Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
le tudod tölteni pdf-ben, én is úgy csináltam :D
Az a baj, hogy aki a könyvet el tudta küldeni, már nem tagja a Hoxa portálnak. :(
nincs video róla, csak könyv4 :) nagyon jól felépít mindent, sokan csinlják, már találtam a FB-on is egy csoportot, ami zárt és itt is! :)
egy olyan edzés amit azok csinálnak akik a börtönben vannak! nagyon komoly, hatásos. Ma kezdem, most megyek és veszek kosárlabdát, haverokkal megyünk kosarazni is majd! :) nyárra nem lesz meg a testem, akkor soha! :P
Fekvőtámaszok, guggolás, hasizom, húzódzkodás stb...
Sziasztok! Keverem az Insanity-t, hip hop ABS-t és a fegyencedzést! :D mindig mást csinálok mától majd naponta! :D
Most vagy az 5. napnál? Nem hétfőn kezdted?
Úgy van, hogy hétfőtől szombatig torna, vasárnap pihenő.
Ez természetes, hogy többet mutat a mérleg, mert az izom nehezebb, mint a háj. :)
Azt javaslom, hogy mérd le magad, kg., cm - (db, csb, comb, stb) és 1 hónap múlva mérd le megint.
És kitartás! :)
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, 5. napnál járok, és híztam 1 kilót!:((Mennyi idő alatt épül az izom??Gondolom nem olyan gyorsan..:)Mikor láttatok először eredményt?(KG, CM)
Sziasztok szeretnék segítséget kérni ahoz ,hogy hol tölthetném le ezt az edzés programot vagy ha valaki el tudná küldeni az email címemre megköszönném!
az tuti! :) ilyen rosszat se ettem még...ritkán eszem hamburgert, de ezt....ájájájjj :(
sziasztok latom jol megy az edzes sajna en ki kellett maradjak 1 teljes honap utan mert tudogyulladasos lettem mar 1 hete nem tudom vegezni de alig varom hogy helyre jojjek es ujbol neki lassak mert igy felek nagyon kiesek belole aztan megint jon a kegyetlen izom fajdalom.na meg mar hianyzik a minden esti edzes.mindenkinek kitartast.
Hihi, akkor a bűnért már meg is bűnhődtél?
Vagy legalabbis mostanaban nem vagysz majd ujra bunozni... :-)
megettem a hamburger felét, bűn rossz íze volt, sótlan, és tré! a palacsinta az legalább finom! Ergo annyira nem is bűnöztem :D
Igen, nekem is megvan. Szerintem majd kiegeszitesnek csinalom... ha mar nem faj mindenem. :-)
Neha kell egy kicsit bunozni, hogy a tobbi napon eszedbe se jusson. En mondjuk elvagyok alapvetoen, de ma bunoztem 3 kocka csokival (nem ettem vagy harom honapja) es ereztem ahogy a boldogsaghormonok szetaramlanak a testemben. :-) Persze beirtam a kaloriak koze. A parom kezd kicsit sztrajkolni mar a zoldsegektol, igy harom het elteltevel. Amugy regen hamburgert evett szalmakrumplival szoval tole az is nagy szo, hogy csak csirkemell, tojas, paradicsom, meg ilyenek, illetve megeszi a bulgurt, barnarizst. Nekem nincs bajom a zoldekkel, imadom oket, de parhetente kell valami boldogsaghormon is. :-)
már csináltam,nagyon jó:)
Láttátok a neten a youtube-on van egy hipp-hopp abs nevű amit Shaun T tart hát ledöbbentem...
gyerekek, most fogok bűnözni egy kcisit, rendeltem hamburgert magamnak meg csirkeszárnyakat, sültkrumplit! annyira megkívántam, hogy muszáj most ennem egy ilyet...persze mozgás lesz délután , mert ma nem dolgozom! Ennyi kilengés kell! :D
hogy vagytok ma?
Neha nekem sincs kedvem elkezdeni, inkabb lustalkodnek, de persze ugyis megcsinalom, es ha benne vagyok akkor mar eltelik az ido gyorsan. Mondjuk en meg csak a masodik hetnel jarok (elotte elkezdtem a sima P90-et, de nem jott be), szoval meg fajnak az izmaim, foleg combtajekon, de azert jo erzes ez :-)
Tegnap nehezen álltam neki a napi adagnak (este fél kilenckor), de egészen jól ment és gratuláltam magamnak a végén, hogy megcsináltam, megint. :-) Nagyon-nagyon szép napot Nektek!
Sziasztok!
1. hét Cardio Recovery tegnap este letudva. :)
Kellemes izomláz, valamint remek közérzet!
Remélem nálatok is minden ok!
Hajrá! :)
Nekem is az a kedvencem, lehet lenyomok kettőt ma, végülis mi bajom lehet tőle! Max hamarabb végére érek, de úgyis akkor majd kezdem előlről. :D
Köszi, hogy felvettél a naplódba!
akkor en mindig hip hop abst csinaltam egy ido utan mert untam :) neha lehet csalni...plyo a kedvenceim, mind a ket honapban...azokba szerelmes vagyok :)
azert nem fozok minden nap mert etteremben dolgozom mint uzletvezeto es felszolgalo :) kenyeret sutni? nem szoktam :(
Kozben rajottem mekkora hulye vagyok. Ket naplot olvasok osszesen, persze osszekevertem a kettot :-). A masik lany sut kenyeret. Ezer bocs. :-) Agyamra ment a sok mozgas.
Olvasgattam a naplodat. :-) Latom, hogy szoktal kenyeret sutni, megadnad a receptet ha szepen kerem? A naploban nem talaltam. Amugy nem eszunk ket hete kenyeret egyaltalan, legalabbis igy az elso honapban, aztan majd teljes kiorlesut igen. Latom, te nem fozol olyan sokat. En naponta ketszer... :-( Azert ehhez is kell egy kitartas. Mivel a parom is nyomja a dietat, ugyanazt esszuk, ugyhogy ebedszunetben osszedobom a vacsit, este meg a masnapi ebedet. Szeretek fozni ugyan, de regen foztem valamit harom napra aztan elvoltam vele. Most meg minden nap valami mas (persze az alap minden nap csirkemell vagy hal, meg sok zoldseg).
CIPRUSON? Ne már!
Annyira jó neked!
További ajánlott fórumok: