Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Nagyon drukkolok Wicky! Mindenkepp jelentkezz! :)
Megy a drukk!! Ujjak keresztben!!/:) <3
Hat meg nem jott meg... Lehet kivetelesen 14 napos lesz a lutealisnszakaszom... Minimal barna tojasfeherje szeru izem volt de azota sem jott meg... A barna cucc nem volt bugyiban...
Sziasztok! Holnap szurkoljatok, mert megyek a dokihoz 9+2 hetesen! Muszaj latszodnia mar a pöttömnek, mert ugyan a 22. napon volt ovum, akkor is kb 8 hetes vagyok mar! Uuuugy izgulok!!!
Szerintem se temesd meg Noverann!! Drukkolok Neked is! :)
Szia Froyta! Nagyon drukkolok!!! :) :)
Amugy mindenkinek mas az alaphője! Kinek magasabb kinek alacsonyabb :) ezen nem aggodnek:)
Köszönöm! A 3.napi hormonsorom jó, a TSH értékem 2,3 ami teherbe eséshez picit magas. A Mensmentis 2 alatti értéket javasol.
Szia!Bár én csak 2 hónapja mérem,de szerintem eddig rendben van a hőd ha holnap is fenn marad a hőd szerintem be is húzza az ovud a 12.ciklusnapra.Ha nincs egyéb panaszod ami pajzsmirigy gondra utalhat akkor szerintem rendben van de ha nyugtalanít kérj egy 3.napi hormonsort a nőgyógyászodtól.
Lányok aki nagyon ért a hőgörbe elemzéshez, tudna nekem segíteni? eddig jó a görbém? olvastam hogy 36 C -os érték nem túl jó-akár pajzsmirigy alulműködés is lehet az oka.
[link]
Hát még nem kiabálnék el semmit de azért köszönöm!:)Remélem nem az időeltolódások viccelnek meg :P (voltam sátorozni romániába).Igen 16 napos a luteálisom:))
Ne temesd még a ciklusod lehet csak a kevés alvás miatt ment el ;)
Jujj gratulalok!!! 16 napos a lutealis fazisod?;)) orulok neki nagyon!! Nekem lement 4 orat aludtam de ez ennyi volt ... Du meg is jon....
[link]
Helló lányok!Én így állok ma:
[link]
Ma mondjuk nem mutat semmit a teszt de van még két napom nem vártig csak ugye türelmetlen vagyok :D
kiderült hogy 1%alatt van azon spermák száma amik használhatók. A többi mind vagy lassú vagy amorf alakú, de inkább amorf.
Jjj na akk ha nem jon ossze akk o is megy vizsgalatra... Nalatok mi volt a baj?
ne nagyon bízzatok a tesztben, mert nálunk is azt mutatta hogy minden rendben apával, aztán kiderült hogy nála is nagy gáz van.
Hat en mar semmiben sem vagyok biztos :) mert a testhom mostmar szepen felmegy tehat nem a progi a ludas...
Nem hiszem h az atjarhatosaggal es a paroddal van gond, hiszen pozikat teszteltel. Csak eddig nem maradt meg. En bizok benne, h most igen. De ez inkabb hormon problemanak tunik... Bar nem vagyok doki... :/
Köszönöm! :) Én is Neked! És mindenkinek aki babázni szeretne, hogy mielőbb sikerüljön! :) :) :)
Lányok, én kiestem, péntek este megjött. Talán következő hónapban... :)
Meg nem:( aug 29re van idopontom dokimhoz... Atjarhatosagit biztos kerek, meg megkerdezem, hogy miert van ez.. Nem letezik h ennyi "rossz" magzatom lenne, aminek ki kell urulnie..:( parom olyan aranyos rendelt sperma vizsgalo cuccor h megnezze vele van e a baj.. Mert ugye a ferfiaknak egyszerubb... Vagy lehet vele nem passzolok ossze, eletem
Szerelmevel?:( egyszer mar osszejott fiatalom tabletta mellett es egy magyon magyon rossz alaktol:( azt nem tartottam meg mert kisiklott vllna egesz eletem:( mostmar tenyleg ugy erzem h van valami nem
Jo:(
Szia! En nem mertem a homet, igy sajnos nem tudok neked hogorbet kuldeni..
Azert meg varjuk ki a veget. :) Mindenesetre nagyon erdekes, h honaprol honapra halvany pozikat tesztelsz. Voltal vegul hormon vervetelen?
Belinkeled az utolso görbéd?:) bar gondolom neked nem esett le a gorbed masodjara is :(
Jo reggelt! Hat en sztem kiestem.. Szokasosan 13. Dpo-ra lejjebb ment hőm :(
[link]
Szia Noverann! Probalj pozitivan allni hozza, es ne gorcsolni rajta. Tudom, konnyu mondani. De a 10-es teszt nekem is iszonyat halvany volt elsore. Lehet ez egy kesobbi fogantatas is. Ha dietazol, most nagyon figyelj oda ra, nehogy legyen inzulin megugras. Nagyon szurkolok, hogy szepen erosodjon a vonal. Nekem egy hettel a nemvart utan lett igazan eros.
Viszont ezen a teszten mi is lattuk a masodik csikot. :) Nyugi, meglatod par nap mulva mi lesz, de be keteljedj, hidd el az sokat szamit. ;) Csak pozitivan a meg pozibb teszt miatt. Nagyon drukkolok! :)
Rendicsek :) csak annyi halvany pozi teszt volt mar h az a megszokott nekem h utana megis megjon...:)
További ajánlott fórumok: