,kb 2 éve hónalj meg intim gyanta. térdtől lefelé már nem nő szőr, havonta csinálom a comb, a hónalj és az intim gyantázást (a harmadik héttől kezd nőni a szőröm). Mindenkinek ajánlom, 15-20 percet ki lehet bírni.
Sziasztok:)
Lenne egy kérdésem...mit kell használni vagyis milyen fertőtlenítőt borotválkozás után???????? Köszönöm a segítséget..
További ajánlott fórumok:
- Mikor borotválkoztál utoljára?
- HSG vizsgálat!Teljesen le kell borotválkozni?Segítsetek
- Hogyan lehet úgy borotválkozni, hogy teljesen sima legyen az arcom és ne legyen utána pöttyös?
- Missed ab-nál teljesen le kell borotválkozni?
- Semmi kedvem ma, már borotválkozni!
- Szőrnövekedés irányát meg lehet változtatni a borotválkozás irányával?