Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
Ma volt az utolsó Plyometric cardio és most jön a Recovery hét! :)
Tanács a tapasztaltabbaktól? :)
Aztamindenit!
Mindez az insytől?? Nagyon nagyon gratulálok!
Hát lányok, itt mindenki nagyon kitartó ügyes, így én nem is nagyon merek írni, mindig csak olvaslak titeket! össze kéne szednem magam és a heti 2-3 insyt 5-ször 6-szor csinálni, hogy látványosabb és gyorsabb legyen az eredmény!!
Húha, gratulálok, nagyon szép izmos vagy. Van esetleg képed mielőtt elkezdted?
Nekem most 26% körül van a testzsír %-om, szóval még nagyon sok a munka, szeretnék én is 15% körül lenni. De az még hónapok kérdése, nem is nagyon siettetem, mert tudom, évek lustasága után idő kell a testemnek, hogy átalakuljon.
A kalóriákról: én is irodában ülök egész nap, ami itt van az utca végén, 8 perc sétányira. Ezt naponta négyszer teszem meg, szóval nem égetek túl sok kalóriát napközben.
Mi is centivel mérünk, és a P90X-nek a kalkulátorát használjuk, elég pontosnak tűnik.
Gratulálok,szép a hasad!
És így van nem másnak kell megfelelni hanem saját magunknak :-)
Igazad van, nem sok az, amennyit eszel, kell az alap eletvitelhez is kaloria, nem is keves :-)
Nekem az 1200 hozta meg az eredmenyt, de az utobbi idöben gyakorlatilag az irodai munka teszi ki a munkaidöm nagy reszet, es a melohely mellett lakom,igy en annyinal nem szalkasodtam megfelelöen.
Persze amikor kerteszkedek, vagy kirandulunk pluszban, vagy futkosos nap van, en is felemelem, mindig az aznapi teendökhöz igazitom.
A fitbulider is egy jo oldal, nagyon jo sütirecepteket talaltam, azokat probalgatom mostanaban.
Köszi, akkor majd megmérem én is magam, kíváncsi vagyok! :)
Megnéztem a képed, nagyon szép izmos vagy! Én másodszor csinálom az insyt (folyamatosan), most vagyok a második hónap elején és azt hiszem már nem is fogom abbahagyni, ha véletlenül kimarad egy nap már minden bajom van.
Tolomerövel is merettem regebben a Gymben, de ugyanaz jött ki, mintha centiznek, igy maradtam ennel. Olyan kalkulatort keress a neten, aminel kell hozza a csipö, derek, nyak körfogat, abbol szamol. Szerintem jo iranymutatonak. Csinaltam egy fotot, hogy mit köszönhetek ennek az edzesnek, ha sikerül, felrakom, de törlöm is nemsokara, nem akarom mutogatni magam, de nagyon örülök e mai latvanynak :-)
Es igenis mindenki legyen büszke ra, hogy kitarto, szorgalmas, sportos :-))))
Csatlakozni tudok én is.Az emberek irigyek és gonoszak.
Tőlem is kérdezték amikor futni mentem,hogy nincs dolgom?Miért nem kapálok,adnak földet stb.
Ezért tettem fel a Facebookra képet előtte-utána 25 kg a különbség.Szerintetek ezek az emberek gratuláltak? De megpukkadnak szerintem.Mindenki kérdezte mi a titok.Amikor mondtam,hogy diéta és rengeteg sport ,lelohadtak. Ó, az nekik nem jó. Ő dolguk.Én nagyon örülök, mert a sport nagyon sok örömet ad. Most kíváncsi vagyok az Insanity menni fog-e.
Gratulálok, nagyon ügyes vagy! :) Én is ilyen sütiket sütök hétvégente.
Ti mivel méritek a testzsírszázalékot? Mérleggel? Vagy olya testzsírmérőkével? Hol lehet ilyeneket beszerezni különben?
En is kb. annyit eszek, mint te, es eleg, az energiam is több.Sok sütit csinalok feherjeporbol, vagy bananbol, magokbol, zablisztböl, cukor, liszt nincs bennük, edesitö sincs.
De ez mindenkinel valtozo, az is szamit, hogy az alapeletmod mennyire megeröltetö.
Novemberben kezdtem az Insanityt, majd sorban azota a többit, es a testzsirom mai meres szerint 22%-rol 15,4 lett :-)
Nagyon elegedett vagyok, ez az edzes szuper, es az etrend sem jar igazan lemondasokkal, nagyon egeszseges, en beteg sem voltam azota.
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok