Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
Szia!
A dícséret jár a kemény munkàért:-) tényleg szép eredményeket értél el:-)
Én úgy emlêkszem, hogy több időt kell kihagyni.. 10 nap nekem kevésnek tűnik (bár én anno szinte egymás után csináltam meg az Insit)..
Halihó,
köszi csajok a dicséretet, tényleg jól esik, már ezért is megérte:)
más: nem tudjátok véletlenül, hogy az INsy után mennyi pihit illő tartani, míg új progiba kezdünk, vki azt mondta, hogy 10 napot említ vhol Shaun-T:) de ezt nem akarom elhinni.)
mondjuk most ezen a héten, nem hajtom szét magam, olyat csinálok amihez kedvem van:) pl. a héten futottam 45-50 percet lightos aerob tartományban, de nagyon jól esett a jó időben az erdőn beszívni a friss levegőt, annyira feltöltött:) utána hétfő-kedden nyomtam egy 15 perces Zuzanát, hogy az izmamim se lustuljanak el.)
hú, Kata 7555, nem semmi vagy ezzel a futással és a versennyel, le a kalappal előtted:) 18 km????? hú, kb. mindennap befuthatnák meloba:) azért ez nagyon szép táv és eredmény.) ügyi vagy.)
bnoi7525, nagyon kiváncsi vok az asylum eredményeidre, légyszí prezentálj, és képet is kérünk, úgy látom a képek sokat lendítenek a hozzáállásunkon, legalábbis nekem ha, sz.bo nem lett volna, lehet végig se küzdöttem volna az insyt:) nagyon sokat jelentett, hogy a saját szememmel láttam, hogy mit ad az insy:) még 1x is köszönöm. sz.bo:) egyébként most mit edzel? nincsenek új fotók?
Sziasztok!
Én én készülök a félmaratonra :) ma sikerült 18 km-t lefutnom :)
sziasztok! most találtam ide :) hétfőn kezdtem az insanity-t és jelenleg nem alig bírok mozdulni :) tudtam, hogy kemény lesz, de nem gondoltam, hogy olyan izmaim is fájni fognak, amik eddig nem :)
bodyrock-ot csináltam régebben, de az nem volt ilyen hosszú ugye... :)
ha én is tudnék motivációs képeket látni azt megköszönném :) nem igazán tudom még, hogy működik ez a hoxa...
Én még csak a harmadik héten járok,de már alakultam sokat,ha lehet én is megnézném a képeidet.Köszi!
Én is nagyon szeretem ezt a programot,bár félek egy kicsit a második hónaptól. Sokkal nehezebb?
:-D Hát igen, megnéztem a fotóidat. Le a kalappal!
Nagyon csini vagy! Ez tud igazi erőt adni ahhoz, hogy végig csinálja az ember.:-)
Szia!
Szabad bekéreckedni? :-)
Én most fogtam a maxos edzésekhez. Hát nagyon durva, de nem adom fel! Tőletek merítek erőt az edzésekhez, de néha nagyon nehéz hozzáfogni.
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok