Insanity, 60 napos edzésprogram! (beszélgetés)
Szia! Üdv, és sok sikert hozzá!
Én csak a szénhidrátot számolom, 160g-os diétát tartok már másfél éve. Fehérjét, kalóriát nem számolom, de azért próbálok arra törekedni, hogy minél kevesebb zsírt vigyek be és sok fehérjét. És persze finomított szénhidrátot nem eszek egyáltalán. Én nem szedek mellé semmit, vettem L-karnitint, de mindig elfelejtem bevenni... amikor bevettem sem éreztem semmi hatását, lehet nem a legjobbat vettem meg.
Kösz a tippet.(Amy Dixon Breathless body)
Ft-60-assal csináltam az Insanityt, két hét után leálltam.Eddig kétszer futottam neki, egyszer csak végigcsinálom :)
Aki csinálja , külön grat. a kitartásáért :)
Inkább a hosszabb távok futásától.
Ettől inkább a gyorsaságom nőhet.
De nem értek hozzá :)
Érdekes az edzésprogram felfogása.
Nem a fokozatosság elvére épül, hanem az edzés elején rögtön felvágja a pulzust a 90-100%-tartományba és nemigen engedi le, csak az edzés végén.
Próbáltam, beledöglök :) Bár lehet, csak megszokás kérdése :)
Igen, én is mindig így érzem, hogy akkor van értelme, ha kicsit "beledöglök" az edzésbe. :)
Hát nekem is a maxosak a kedvenceim, kivéve a max interval circuit... az gyilkos, még így négy hónap után is, de azért szeretem, csak kikészít. Csak hát én is az idővel vagyok mindig bajba, kicsit sok az egy óra. De úgy látszik, hogy megéri rászánni az időt, mert így formál igazán. :)
Üdv köztünk :D
Sok sikert és szép eredményeket neked is :)
Nem könnyű az edzés, de megéri csinálni :D Nagyon megéri :)
Kis levezetés 23 perc tényleg így volt kerek nekem tegnap az edzés :)
Jah, nem fárasztott le egy maxos edzés :D azért az szép.. jó kis kondid van akkor már :)
Szerintem igen, jó néha "beledögleni" az edzésekbe :)
ÓÓ.. nem nagy cucc, az csak egy kis Relief volt :D csak levezetés..
Én a Maxos edzéseket szeretem már rájöttem :) durván megmozgat és szerintem azzal voltam a legjobb formában :) bár az egy órák miatt nehezen kezdtem el, de szerintem az a legjobb :D Asylum tök más kategória :)
:DDD Jól nyomod, nem vagy semmi! Én is szeretem, ha érzem hogy van hatása, de két edzést még nem toltam azért eddig! :)
Múltkor mondtam valakinek, hogy a mai edzés nem is fárasztott le igazán (egy maxos volt), erre ő: Jézusom, muszáj neked minden edzésbe beledöglened?? :DD
Persze, hogy értem :D és bóknak veszem :D
Bocsánat, félmaraton :) és vasárnap lesz a verseny és egy kis betegség miatt most parázok is :S pedig egyébként "simán" lefutom :)
Bvulgari, köszönöm, megnéztem a képeid, csodás alakod lett, nagyon ügyes vagy! :)
Hát én is nézegettem a P90X-et, de nekem túl hosszúnak tűntek az edzések, és nem olyan intenzívnek, szóval nem kezdtem el. A max-os edzéseken nem hinném, hogy bármi túltesz, gondolom nem hiába mondják, hogy az insy a legkeményebb edzés amit valaha dvd-n kiadtak. :) Csak hát igen, kell némi kis változatosság néha, azért akarom én is az Asylum-ot elkezdeni.
Az Insy utan meg lenyomtad az Asylumot? Te aztan elvetemult vagy.... :-)))
En befejeztem az Asylumot. Igazabol az utolso parat ellogtam csunya modon. Szerintem az Insy Max kemenyebb, mint az Asylum, ez inkabb erosit a sok fekvotamasz meg ugri-bugri miatt. Hetfon elkezdtem a P90X-et, mert lassan erositenem kell, es abban minden masodik nap erosito edzes. Tegnap Plyometrics volt, szerintem sokkal kevesbe kemeny, mint az Insy Max Plyo. A YogaX helyett meg biztos Insy-t fogok nyomni. Meglatjuk, hogy fog alakitani.
További ajánlott fórumok:
- Májusi edzésprogram Rubint Rékával avagy hozd magad formába a nyárra!
- Májusi edzésprogram Rékával
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?
- Miért kell váltogatni az edzésprogramokat?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Tony Horton féle edzésprogramok