Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Insanity, 60 napos edzésprogram! fórum

Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)

❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯
4434. Lavender_ (válaszként erre: 4432. - Pulcsii)
2013. márc. 6. 14:14
Szerintem érdemes betartani a naptár szerint a pihit, kell az izmoknak is egy kis szünet, után jobban fog menni sokkal, hidd el. Én is először más edzés akartam betenni az off napokra, de végül majdnem mindig betartottam és nem bántam meg, bár fura volt először, hogy nem edzek! :D
4433. Briell14 (válaszként erre: 4432. - Pulcsii)
2013. márc. 6. 14:04
Aha, én is ugyanazt útálom, amit Te. :)
4432. Pulcsii
2013. márc. 6. 13:51
Sziasztok. Gyors kerdes olyanoktol, akik tobb heten tul vannak mar. Holnap lenne elso day off, es hogy valoban szukseges e betartani? Nem arra gondoltam, hogy vegig csinalni valamelyik progit pluszba, csak mondjuk fekvotamaszozni, mert inkabb hagyjuk mennyire nem mennek. Vagy inkabb tartsam be pihenot? Mit gondoltok? Koszi elore is valaszt
4431. bnoi7525 (válaszként erre: 4429. - Monchochi)
2013. márc. 6. 11:32
Hat hidd el finnyassagban nekem sem igen van parom... :-)))) Nagyon sok mindent nem eszek meg, turo, gomba, csontos hus, tokfelek, stb-stb. Viszont parolva sokfele zoldseget megeszek, vagy szoktam ugyis, hogy leontom 0%-os joghurttal es bedobom a sutobe. Ha fozeleket csinalok akkor vagy keves zablisztet teszek ra, vagy semmit es akkor puresitem a zoldseg egy reszet botmixerrel, es teszek bele joghurtot is. Azert nyilvan nem kell magadtol mindent megvonni, csak jo dolgokat erdemes enni. Pl. most fedeztem fel a quinoa-t is, ami ugyan gabonafele, de konnyen emesztheto, sok jo anyaggal benne. Koretnek tokeletes. Keves bulgurt is szoktunk enni. Az en parom sem nagy zoldsegbarat, ugyhogy neki muszaj ilyesmiket adnom koretnek. A savanyuuborkat es savanyukaposztat en is eszem majdnem minden nap. A zeller nekem kicsit tul jellegzetes izu. Viszont szoktam pasztinakot venni, ismered? Meg szoktam sutoben sutni, mintha tepsis burgonya lenne. Egeszen jo krumpli helyett... Nekem ma lesz a plyo, beteg is vagyok, nehez napok is vannak de azert csinalom. Tegnap megmertem, a cardio power & resistance kb. 260 kaloria. Mondjuk nem adtam bele mindent. Ma megmerem a plyometricset is.
4430. AlBundy (válaszként erre: 4429. - Monchochi)
2013. márc. 6. 09:18
Semmit. Szeresd meg.:) Próbáld ki köretnek a gyöngyárpát, az egész jó.
4429. Monchochi (válaszként erre: 4427. - Bnoi7525)
2013. márc. 5. 18:36

Ez mind, amit leírtál nagyon jól hangzik, csakhogy...! Én sajnos elég finnyás, válogatós vagyok, a zöldségeket annyira nem is szeretem, sőt! Amit nyersen elfogyasztok az egyedül a paradicsom (ez zöldség,gyümi?) és a sárgarépa. Ez nem túl sok, és változatosnak végképp nem mondanám. Főzelék formájában viszont már megeszem a káposztát, a karalábét, karfiolt és nagydünnyögve a brokkolit is(ezzel különben annyi bajom van, hogy főzés közben nem tudom elviselni a "szagát"). Szóval, ha főzeléket lehet enni, akkor azt mivel habarjátok be?

