Interaktív táblások! Tapasztalatok, ötletek, stb. (beszélgetés)
Hát ehhez még szükségem van segítségre :(
A beszúrás-->kérdések menüpontban a kérdéseket már a táblára tudom tenni az igen/nem válasszal, de nem csinál semmit, ha bármelyikre kattintok. Mit kell még vele csinálni?
A súgóm teljesen elment, eleve a szerkesztőnézetet sem találtam...
A szerkesztőnézetben a lehetséges válaszok mellé meg lehet adni, hogy jó-e vagy rossz, és ha a gyerek a táblán megjelöli vagy a helyére húzza, a jót kipipálja a program, a rossz mellé meg X-et tesz.
Egyébként valamelyest hasonlít a PowerPointhoz, csak kifinomultabb és látványosabb.
pl. van egy kérdés és 4 válasz - csak 1 a jó. Jelöld, melyik az. Ha rosszat jelöl, akkor azt jelzi a gép.
Vagy: csoportosítás, főfogalom-alárendeléses feladatok.
A szerkesztőnézetben meg tudod adni a helyes válaszokat.
Ugyanilyenek a puzzle-feladatok is.
A neten van egy csomó interaktív játék, ha ezeket kivetíted, elvileg a táblán is működniük kellene, csak az a veszélye van, hogy ha elmegy a net, mással kell kitölteni az időt. Vagyis bizonytalan erre építeni az órát.
Van még mit tanulnom :(
Most már tudok word dokumentumra is írni tollal:)
Sziasztok! Egy olyan fórumot szeretnék, ahol megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat, tudunk segíteni problémák megoldásában a programmal kapcsolatban, stb. Remélem, hasznos lesz sokaknak a "beszélgetés".
Nekem például már van egy gondom: nem tudok wordből vagy excelből táblázatot másolni a digis programba. Ha esetleg valaki segítene, jó lenne. Előre is köszi.
További ajánlott fórumok:
- Ajánlanátok e egy hét éves kislánynak az interaktív táncszőnyeget?
- Szerintetek lenne igény interaktív wellness termékekre? (érdekelne a véleményetek egy vállalkozásról)
- Mi az a 15 hangutasítás, melyre hallgat Lucy az interaktív kutya?
- Véleményeket szeretnék a Lexibook TV-re köthető játékkonzolról, amin 120 játék van, köztük interaktív sportjátékok is
- Rátaláltam pakolásnál a gyerekkori interaktív macimra, és...
- Tolki interaktív könyvvel mik a tapasztalatok?