Internetes társkereső (beszélgetés)
Igaz, én eddig mindig megszívtam ezzel elég rendesen, na nem mintha az, akit máshogy ismertem meg, nem kamuzott volna, de nem voltak ennyire aberráltak. Eleve ha máshol, nem neten ismerkedünk, csak van az illetőről valami infonk, legalább a családi állapotáról, a neten meg semmi, csak amit vetít.
A nehéz, a hely... hol ismerkedjek... bulikban, na ez is, tele van nős pasikkal, állandóan meg nem tudok éjszakázni, bulizni. Esetleg edzőteremben lehetne.
Elegem van a netes keresésből. Ott mindenki hazudik, komolyan úgy érzem. Aki meg nem és tényleg társat akar, az meg ezerrel kapaszkodna a másikba, szinte megfojt.
Annyira szeretnék egy hozzám illőt találni, aki nem kamus. Elegem van a nyomozgatásból, a facebook-ból, abból, hogy a többség kapcsolatban él és ott vannak az apró, alig észrevehető jelek, amelyek üvöltenek, a várakozás, a majd hívlak duma, vagy az elutasítás utáni nyomulás.
Hol van egy őszinte, igazi férfi?
Elegem van az exekről szóló sztorikból, ami néha addig terjed, hogy a hölgy milyen volt az ágyban és az aktusok száma havi/heti lebontásban is kimutatásra kerül, szinte excel táblázatba foglalva.
Elegem van abból, hogy ha találok valakit, aki hazudik és jobban vetít, mint egy 3D-s mozi, közben nyomul és nyomul, mindig megjelenik egy barátnő vagy volt barátnő, aki szinte elmebeteg állapotban küzd velem vagy ellenem... hogy fenntartsa a hébe-hóba úgyis me.dug, de ez kapcsolat látszatát.
Elegem van abból, hogy akarva akaratlanul abba a csapdába esem ilyenkor, hogy az exnek beállított jelenlegi, mellettem is futtatott szexpartnerre redukált látszat-barátnőkkel hasonlítgatom össze magam, jobbnak titulálva hirtelen fontosnak gondolt apró részleteket a testemen vagy a testén, és azon agyalva, mi az ami miatt Ő kell és nem Én.
Elegem van a számonkérésekből és a nagy megbeszélésekből, illetve mellébeszélésekből, azaz a megbeszélésen történő mellébeszélésből.
Legyen velem, amikor nincs, akkor is érezzem azt a bizonyos biztonságot, a szerelmet...
Pont pár napja töltöttem le a Tindert.
Csak elbizonytalanodtam, hogy a telefonom adataihoz így hozzá lehet férni és így letöröltem.
Márhogy a Tinder fizetős ??Valami extra beállitás csak meg ha máshonnan akarsz bejelentkezni mint ahol vagy.
Nem tudom én valósnak látam mivel a facebookkal lehet bemenni,ugyan az se akadály másikat csinálni.
Azon nevetek ezen az alkalmazáson hogy mindenki kutyávakl pózol :-)
Tudom, én sem vagyok komplett hogy ezen pörgök. :)
Csak bekajáltam, hogyha bejelölnek akkor lehet beszélni. Teljesen hihető volt mert ott a külső nem lehet akadály. Ha már ők jelöltek. Lehet csak megcsúszott a kezük :)
WOW, és megint csak igazad volt! Megvan az első "párom"! :) (Mármint a programban)
Kösz a tippet!
Interneten keresztül ( pl moly. hu-n lehet könyvekről eszmét cserélni) és társaságban is. Mert ha olyan akad az utadba, aki olvasó, akkor könyvekről beszélgetve kialakulhat a szimpátia, barátság.
Ez egy jó téma. Manapság meg a nagy mozifilmek egy része is megközelíthető a könyvek oldaláról.
Tudom, hogy ez így elsőre kicsit bizarnak tűnhet, de ki tudja?
Az biztos, hogy egy olyan hobbival, ami kimozdít, nagyobb az esély.
Pl az én kedvenc elfoglaltságom az olvasás, ami szintén zárkózott hobbi. Mégis egy csomó hasonszőrű ismerettséget szereztem általa.
Szóval ki tudja?
Akkor Te is az otthonülős típusba tartozol, mint én. Ez nehezítő tényező.
Valami hobbi vagy mi érdekel igazán? Ezen az úton nem tudsz elindulni?
További ajánlott fórumok:
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Ötletek az internetes társkereséséhez
- Te mit gondolsz az internetes társkeresésről?
- Tapasztalatok internetes társkeresővel kapcsolatban
- Aki internetes társkeresőn találta meg a párját, elmesélné a sikersztoriját?
- Fenyő Iván internetes társkeresőn keres az egyik bulvárlap szerint... vajon hol?