Kifelejtettem a savanyú/ecetes uborkát-káposztát, amiket sokszor magában majszolgatok :)

Gyümölcsöt ugye nem lehet túlzásbavinni a gyümölcscukor miatt, a zöldségekkel pedig nem vagyok nagy barátságban. Ilyenkor mit lehet csinálni? Holywoodi filmekben lehet látni, hogy zellerszálat rágcsálnak....az valóban finom? ....Finom, ez nagyon szubjektív dolog :)....

Egyébként a mai plyo kicsinált....de olyan jóóó :)

4428. AlBundy (válaszként erre: 4427. - Bnoi7525)
2013. márc. 5. 10:30
Így van a kockás has a konyhában készül.
4427. bnoi7525 (válaszként erre: 4423. - Nyonyi)
2013. márc. 5. 09:29
Igen, tartjuk a dietat is melle. Semmi liszt, cukor, teszta, kenyer. Sok csirkemell, tofu, tojas, salata, zoldseg. Napi 5-szori etkezes, feherjedusan. Es vettunk feherjeport is, amit este edzes utan iszunk meg. En igyekszem 1200-1300 kaloria korul enni, neha engedem el magam 1600-ig, allitolag az kell neha. Szoval vasarnaponkent alkotok valami fitt sutit, de hetkoznap nincs kilenges... Igazabol hozza lehet szokni, ehes nem vagyok sosem. Azt mondjak 70%-ban a dieta a donto, a mozgas csak a 30%.
4426. vtkati
2013. márc. 5. 09:27
Olyan jó, hogy van az insy és hogy Ti is vagytok! :-) Mindenkinek nagyon szép napot!
4425. Kata7555 (válaszként erre: 4424. - A0c1361e44)
2013. márc. 5. 07:55

:)

Az a baj, hogy eddig semmi ilyen problémám nem volt. Sokáig hastáncoltam, ott is mezítláb, tudom, hogy az edzés más :)

Kb 3 cipőt vettem fel és hihetetlen, hogy mind rossz lenne, úgy, hogy kb fél éve még jók voltak..

Viszont szombaton futottam és semmi jelét nem éreztem a fájdalomnak..

Na, de nem baj, próbálkozom tovább, hátha hozzászokok :)

4424. a0c1361e44 (válaszként erre: 4420. - Kata7555)
2013. márc. 5. 07:09

Én is ilyen béna vagyok cipő ügyileg.

Minden cipőben fáj a lábam, főleg ha sportolok benne, de én ezt arra fogom, hogy alapvetően én mezitlábas sportoló voltam/vagyok:)

4423. nyonyi
2013. márc. 5. 06:50

Szia bnoi7525!

Gratulálok az eredményekhez 1 hónap után!Azt szeretném kérdezni, hogy diétáztok is mellé?mert én is nagyon lelkesen csinálom, igaz, még csak 12. napja, nem nagyon diétázok, de azért próbálok odafigyelni, , azon kívül, hogy izomláz és talán feszesebb lettem, cm-ben, kg-ban még mindig semmi...Pedig szereteném kicsit gyorsítani a folyamatot, ezért már kétszer is beiktattam soron kívüli edzésként 1-1 max-ot..és nem bírtam sokkal rosszabbul, mint az elejét..:)

4422. annuccia
2013. márc. 4. 20:05

Hát én közben lebetegedtem :( Fáj a torkom, meg nátha, fejfájás,stb. Úgyhogy ez a 2. nap amit nem csinálok... csak azt nem tudom, kezdjem e előröl utána vagy ott folytassam ahol abbahagytam...de nagyon sajnálom, mert lelkes lennék!

Kata: Szerintem mindenképp szerezz be egy jó cipőt, mert sokkal jobb ha az izületeidet nem gyilkolod mezitláb. Sőt, ne gondolj a cipőre, gondolj a mozgásra, és akkor talán azt a 20 perc kényelmetlenséget is elfelejted! :)

Bnoi: NAGYON GRATULÁLOK!!!!! :) Respect!

