Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol! (beszélgetés)
Iza!
Szia! Neked is voltak fura éjszakai élményeid?
Szilvalia
Óva intenék mindenkit, hogy olyan helyre írogasson, ahol ez szerepel: "IQ teszted legalább 120"
:)))
Kedves Bogi31!
Fogok írni priviben. :)
Szilvalila
Sziasztok!
Én egy olyan indigó vagyok, akinek az aurája is indigó színű. Megnézettem. Ez egy nagyon magányos lét. Üdvözletem Nektek.
Látom itt sok az olyan ember, aki nem ide való. Nem baj, tanúlni, új infókat olvasni mindenkinek jót tesz.
Szép napot!
Üdvözletem!
Szeretném saját tapasztalataimmal elmagyarázni mindenféle teszt nélkül kik is az Indigók,
fényküldöttek!
Ha látsz valami erőszakot és elkap a sírás érzése!
Ha hazudnak neked és bár nincsen rá bizonyítékod mégis tisztában vagy vele!Fáj szinte fizikailag is!
Ha megérzéseid csalhatatlanok!
Ha nem egyszer megálmodtad a jövőt és az be is vált úgy ahogyan megálmodtad!
IQ teszted legalább 120!
Képes vagy bármiben meglátni az összefüggést!
Bármit képes vagy megjegyezni első vagy legalább második hallásra!
Ahol egyszer jártál már bármikor visszatalálsz!
A végletek embere vagy!
Tisztában vagy vele mit kell tenned mire születtél!
Ha Világmegváltó terveid vannak!
Bármely kisgyerek úgy kezel mint egyenrangú társát!
Részletekben ennyi!
Ha rádillik ez akkor keress meg mert én is Indigó vagyok!
gabornagy22@hotmail.com erre írj mert már kevés az idő!
Aki érti az tudja miről beszélek!
Üdvözletem az öt 8-as!
A teszt engemet nagyon is eltalált csak egy hiba van hogy nem 77 ben születem hanem 1974 ben.
És sok dologvan amit előre meg érzek sajnos sok van közötte ami rossz és mindíg bejönnek.
Szia Annie!
Először is köszönöm és örülök, hogy írtál.
Én csak pár napja hallgattam meg egy előadást, ahol az Indigó volt a téma, és hát erősen felmerült a gyanúm,honnan fogjuk megtudni, hogy tényleg azok vagyunk-e? vagy csak egyszerüen spirituálisan fejlettebbek?? Amit az Indigokról mondanak az illik rám, és voltak érdekes élményeim,csak egy pl. amikor édesapám meghallt, megnyílt előttem egy kép, amit a homlokomból, illetve a harmadik szememmel láttam, az ő édesanyja tárt karokkal várta, és vetett felém egy megnyugtató pillantást, hogy most már minden rendben,aztán a kép bezárult, és voltak kevésbé jó élményeim is, amikor éjszaka elakart valami lény vinni, mindezek mellett rálátok dolgokra, megérzek dolgokat vagy megálmodok, vannak tanító álmaim.egy biztos nem telyesen átlagos vagyok, de hogy ez mi valójában nem tudom, csak azt hogy nagyon foglalkoznak velem az égiek, vigyáznak rám.
Szia Bogi!
Én csak gyanakszom, hogy az vagyok...Szívesen beszélgetnék veled!
Sziasztok.
Én is gyanakszom, hogy Indigó vagyok,ezért szeretném Indigó emberekkel felvenni a kapcsolatot
Kedves Írók/Olvasók!
Nekem csak néhány napja hívta fel valaki a figyelmemet, hogy olvassak utána az indigóknak. Azt hiszem most már tudom, miért vagyok olyan, amilyen. Szeretnék ezekről a dolgokról beszélgetni másokkal, akik hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. Tényleg nem könnyű így az élet, viszont most már tudom, hogy ezek a jellemvonások nem az élet nagy csapásai (eddig azt hittem), és úgy gondolom a különlegességünket jó dolgokra lehetne fordítani. Ismertek olyan közösséget, ami hasonló emberek gyülekezete? Szívesen becsatlakoznék.
