Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
Hmmm....lehet el kéne kezdenem nekem is futni?.... :P
Pont ma vettem egy shortot én is, lehet be kéne vetnem!
Hat igen, nekem is eszembe jutott, hogy biztosan korral jar mar ez. A gimiben anno voltam ugy 50 kg. :-)) En is azt gondolom, hogy nem akarok en vekony lenni, inkabb eros es formas. Szebb egy izmos vadli, comb, mint egy girnyo lab, amin log a bor (ld modellek). Jol erzem magam es ez a lenyeg. A karom mar nem egy darab fatorzs, hanem kerekedik a vallam, formasodik az egesz karom. Van meg uszogumim, de mar nem er korbe, van derekam, csipom. Van meg sok dolgom magamon, de azert mar megdudalnak az utcan :-)
Az Asylum 2-t probalta valaki? Milyen?
Ez tök jó:) kg-ban én sem veszek észre változást, igaz össze-vissza mér a mérlegünk, de látványban igen, meg a nadrágokon főleg, hogy le akarnak esni rólam:) nálam is a formálodás a cél, én is most a biológiai súlyomnál vok, amire mindig be szoktam állni, de látványban, mintha 5 kg-val kevesebb lennék a korábbi látványnál.) na, ezt jól megírtam, de értitek tuti.)
szeretem az insyt, meg látom, hogy nagyon-nagyon hatékony, félreértés ne essék, csak érzem már a maxok végét, és alig bírom ki várni, hogy jöjjön már vmi új, vmi más, vmi ugyanilyen jó edzés.) ami persze kihívást is jelent.)
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem.
Miért nem lehet az isytől kilóban fogyni??Vagyis csak nagyon keveset!
És a kalóriaszámolgatásnál a ch-t is számoljátok vagy csak a kcal-t?
Csinálom heti 3-4-szer a maxos edzéseket, figyelek a kajára, igazából a kalóriára és már lassan 2 hónapja ez megy és nem fogytam semmit. Centiben is elhanyagolható a változás. Amilyen brutál azért én nagyobb eredményt vártam tőle.
Tudtok valami olyan mozgást ajánlani ami kifejezetten zsírégető?
De szeretem az ilyeneket :D
Talán azért vagy vékony, mert te jól csinálsz valamit :D
Ezért van ez a fórum :)
Engem mindig motivál, ha beleolvasok.
Jön azzal, hogy ő nem ér rá tornázni mert 2 napot dolgozik, 2t nem. Erre én, hogy én minden nap 5kor kelek és este fél6ra érek haza és mégis heti 5-6 insy megvan..Erre ő, hogy az más.
A legjobb, amikor megkapom, hogy én amúgy is vékony vagyok, nekem könnyű :D
Hat nem tudom, en soha nem voltam hive semmilyen csodadietanak, nem is csinaltam sosem. Koplalni meg nem birtam es nem birok. En ideges leszek, ha ehes vagyok. :-))
Szerencsere korulottem nincsenek olyan emberek, akik vissza akarnanak huzni. A parom velem egyutt edz, a baratnoim szinten rakaptak a mozgasra, dietara, a kolleganom is kerdezgeti mindig, hogy szerintem mit hogy egyen, a tobbiek meg nem erdekelnenek. Magadert mozogsz, nem ertuk...
:D
Na igen, ez igen szórakoztató lehetett :)
Amikor otthon voltam még Magyarországon, akkor sokat futottam hosszú távot. És az az érzés felbecsülhetetlen, mikor éppen futok a pályán shortban, szakad rólam a víz és megjelenik egy csapat srác és rájövök, hogy fociedzés lesz. :D És a másfél órás fociedzésüket végigfutkározom körbe-körbe a pályán. :D Közben meg néha odakiabálnak, hogy szerződjek már le a csapatba, mert ők együtt nem tudnak ennyit futni. Iszonyat sokat adott ez kitartásban is meg hát önbizalom.. Aztán elkezdtem a fociedzés ideje alatt futni járni persze... :DDD
(Ja, és persze ezt a sztorit csak itt tudom így nyugodt szívvel leírni, mert itt nincs irigykedés meg szájhúzogatás.)
Hmm.. én sem osztom az észt vagy legalábbis remélem, hogy nem úgy tűnik :D
Meggyőzni már senkit nem akarok, én tudom, hogy ez így jó és kész :D
Én sokszor elmondom a véleményemet, aztán valaki vagy megfogadja és él a tanácsaimmal vagy nem.. csak utána tényleg gáz azt hallani, hogy nem tud változtatni, MERT (és jönnek a kifogások)..
Úgy látom, hogy egy-két embert megfertőztem az Insivel, mert most ketten is kérték, hogy meséljek és adjam oda a dvd-ket :) tényleg függő vagyok :)
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok