Internetes társkereső (beszélgetés)
Nagyon régen használtam társkeresőt, igazából nem nagyon jött össze onnan semmi. Inkább a régebben még oly népszerű chat.hu-n ismerkedtem sikeresebben.
Kérdés a hölgyekhez, hogy ha társkeresőn jártok és férfiakat kerestek, akkor mi az ami alapján szimpi lesz valaki? A képei? Amit ír magáról? Vagy a megadott adataitól függ?
Nagyon remélem :) nem azért van ez, mert nekem unalmas a normális, egyáltalán nem az, sőt... egy teljesen normális férfival egy normális kapcsolat a legszebb dolog az életben, ami megadathat valakinek.. meg van a bizalom, és egyértelmű, hogy mi ketten együtt... nekem nem hiányzik a stressz és a feszültség egy hazug alak miatt sem.
Mindig messzire kerültem a foglalt pasikat, az agresszíveket és a szenvedélybetegeket. Ezt kifejezésre is juttattam, és a merészebbje elkezdett nekem kamuzni.
Lassan már nem is csodálkozom semmin.
Te vonzod a hülyéket!
Remélem egyszer csak találsz egy normális férfit is.:)
Az olyan előbb-utóbb más nőt is megüt, vagy valamilyen formában agresszív lesz, mert alapvetően ilyen.
Egy másikról meg, akivel együtt jártam, később hallottam, hogy vmelyik exét fojtogatta :( engem nem ütött meg, de volt hogy kiabált elmebeteg módjára... így kezdődik az agresszió... őt is neten ismertem meg.
Ha ezt hallom róla valakitől korábban, biztos, hogy nem állok szóba vele. Ezért problémás a netes ismerkedés. Nincs közös ismerős, nem tudhatunk a másikról semmit, csak amit kamuzik...
Olyan is előfordult, hogy amikor beszélgettünk mindenféléről az első pofaviziten, és jobban belefolytunk a múltbeli kapcsolatokba, a pasi kijelentette, hogy amikor szakításra került sor, megverte a volt barátnőjét. Na gondoltam, szép kilátások... számomra ebből az következik, hogy konfliktushelyzetben hajlamos az agresszióra.
Nem hiszem, hogy aki egyszer képes megtenni egy ilyet egy nővel, máskor ne lenne az.
Nagyon sokan kamuznak ott. Pl. van diplomája, főiskolát végzett... aztán amikor kicsit érdeklődsz, kiderül, hogy beíratkozott 2 félévre, de nem fejezte be és nem is akarja :) nem mintha a diploma számítana, ők emlegetik...
tele van kisebbségi komplexus zizzantal.
Eddig 3 pasival leveleztem "hosszabban".
3-ból 2 ügyvéd/jogász.
Szerintetek ez reális, vagy hazudnak? :D
Akkor nem árulsz zsákbamacskát.
Aki csak kamuzgat az nem keresgél csak virtuálisan szórakozik... De az itteni fórumok szerint is mindig van aki besétál a kelepcébe...
Teljes testes képet. :)
Nem arról van szó?
De sokkal de sokkal izgalmasabb lehet úgy a társkeresés, hogy kamuzol, kummogsz, de legalább szóba áll veled valaki. :) Csak semmi értelme.
?
:)
Én csináltam. :)
Lehet szórakoztatóbb lenne ha sumákolnék, de több értelme annak se lenne.
Na itt egy másik lelkes jelentkező. Kértem tőle fotót, mert nem rakott fel, csak írt nekem, hogy milyen jól nézel ki blabla, kávézzunk beszélgessünk.
Írtam neki, ember egy fotót szeretnék kérni, ha lehetséges. Erre küld egy fotót csak az arcáról, és a mellékelt szöveg: küldök egy fotót jó, DE akkor találkozzunk és kávézzunk és beszélgessünk.
Az mindegy, hogy tetszik vagy nem :)reménytelennek látom a helyzetet.
További ajánlott fórumok:
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Ötletek az internetes társkereséséhez
- Te mit gondolsz az internetes társkeresésről?
- Tapasztalatok internetes társkeresővel kapcsolatban
- Aki internetes társkeresőn találta meg a párját, elmesélné a sikersztoriját?
- Az internetes társkeresőkön létrejövő kapcsolatok ugyanolyan erősek, mint a személyesen kialakultak?