Pulcsi: Én elvileg egy hete kezdtem, és biztosítalak: a vádlid 5. nap környékén fog vissaztérni. Addig meg gondolj arra, hogy ezután mennyivel könnyebben fognak menni a dolgok, meg milyen jó lesz, ha végig csinálod és már alig fogod érezni az izomlázat :)

4421. bnoi7525
2013. márc. 4. 15:09
Sziasztok, mi tegnap csinaltuk meg az elso honapos meretkezest. Minusz 6 cm derekban, csipoben is. Meg a nyakam is kisebb lett 3 cm-rel. A testzsirszazalek 5%-kal ment lejjebb. Szoval teljesen boldog lettem es ma ujult erovel folytatom az edzeseket. :-)
4420. Kata7555
2013. márc. 3. 15:08

Sziasztok!

Egy elég bosszantó dologgal küzdök néhány napja.

Tudom, hogy szerintetek nem jó ötlet, de én az itthoni edzést cipő nélkül csináltam eddig, tehát most a maxos edzések előttig, viszont a sportcipőben eléggé fáj a lábam, gondolom, hogy cipőprobléma lehet, de több cipőm is van és egyik sem tűnik most kényelmesnek. A legfurcsább, hogy régen nem volt ilyen gondom.

Illetve az első 20 perc, ami elég kényelmetlen, utána jobb...

4419. Briell14 (válaszként erre: 4418. - Pulcsii)
2013. márc. 3. 10:54

Kitartás! Én az ötödik héttel végeztem tegnap. Kicsit félek a most következő Max-os hetektől. :)

Nekem éppen Húsvétra lesz vége.

4418. Pulcsii
2013. márc. 2. 23:06

Sziasztok!

Ma volt a második napom a hatvan napból, ha tegnap meghaltam a fit testbe, ma nem is tudom.. a vádlaim világgá mentek, csak a fájdalmat hagyták itt,de ez azon kivül, hogy nem birok lépni nem zavar, sőt olyan mintha végre elkezdenék élni. Alig várom holnapot.

Kajával én úgy vagyok, hogy azt már régebben is megtapasztaltam, hogy előtte legalább három órával már semmit, max egy fél szelet müzli vagy egy banán, és akkor nem lesz baj, viszont én inni se tudok előtte mert lemegy körbe néz és visszajön, és edzés közben is csak max egy korty, különben visszainteget. Ellenben edzés után kiiszom a csapot. :)

4417. Kata7555
2013. márc. 2. 21:28

Sziasztok!

Én ezen a héten kezdtem a max-os hetet második alkalommal :)

Ma pedig kimerészkedtem a szabadba futni :)

Kb 5 km-t futottam, ami nem tűnik nagy számnak, hiszen futottam már nyár végén félmaratonnak megfelelő km-t is :) viszont kb fél éve nem futottam, ezért azt kell, hogy mondjam, hogy az Insanity a király :) Régen ennyi kihagyás után az 5 km azért kínszenvedés lett volna, DE MOST. Tudtam, hogy más mozgás, mint amit nap, mint nap csinálok, de nagyon tetszik, hogy ilyen jól bírtam :) Nyáron a bicajozással alapztam, de jó, hogy rátaláltam az Insanity-re :)

4416. carmen82
2013. márc. 2. 19:00

Sziasztok!

Köszönöm a múltkori támogatást:-)

Ma tornáztunk, és fantasztikus volt, előtte kihagytunk két és fél hónap után egy-két napot, mert már nagyon gyengének éreztem magam, már a hasznát se éreztem. Nem érzem, hogy híztam volna, de ma reggel fantasztikus volt! Mentek a gyakorlatok magamhoz képest sokkal jobban, több energiám volt, mint bármikor! Néha egy pár nap kihagyás csodákat tud tenni! Mi hétvégén reggel csináljuk a párommal, és előtte semmit nem eszünk, mindentől rosszul lennék...Ha este csináljuk, ebéd után se eszünk semmit, mert attól is rossul lennék.

Öcsém is elkezdte, ő izmos volt, de két héttől már sokkal szálkásabb lett, pedig alig bírtam rábeszélni, hogy próbálja ki:-)

Ja, és rám jött pénteken rég nem látott farmerom (mondjuk biciklivel a dombon még nehéz volt benne):-)

Mindenkinek csodás hétvégét!

4415. vtkati (válaszként erre: 4413. - Annuccia)
2013. márc. 2. 17:17
A reggeli tornát én étkezés előtt csinálom, majd kb. majdnem egy óra múlva eszem. Evés után (délután) mindig várok 2-3 órát, mert ha nem.....:-)Ha nincs időd várni, akkor mint az előző hozzászólásban is szerepel, valami könnyűt egyél. Kellemes mozgást!
4414. Judo74 (válaszként erre: 4413. - Annuccia)
2013. márc. 2. 13:58
Én olyankor csak egy banánt eszem, ezután másfél órával kezdek neki.
4413. annuccia
2013. márc. 2. 12:35

Sziasztok. Csak azt szeretném kérdezni hogy ha pl délelőtt edzetek, akkor reggeli után mennyi idővel álljak neki? Ma vártam másfél órát és sajnos nem sikerült addigra az emésztés... kissé rosszul voltam.

Ez a Pure Cardio elég durva :D

4412. Pulcsii
2013. márc. 1. 22:06
Én 1000 ml s ivoampullat iszok l-carnitinbol de mar evek ota minden nap eggyel.
4411. AlBundy (válaszként erre: 4409. - A0c1361e44)
2013. márc. 1. 20:48

Nem akarok reklámozni, de én mindig olyan márkát céget keresek aki erre specializálódik. Én is vettem a DM-ben karnitint 2000ért, de nem volt olyan jó.

Nézzétek meg itt, hogy alul milyen vélemények vannak:

[link]

4410. kristaanya (válaszként erre: 4409. - A0c1361e44)
2013. márc. 1. 20:00

én azóta is a fórumot meg a netet nézem, de béna vagyok:S

hol lehet ezeket a dvd-ket megszerezni?

4409. a0c1361e44 (válaszként erre: 4393. - Monchochi)
2013. márc. 1. 19:55
Én gyógynövény boltba veszek kapszulásat. 3600 Ft körül van az ára és 60 darabos.
2013. márc. 1. 19:23
hol lehet ezt megvenni v. tölteni?
2013. márc. 1. 18:45
Olyan van ami nem annyira ugrálós? Túlsúlyom az nincs, de formálódni erősen kéne :S
2013. márc. 1. 18:39

Sziasztok:)

Mi ez? :) Rákerestem gyorsan, beavattok ?

Tiszta plötyi vagyok a pajzsbetegség miatt (akkor lettem ilyen mikor még nem kezeltek) és az állandó fáradtságtól évekig szinte csak ültem és feküdtem szóval izmom az nem sok van:D

Most már érzem az erőt hogy változtassak tornázzak :)

Köszi a válaszokat!

4405. bnoi7525 (válaszként erre: 4404. - Zacskóscukor24)
2013. márc. 1. 16:27
Hat hajra neked is! :-))) En a heten befejezem az elso honapot aztan elkezdem ujra mert bar en vegigcsinalom de a karjaim nem tul erosek, ugyhogy a fekvotamaszokkal kuzdok. En 168 cm-hez vagyok 64-65 kg, ugyhogy nekem is inkabb az a cel, hogy eltunjon az uszogumi es feszes, izmos testem legyen. A harmadik honap vegen szeretnek eredmenyt latni, addig nem is nagyon meregetem magam. Az nagyon jo, hogy elhataroztad magad, hogy eletmodot valtasz, csak igy lehet tartos eredmenyt elerni. Igazabol nekem ez az elso olyan edzes, ami nem unalmas egyaltalan, tok gyorsan eltelik Shaun T-vel az ido.
❮❮ ... 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook