Integrált mosó-szárítógép! Tapasztalatokat, tanácsokat szeretnék! (beszélgetés)
Nekem is mosó-szárítógépem volt. Indesit.
egyszer kipróbáltam a szárítást az átmeneti időben, amikor nehezen száradnak a ruhák. Úgy összegyűrte a több órás szárítás az ágyneműmet, hogy újra kellett mosnom, mert nem tudtam kivasalni. 5 évig üzemelt a gépem, épp most cserétem le, mert elromlott, de sima mosógépet vettem, mert úgy sem használtam a szárítást. egy ismerősömnek külön szárítógépe van. Sosem hanálja, mert gyűri a ruhát és van, amelyik elég benne. magas hőfokon szárít és a műszálasok nem bírják.
Szia!Pedig annak nincs párja,ha teljesen külön álló a szárítógép.Nekem volt ilyen kombinált,de meg sem közelíti,nekem nincs jó véleményem róla.Órákig szárít,mivel nem erre van kitalálva egy mosógép.
Jobb a külön szárító.
Nem vettem észre, hogy nagyon megnyomná a fogyasztást.
Hogy teszem be a ruhát? Sehogy. Kimos a gép, és automatikusan elkezdi szárítani centrifugálás után. Ha nincs benne túl sok ruha, akkor nem gyűri össze őket egyébként.
Szia!
Hogyan teszed bele a ruhát? Ennek vannak szabályai? Szerinted mennyivel nyomja meg a fogyasztást? Bár tudom, h ezek általában A+ kategóriájúak.
Sziasztok, én nagyon szeretem, már sok sok éve megvan, kopp kopp kopp egyszer sem volt semmi baja, pedig majdnem minden nap mosok vele. A szárító funkciót inkább én is csak télen használom.
Akkor is ritkán. Szerintem érdemes beruházni egy ilyenre, mert nem mindegy, hogy ilyenkor a farmer négy nap alatt szárad meg, vagy két óra alatt...
Sok ruhát nem lehet szárítógépben szárítani a cimke szerint, de én általában azokat is szárítom... soha semmi bajuk nem volt, de azért nem árt az óvatosság.
Általában csak úgy fél adagnyi ruhát érdemes szárítani, különben sosem lesznek gépben sem szárazak. A gomb is úgy van kalibrálva, hogy fél adag/szárítás.
Nekem nincs tapasztalatom, de én is nagyon szeretnék ilyet, mert mindig gond a teregetés, vasalni meg amúgy is kell.
A baj csak az az ilyen kombinált gépekkel, hogy gyakran ha az egyik funkció elromlik, akkor a másik se működik:-( Én így mosó-szárítógép hiányában mégis azt mondom, nekem még akkor is megérné:-)
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- 34 évesen első babát szeretnénk, de egy éve nem jön össze, tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék hasonló helyzetben lévő nőktől
- Mik a tapasztalatok a mosó-szárítógépek használatáról?
- Specifikus, kevert zavar: olyanokat keresek, akik érintettek ebben. Tapasztalatokat, tanácsokat kérnék!
- Családi napközi vagy Magán nyugdíjas ház létesítéséhez tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék kérni
- Van valakinek véleménye, tapasztalata a Fagor FET-64135-ös mosó-szárítógépről?