Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Indigó Felnőttek Klubja fórum

Indigó Felnőttek Klubja (beszélgetős fórum)


1 2
okt. 19. 00:09

Egy magyar "indigó" vallomása, 2020 októberében!


"Megérett sajnos a világ a teljes pusztulásra, rosszabb a helyzet mint amikor Jézus lejött sürgősen figyelmeztetni minket (és megváltani a bűntől) 2000 éve!"


👏👏👏 👍

szept. 3. 00:07

"Olyan szokatlan korszakban élünk, amikor az önmegismerés útja könnyen felismerhető annak, aki ezen az úton akar haladni. A valóság feltárulkozik bárki előtt, aki látni akarja. Ma már olyan sok tanár, könyv, film van, és egy olyan, egész világot átfogó spirituális mozgalom, amely korábban nem létezett. Bár a negatív ellenmozgalmak ugyanolyan mértékben növekednek - és a sátánkultuszok korábban soha nem jellemző mélységig viszik le az embereket -, az igazság keresői ugyanakkor soha nem tapasztalt magasságokba vezetik el az emberiséget. Meglepő, hogy milyen értékű polarizáció tapasztalható bolygónkon, és milyen sokan vágynak az egységre. A fénykövetek első hullámának az volt a feladata, hogy megemeljék a Földön az energiát és támogassák a Föld hálójának energetikai változását, azáltal, hogy a megfelelő pillanatban a megfelelő helyen voltak (többnyire erőteljes erőterekben). Így megnyílhattak a szükséges energiakapuk."


/Carolina Hehenkamp/

szept. 3. 00:04

"A fénykövetek generációjának spirituális munkája nem volt könnyű, és a hetvenes, nyolcvanas években ezeknek az úttörőknek rengeteg bátorsággal és bizalommal, sok akadályt el kellett távolítaniuk az útból. Az emberek ellenállása miatt sok felébredt ember fénymunkája nagy része nem a nyilvánosság előtt zajlott. Munkájuk lehetővé tette azonban hogy a kilencvenes évek elejére a bolygóenergia annyira megemelkedett, hogy nagy számban inkarnálódhattak és születhettek a világra indigó gyerekek. Az idő megérett rá, hogy elkezdődjön egy nagy változás a világban! Sokan készek voltak harcolni a békéért és szeretetért, és nem tűrték tovább, hogy birkaként kezeljék őket, hanem azt keresték, hogyan tudnak változtatni önmagukon. Társadalmunkban elszórtan élnek indigó személyiségjegyekkel és tulajdonságokkal rendelkező emberek. Ők készítették elő ennek az új gyerekhullámnak az útját. Az indigó tulajdonságú emberek mellett vannak olyanok is, akiknek a fő életszíne az indigó, ők az úgynevezett tiszta indigó emberek. Közülük azoknak, akik ma már elmúltak negyvenévesek, fiatalkorukban sok nehézségük volt a társadalommal és családjukkal. Néhányan valamilyen "intézetben" is voltak, vagy közel hozzá, hogy beutalják őket. Olyan módszerekkel kezelték őket, amelyekről ma már tudjuk, hogy nem a gyógyulást segítik, és így sokan végül tényleg megőrültek. Gyakran azt vetették a szemükre, hogy rosszak, abnormálisak és rombolóak. Fenyegetőnek tekintették őket, mivel olyan energiákat rögzítettek, amelyek újak voltak és a "normál" embereket érzelmileg nyugtalanította. Azok, akik "túlélték" mindezt sokra vitték emberileg. Sokszor terapeutaként dolgoznak és saját tapasztalatukra alapozva valóban képesek segíteni másoknak és vezetni őket. Egyszerűen mások!"


/Carolina Hehenkamp/

szept. 2. 23:57

"Az indigó gyerekek többnyire kénytelenek szembeszállni családdal, kultúrával és intézetekkel, ha azok még a régi energiarezgéssel rendelkeznek."


/Carolina Hehenkamp/

szept. 2. 23:51

Az indigó személyiség


"Nagyon spirituális, belső érzése van az élet igazságáról. Ismeri az ős misztikus tanításokat, nagyon érzékeny és tudja, hogy mi mindannyian szellemi lények vagyunk. A tárgyi valóság és anyag számára illúzió, az élet isteni energia, minden tudatból és energiából áll. Tudatos, világos, kreatív és független, magasabb elvek szerint él. Szomjazik a tanulása és a tudásra, azért keresi a tudást, hogy ellenőrizze belső bölcsességét. Azt teszi, amit fontosnak tart. Nem hat nála a szociális nyomás vagy zsarolás. Nem ismeri a bűnösségről vagy büntetésről szóló elméleteket, őszinte, romlatlan, és nem hagyja, hogy normák közé szorítsák. Nehéz manipulálni, szenvedélyes és nyílt, nagyon megértő az emberi dolgokkal. Nem sokat beszél, szeret visszahúzódni, nagy tapasztalatnak tekinti az életet. Előfordulhat, hogy félénk, dekoncentrált, hogy elveszettnek érzi magát és elszigetelődik. Néha idegennek érzi magát a világban, gyakran összezavarják a földi dolgok és nehéz megérteni azokat. Bíznia kell belső hangjában és követnie azt.


Gyermekként: Nagyon tudatos gyerek, nyílt, nagy beleérző képességgel, ami miatt könnyű felkavarni, ami könnyen félénkké vagy visszafogottá teheti. Kevés alvásra van szüksége, szeret egyedül lenni, és nem hagyja, hogy rákényszerítsenek bármit is. Sem a büntetés, sem kérés vagy az értelmes beszéd, vagy akár a testi erő nem tud hatni rá ha hisz valamiben. Ha mégis kényszerítik, félénk lesz és elszigetelődik, vagy ellenáll. Szomjazik a tudásra, de "igazi" válaszokat szeretne, azonnal megérzi, ha hazudnak neki. Nem érti az iskolában tanult anyag és a spiritualitás közötti összefüggést."


/Carolina Hehenkamp/

aug. 25. 01:23

Egy indigó vallomása 2020-ban!


"...már unom a fizikai síkot..."


Ez mindent elmond! Mekkora dilemmában vannak, azt el sem tudjuk képzelni!

aug. 17. 01:25

Egy "indigó" közrefakadása 2020-ban!

Remélem nem haragszik meg érte... 😚


"A szellemi fejlődés szempontjából fontos jelentősége van, sajnos keverék szellemek (lelkek) élnek itt egymás hegyén-hátán, különböző spirituális szinten, és a lényeg az egymás fejlődésének tapasztalása, segítése... és... ezért álom egyenlőre a világbéke, majd pár ezer év múlva lehetséges csak... addig ez van sajnos, "szívunk ezerrel", mármint a becsületes része, a másik fele, a "salak" (sokan vannak) észre se veszi, neki ez a természetes!"


☹️☹️☹️😰

29. Ditta
2020. ápr. 27. 06:14
Nem igazán..
28. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 27. - Ditta)
2020. ápr. 25. 02:22
Ott a smiley. Tehát akkor nem jött le...
27. Ditta
2020. ápr. 23. 16:57

Kedves Zolcsika!


Mindenki abban hisz amiben akar, neked is jogod van nem hinni ebben. Viszont akkor nem értem miért néztél be ide? Azért hogy kiossz mindenkit? Szerintem máshol engedd ki a gőzt, aki ide benéz nem arra kíváncsi hogy miért tartod ezt marhaságnak...


További szép napot!

2020. ápr. 23. 00:18
25. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 12. - Anyucikóni)
2020. ápr. 22. 23:55

"ÖNZŐSÉG!"


Imádnak ezzel dobálózni, bárki, aki egy kicsit is HITETLEN, meg fogja mondani a "tutit".


Igaz, hogy fingja nincs az egészről, amin mások esetleg átszenvedik magukat...


Ilyen "habkönnyű" jelzőkkel illetik azokat, akikben van némi ERŐ!


ERŐ (ÖNBIZALOM) = "EGOIZMUS"!!!


"A kiválóságot gyakran tekintik egoizmusnak." /Goethe/


Mindig is ez volt!


Az ŐSZINTESÉG pedig "BUNKÓSÁG"!!!


(Megszoktuk!)


Legyél nyájas, kezes-lábas, használható, diplomatikus...


Az, hogy közben megcsinálod a stiklijeidet "jó kislány/jó kisfiú" címszó alatt, az már nem érdekes!

24. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 12. - Anyucikóni)
2020. ápr. 22. 23:45
Ha láttál egy picit is aurát, akkor tudhatnád hogy hülyeségeket beszélsz!
23. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 20. - Entyempentyem)
2020. ápr. 22. 23:43
Tehát ha mondjuk nem "indigó" az illető, annak a tanácsát meg sem fogadod? :)
2020. ápr. 22. 23:26
Ki hisz ilyen botorságokban? :)
21. Ditta (válaszként erre: 20. - Entyempentyem)
2020. ápr. 20. 20:36

Szia!

Mit szeretnél kérdezni?

2020. márc. 14. 00:00

Sziasztok!

Indító felnőtt vagyok , és ha más indigók is vannak itt szeretnék tanácsot kérni!

köszi!

19. 35341ab13d (válaszként erre: 18. - Rena81)
2019. júl. 7. 13:06
Autista miért ne lehetne indigo?
18. Rena81
2019. márc. 10. 20:39

Nagyon sokan probálják( főképp azok a szülök, akik hisznek az ezotériéban) a gyerekükre rámondani, hogy indigo, pedig az autista , hiperaktiv, vagy viselkedés zavaros gyerek nem indigo.

Nagyon kevés, különleges képességü gyerek él, és ezek mentálisan teljesen normálisak, már fiatal korban tudatában vannak képességeiknek. Vannak, akik csak 1x évesen kapják meg a képességeket, de vannak emberek, akik felnött korban.

