Ingyenesen letölthető képszerkesztő programot hol találok? (tudásbázis)
Imikimi oldalon nem boldogulok,
ehhez szeretnék segítséget kapni.
mascot@invitel.hu címre légyszi privit !
Köszönöm szépen
Mihov Image Resizer, magyar nyelvű.
Ezzel kicsinyítem a képeket.
Én a Picasa-t is ajánlom. Nem egy Photoshop. Nem retusálós, de pl. képkollázsokat lehet vele készíteni. Meg pár dolgot. Egyszerű.
Vagy most töltöttem le nemrég a PhotoScape-t is. Az viszont tényleg nagyon jó szerintem, csak nincs magyarosítás. És retusálást még nem találtam rajta. Jobb, mint a Picasa.
Egy egy olyan programot keresnék, amiben van ilyen "részleges szín" funkció. Ahol meg tudnám úgy csinálni, hogy a kép egy része fekete-fehér, a többi része színes marad.
Valaki tudna segíteni? Vagy valami ötlet esetleg, hogy milyen szerkesztő programot szedjek le hozzá?
Magic Photo Editor.♥
PicMaster
PhotoLine 32
ImgV32 Program File
Photobie
XnView
FastStone Image Viewer
Gimp
photoimpact 12
photoshop
Gimp
www.gimp.org/downloads/
Paint, IrfanView, Picasa, Gimp
Én Picasat és Gimpet használok.
Ha nagy méretű maradt a képed, akkor pl. Gimpben el tudod úgy menteni, hogy kicsit romlik a kép minősége (ha nem nagy mértékben csinálod, nem is észrevehető); és persze a kép pixelméretét is lehet kicsinyíteni.
Az se mindegy, mi a fájl kiterjesztése, nem minden kiterjesztés ad tömörített (és így kisebb) képet.
van a weben is, még letölteni sem kell.
szerintem nagyon egyszerűen használható és praktikus a "Picnik" nevű oldal.
de akár a photoshopnak is van ingyenes webes változata, ahol a legalapvetőbb funkciók elérhetőek.
(linket nem másolok be, de google egyből kidobja)
További ajánlott fórumok:
- Virusirtó programot keresek, ingyeneset és megbízhatót, tudnátok mondani?
- Tud valaki internetről ingyenesen, legálisan letölthető képkeretező programot?
- Tudtok olyan képszerkesztő programot amivel lekicsinyíthetem a képeket olyan méretre amilyenre én akarom?
- Olyan letölthető programot keresek, amelyik segít a kisfiam angol nyelvü énekeinek visszahallgatásában. Tud valaki ilyet?
- Tudnátok nekem ajánlani ingyenesen letölthető magyar nyelvű fényképszerkesztő programot?
- Ismertek bármilyen ingyenesen letölthető "videókicsinyítő" programot?