Köszönöm
. erős akaratúak (én úgy mondanám, tűzön-vízen keresztülviszik azt, amit kigondoltak). Igen / Nem
2. 1977 után születtek. Igen / Nem
3. Makacsok (nem engednek az elképzeléseikből). Igen / Nem
4. Kreatívak, jó érzékük van a zenéhez, az ékszerkészítéshez, a költészethez stb.Igen / Nem
5. Hajlamosak a függőségekre (a társfüggőségtől az alkohol, drog-problémákig).Igen / Nem
6. "Öreg lelkek", azaz pl. 13 évesen úgy viselkednek, mintha 43 évesek lennének.Igen / Nem
7. Intuitívak, esetleg pszichikus képességekkel is rendelkeznek, valószínűleg gyakran voltak angyalokkal vagy elhunyt személyekkel kapcsolatos látomásaik.Igen / Nem
8. Hajlamosak elszigetelődni társaiktól, akár agresszivitásuk, akár törékeny befelé fordulásuk által. Igen / Nem
9. Függetlenek és büszkék, még ha folyamatosan pénzt kérnek is az embertől. Igen / Nem
10. Erős vágy él bennük az iránt, hogy nagy dolgokat véghezvíve jobbá tegyék a világot. Igen / Nem
11. Ide-oda ingadoznak az alacsony önbecsülés és a nagyszerűség érzete között (A végletek embere). Igen / Nem
12. Hamar elunják magukat. Igen / Nem
13. Valószínűleg ADD-snek vagy ADHD-snek diagnosztizálják őket. (A "nagyszerű" orvosi elnevezése a hiperaktivitásnak). Igen / Nem
14. Hajlamosak az álmatlanságra, rosszul alszanak, gyakran vannak rémálmaik, problémát okoz nekik az elalvás, esetleg félnek álomba merülni. Igen / Nem
15. Gyakran depressziósak, esetleg öngyilkosságot is megkíséreltek már. Igen / Nem
16. Igyekeznek valódi, mély és tartós barátságokat kiépíteni. Igen / Nem
17. Könnyen alakul ki bennük erős kötődés a növények illetve az állatok iránt. Igen / Nem
EREDMÉNYEK:
14 Igen válasz esetén: nagyon nagy a valószínűsége, hogy INDIGÓ vagy.
11-13 Igen válasz esetén: képzés alatt álló, vagy mondhatni Ébredező Fénymunkásvagy.
Érdekes, amit írsz. Most voltam aurafotón és kiderült, hogy szinte tök zöld az egész, a lilának már nyoma sincs. Szomorú vagyok, mert a 60 %-on lévő harmadik szem-csakra lement 30-ra, ami gáz, mert romlott a tisztánlátásom. Egyébként sok indigó dolog passzol rám, csak jó lenne tudni több jellemzőt. Sose voltam egy egyszerű eset.
Férjedet egyébként ismerem, rajta vagyok a levelezőlistán(:
Én 18 éves koromban tudtam meg, hogy indigó vagyok. Nagyon sok különféle egyéniségű indigóval és ezoterikussal találkoztam életem során.
Kedves Grizus!
Olyan,hogy fél-indigó nem létezik. Az indigóság nincs auraszínhez kötve. Pl. egy sárga-narancs aurászínes ember is lehet indigó.
A férjem és én is indigók vagyunk. Mindketten komolyan foglalkozunk indigókkal. Indigók minden korosztályban léteznek a Földön. Nincsen korhoz kötve az indigóság. Ha te indigó vagy és többet szeretnél tudni erről a témáról, segítségre van szükséged, nyugodtan írj rám! Indigó férjem emailcíme: karsay@vnet.hu
További ajánlott fórumok:
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Az amerikaiak miért a 18-21 éveseket küldték a háborúba meghalni? Miért nem a felnőtteket?
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- A felnőttek világa
- Csinálnak valahol felnőtteknek anyagcsere genetika vizsgálatot?
- Indigó Felnőttek Klubja