17. Ditta
2018. máj. 22. 12:58
Azt azért kiemelném, hogy nekem gőzöm nem volt arról, hogy létezik ilyen! Nem is igen hiszek az efféle dolgokban, még az "indigó gyerek" kifejezésről sem hallottam eddig! Eléggé kétkedve fogadtam az egészet, igazából egy ismerősöm mondta, hogy nézzek meg erről egy előadást, és csináljak meg pár tesztet. Arról is szó van, hogy árnyalatok léteznek! Nem kell sarkítva nézni, kérdésekre kellett válaszolni 0-3-ig osztályozva a válaszokat (0 egyáltalán nem jellemző rám, 3 nagyon jellemző rám), és amelyik számból több van abba a kategóriába tartozik az ember. Eszerint vannak árnyalatok, nem csak indigó vagy normál ember. Én nem tudom, hogy higgyek-e benne, nem vagyok az a fajta aki vakon tud hinni mindenféle hülyeségben! Most sem tudom mit higgyek, nem én találtam ezt ki, mindenkinek saját joga hogy áll a dologhoz.
16. Ditta (válaszként erre: 15. - Babyapocakban)
2018. máj. 22. 12:46

Küldöm újra a linket, de ez csak egy cikk/teszt, nem győzöm hangsúlyozni, hogy ennél azért jobban bele kell mélyedni, persze annak aki hisz benne..


Egyébként jó a terepszín, ez jó hasonlít volt :DDDD


[link]

15. babyapocakban (válaszként erre: 5. - Ditta)
2018. máj. 22. 12:17
Nem jó a link, pedig megnéztem volna. Bár szerintem én nem vagyok indigó, simán beilleszkedem mindenhová, így inkább terepszínű vagyok :)
2018. máj. 22. 11:21

Sziasztok.


Szerintem ez az indigó dolog a hiperaktív emberekre jellemző és az autistákra is.

Van egy ismerős gyerek autista de nem olyan nagy fokban mégis teljesen ilyen nem tud beilleszkedni a társadalomba nagyon nehezen most talán már sikerül neki úgyhogy.Nem éppen előnyös ez az indigó dolog amúgy nagy részben szinte mindenkire vonatkozik 1-2 pontja.

Szóval hála én nem vagyok az es a gyerekeim se.lattam mit szenvednek az ilyen hiperaktív autista vagy ahogy írták indigó gyerekekkel köszi kihagyom.

13. Százas Evelin (válaszként erre: 12. - Anyucikóni)
2018. máj. 22. 11:10

Ne légy már ilyen hitetlen. Nálam csak azok a kialvó izzók verték ki a biztosítékot, szó szerint.

Az energiával való gyógyítás már nálam is necces is kicsit, de ez nem is szerepelt abban a linkben, ahol az indigó felnőttek különleges tulajdonságairól írtak.

12. Anyucikóni (válaszként erre: 9. - Ditta)
2018. máj. 22. 10:54
Szerintem ez az egész egy übermarhaság. Önző, befordult emberek találták ki. ahelyett hogy fejben lépnél, ilyen marhaságokat keresgélsz a neten. Élj, mosolyogj és hidd el meg lesz az eredménye. ;)
11. Rena81
2018. máj. 22. 10:24
Kb. 20 évvel ezelőtt találkoztam egy testvérpárral, akiknek nagyon különleges képességeik voltak. Akkor voltak 12 és 15 évesek. Egyszerű családba születtek, a szülőknek fogalmuk sem volt akkor róla mi az ezotéria, indigó,stb. A fiúk látták a testi betegségeket, energiával gyógyítottak, és olvastak az az akasha krónikából. Szóval élnek köztünk különleges képességekkel rendelkező emberek.
10. Százas Evelin (válaszként erre: 9. - Ditta)
2018. máj. 22. 09:43

Kösz, majd megnézegetem a többi írást is. Szerintem én nem vagyok indigó.

Introvertált vagyok, az tuti, de ezt mindig is tudtam. Az volt csak az újdonság nemrégiben, hogy erről a lelki beállítódásról mennyi mindent tud az, aki ért hozzá. Az félelmetes volt. Minden mondata talált.

9. Ditta (válaszként erre: 8. - Százas Evelin)
2018. máj. 22. 09:16
Természetesen nem csak ez az egy cikk/teszt létezik, ezt csak azért küldtem mert van aki abban is ketelkedik hogy felnőttek vannak-e indigók (mert csak gyerek lehet?). Mondjuk logikus hogy a gyerek is felnő egyszer és attól még nem lesz más.. Nyilván nem ez az egy teszt létezik, jobban bele kell mélyedni a témàba, youtube-n is vannak fenn előadások amik ezt boncolgatják és ott újabb jellegzetességeket hoznak fel, szóval érdemes utána nézni alaposabban ennek, és úgy mérlegelni az eredményt.
8. Százas Evelin (válaszként erre: 7. - Ditta)
2018. máj. 22. 08:12
A felnőtt indigók tulajdonságai abban a linkben elég sokakra illenek. Szerintem túl általánosak. Jó, nem alszik ki a lámpa, ha elmegyek alatta, de egyébként szinte minden rámillik. Akkor én is indigó vagyok.
7. Ditta (válaszként erre: 6. - Globus)
2018. máj. 21. 19:10
Nem is vagyok "egyszerű eset"
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook