Inofolic étrendkiegészítő! Tapasztalat? Baba sikerült, akinél gond volt? (beszélgetés)
Surprise7!
Én most az 1.clostis hónapom 5.napján vagyok, este szedem be az utolsó bogyót. Aztán apára bízom magam 😉
Kb.20.nap környékén van a pé.
Szóval nekem szept.közepére kéretik a drukkot!
Froyta még én sem temetem a ciklusod hő alapján!
Noverann, szerintem guglizz utána az ún NaPro technikára, Mo-on egyelőre egy dokinő csinálja a GeniumMed-ben. Ha nem is vágsz bele a borsos ára miatt, látni fogod, hogy milyen vizsgálatokat tartalmaz és esetleg egy-kettőt kiválaszthatsz, ha nagyon azt éreznéd, hogy valami nem okés veled/veletek. Így biztos megnyugodnál, hogy minden tuti, csak a fránya gólya nem találta még meg a kéményeteket. Ha meg mégis lenne valami kis difi, azt meg tudják oldani.
Drukk!
Helló csajok!dólamar még nem jött meg de szerintem ma meg fog mert leesett 0,2 tizedet a hőm..:/
Sziasztok !
wicky12 nagyon gratulálok !
noverann a closti jó dolog ,ha a doki nyomon követi a peteérést nem lesz semmi gond max "mellékhatásként" ikerterhesség.
Csajok , egy kis tapasztalat megosztás : 3.hónapja iszom az inofolicot és múlt heti kontroll eredményeim: eltűnt a miómám és a petefészekcisztáim.Most kaptam clostit és felemeltük 3x1-re az inot...
Drukk mindenkinek!
Froyta nem jött még meg?
Sziasztok! Hat egy maratoni varakozas utan az sztk-ban vegre meglathattam a kis pöttyömet, aki mar nem is olyan pötty! :D 16 mm-es es gyönyörűen vert a kis szíve, az enyem is dobbang egy nagyot mikor meglattam! :))) Most boldogság van ezerrel es nagyon varjuk a teso erkezeset marciusra! :))
Csajok, nektek megy a drukk tovabb es remelem ti is hamarosan beszamolhattok erről a szupi erzesről!!
Sajnalom, hogy ez a honap sem nyert.
Mindenkeppen kerj hormonlabort. Aztan uj ciklus uj remeny!
Jujj Froyta, drukkolok ezerrel! :)
Noverann, nálad pedig a doki biztos mond valami okosat, aztán lehet a következő ciklusban meglesz az eredménye. ;)
Hőmérőzök én is ezerrel, de most még ciklus elején nem nagyon van értelme, hogy belinkeljem, majd később... :)
Wicky, mi volt a dokinál?
Szia!! juujjj szerintem te babás vagy :) én totál kiestem... ma reggelre megjött :( hétfőn megyek orvoshoz mert ez már nem normális, hogy harmadik hónap h halvány pozi tesztek... kérek progi szint méretést meg mindent... unokatestvérem orvos szerinte closty vagy clomid kéne, de kérdezzem meg nődokim... úgyhogy ez van most...
Azért belinkelem az elmúlt ciklusom:
Mindenkinek megy a drukk ezerrel!!:))Noverann mi a helyzet?wicky mindenképp írj mi volt! Én így állok:
További ajánlott fórumok:
- Túl nagy a babám! Volt valakinél hasonló?
- Van, akinél így is összejött a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- A babámnak egyszerre jön az alsó oldalsó és középső metsző foga. Valakinél volt már hasonló?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?
- Volt valakinél Babavilág riportfilm forgatás?