Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol! fórum

Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol! (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
186. Lele (válaszként erre: 183. - Qwasy)
2015. ápr. 27. 05:17

Sose az átlaghoz mérj, mert ha van valami, amivel semmi sincs rendben, az az emberekben a mentalitás. :) Az átlag nem több egy képmutató valaminél, ami elfelejtett élni. Elfelejtette mi az, ami fontos és számít. Az Univerzumunk, a minket körülvevő természet, az érzéseink, álmok... Annyi csodát rejtenek még és néha úgy tűnik senkit nem érdekel. Hogyan is érdekelhetne bárkit is a mai világban.


Szeretnék még többet írni, de sajnos az időm nem engedi. Befejezem a mondandóm, amint hazaértem.


A lényeg, hogy nem fognak hülyének nézni, mert szeretnél változtatni. :) Viszont a leírtak alapján azt kell mondanom, tényleg nem vagy normális. Illetve nem tartozol ahhoz a közeghez, amit normálisnak titulálnak. Több lakozik benned! :)

185. inf3rno (válaszként erre: 173. - Szilvalila)
2015. ápr. 27. 03:23
Haha, már úgyis rohadtul unom az emberi létet. :D
184. inf3rno
2015. ápr. 27. 03:17
Nekem az a tapasztalatom, hogy az aura szín alapján nem lehet semmi globálisat elmondani egy ember életéről, csak az aktuális lelki állapotáról. Láttam már lila aurájú embert összeomlani úgy, hogy lement citrom és narancs közé. Azóta nem sokat adok az ilyesmire, bár már előtte sem különösebben tartottam valami sokra ezt a kategorizálást. Nem is foglalkozom már a témával, nekem egyébként is felesleges megnézni mások auráját, érezni szoktam általában, hogy milyen emberek, meg az egy-egy helyzetre adott reakciójukból is ugyanúgy leszűrhető ugyanez.
183. Qwasy
2015. ápr. 27. 02:51

Sziasztok!


Nem tudom miért, de megragadott a cím, idejöttem, érdekes volt, utána olvastam. Nem tudom, van-e közöm az indigósághoz, de abban biztos vagyok, hogy valami velem "nincs rendben". Legalábbis ahhoz mérten, hogy milyen az átlag. De valahogy még ettől az indigóságtól is különbözöm kicsit.

Világmegváltó tervek...egész konkrét elképzeléseim vannak arra nézve, hogy hogyan tehetném jobbá a világot, és még magamra is vállalnám az egész melót. De... Hogy fejezzem ki magam. Ez az általam alkotott "világ megváltás" nem minden embernek hozna pozitív jövőt.

Úgy érzem, segítenék az embereken, nagyon szívesen, de mégis, megválogatnám, hogy ki érdemli meg.

Ha valakinek valamilyen problémája van, nagyon át tudom érezni, rossz, nagyon segítenék...de csak akkor, ha olyannak ítélem meg.

Bizonytalan vagyok az emberekkel. Mert úgy érzem, hogy tl sok közöttük a rossz, a "nem megfelelő". De nem tudom mire nem felelnek meg.

Ellenben a növényekkel, állatokkal kivétel nélkül pozitív a hozzáállásom. Az állatokkal különösen jól ki is jövök. Olyan, mintha hasonló lennék, mint az indigó emberek, csak nem az emberekre, hanem inkább a természetre koncentrálva. Létezik ilyen, vagy totál hülye vagyok?

Pici kori emlékeim is vannak, amiket elmondtam anyumnak, emlékezett rá, és nem értette, hogy én hogy tudhatok róla, mikor még olyan kicsi voltam..

MIndig úgy éreztem, hogy valami dolgom van itt, hogy nem lehet értelmetlen a létem, valami feladatom van. De nem tudom, hogy mi. Csak az rajzolódott ki bennem egyre jobban, hogy a világnak változnia kell, mert nem jó, ahogy most van, és nem jó irányba halad.

Lehet, hogy most tök hülyeségeket írtam, és elmebetegnek fogtok nézni..De már tényleg érdekel, és az itt olvasottak felkeltették az érdeklődésem. Gondoltam megírom az én fura dolgaimat.. Üdv.

182. Lele
2015. ápr. 24. 18:54

Indigó gyermekek?:) Egy prófécia szerint ők az úgynevezett "fénymunkások" vagy "öreg lelkek".


Elviekben minden ember esélyekkel születik e "szabad" világba. Esélyt kapnak arra, hogy lássanak, tapasztaljanak, megérthessék az Univerzumuk működését. Viszont ezt a szabadságot az emberiség teljesen rossz irányba terelte. Mindenféle rendszereket kialakítva, maguk körül, ezzel lehetetlenítve el másokat attól, hogy egyszer megértsék, az élet lehet más. Az állandó háborúkkal, a rengeteg rosszal és minden mással, nem vesszük észre, de a planétánkat pusztítjuk el. Az anyabolygót, amelyen élünk. Ezzel együtt Isten gyermekeit is, akiket ő annyira szeret.


Az Indigó prófécia szerint az Indigó gyermekek dolga volna, hogy elősegítsék az emberiség fejlődését és elindítsák azt egy új, virágzó ösvényen.


Az Indigó gyermekeket úgynevezett intuitív megérzések segítik a munkáikban. Elég nehéz volna leírni mit is jelent ez. Gyakorlatilag érzések, amelyekből előre tudjuk, mi és hogyan történik meg. Mintha egyszer már lezajlott volna minden előttünk és a lelkünk erősen visszaemlékezne rá. :) Ezért is az "öreg lelkek" elnevezés. Úgy vélik, hogy az Indigó lelke sokat látott már, megélt pár életet. Talán ezért is van most itt. Nehéz volna leírni mit is takar mindez, egyszerűen csak tudunk dolgokat és kész. :)


Egy Indigó gyermekkel ezért is nehéz. A lelke tombol a vágytól, hogy mihamarabb neki láthasson a feladatának és a gyermek nem érti még, hogy mi és miért történik vele. Ezért, ha nem adjuk meg a kellő figyelmet, elég rossz útra lehet terelni őket. A legrosszabb, ami érheti őket, hogy visszatérnek oda, ahonnan jöttek. :/ Bizony ilyen is van. Az Indigó gyermekek hajlamosak a depresszióra. Ilyenkor nem csak szomorúságot érez egy Indigó, de erős honvágyat is. Érzi, hogy van egy Haza, ahová elbújhat attól a sok rossztól, amelyet itt tapasztalt.


Eszméletlenül röviden ezt jelenti az Indigó gyermek. :)

181. Averill
2015. ápr. 24. 07:41
Olvastam erről, csak gyanakszom, de egyáltalán nem vagyok biztos.
2015. ápr. 24. 03:09
fogalmam sincs mi az hogy indigo gyerek vagy felnott!meg sosem hallottam eddig ezt a szot!
179. Lele (válaszként erre: 176. - Hope00)
2015. ápr. 23. 21:37

Kedves Hope!


Sajnos rengetegen gondolják azt hamisan, hogy Indigók. Viszont nem szabad hagynia, hogy ez megtévessze önt! Vannak olyanok, mint maga, vannak akik gondolnak, éreznek és látnak, vannak még olyanok, mint ön is! :) A remény hal meg utoljára Dóra!

178. szilvalila (válaszként erre: 174. - Váltsuk meg a világot)
2015. jan. 20. 11:53

Szia Váltsuk meg a Világot! :)


Cuki kis indigó vagy. Egy igazi a harcos fajtából. Az a helyzet, hogy már csak a tudatosságod puszta létezése a környezetedben is hatással van a többiekre. Néha semmi drasztikusat nem kell tenni, csak élni az életed. A megfelelő emberek úgyis megtalálnak és a feladataid is.


Kitartás


Sz

2015. jan. 20. 11:51

Szia Hope00!

Ha már érdekel ez a téma már az sen véletlen. Menj el Bognar Tashoz www.auraszakérto.hu és a Soter Klubban szokott fogadni. Vele személyesen meg tudnál beszélni magaddal kapcsolatos dolgokat. Érdemes lenne. De mindenképp jó helyen vagy. Fel a fejjel. :)

Sz

176. hope00
2014. nov. 7. 17:45

Sziasztok!Ez most tényleg az amire gondolok,vagy csak hasonló az ufós dolgokhoz????

Szeretnék hozzám hasonló emberekkel beszélgetni,de amiket olvastam elbizonytalanítottak... :(

Olyan mintha mindenki indigó lenne...

Bennem átlagon felüli az empatikus készség...Ha komoly a csoport akkor jó helyen vagyok...

Többet is írhatnék magamról,de ahhoz biztosan tudnom kell,nem-e rossz ajtókon zörgetek...

2014. okt. 18. 05:30
mi az hogy indigo felnottek?errol meg sosem hallottam!
2014. szept. 22. 00:45
Én őszintén kurvára unom ezt az életet ami itt megy, ez nem élet, de bármerre nézek senki nem hajlandó átlátni. Az emberek nagy része elutasító így hogy lehet segíteni? De sokan le is döbbennek és hirtelen minden egyértelmű, csak ennek hangot is kéne adni. De egyelőre ez a téma nem hozza össze az embereket, ezen kéne változtatni és tényleg mindenkinek utcára menni és még a munkát is megtagadni, na akkor aztán kamilláznának, hogy mi a f..z van.
2014. szept. 19. 12:25
Van egy jó hírem Váltsuk meg a Világot! Ha indigó vagy, akkor több mint valószínű, hogy a tudat szálad egy másik bolygó egy élő tudatosságával össze van fonódva, szóval IGEN, vár rád itt egy kaland, de utána megyünk haza, mindenki abba a tudatosságba, ahonnan jött, egy másik bolygó, másik humanoid (vagy nem humanoid) tagjai közzé, a valódi családunkhoz. :)
172. szilvalila (válaszként erre: 170. - Váltsuk meg a világot)
2014. szept. 19. 12:22
Szia! Én támogatom ezt. Beszélgetnünk kellene egymásközt. Segíteni egymást.
171. szilvalila (válaszként erre: 166. - *Zolcsika*)
2014. szept. 19. 12:21
Zolcsika! Szeretettel üdvözöllek a "fénymunkások" közt. Én is az vagyok, nem könnyű a feladat, de teljesíteni kell. Én azon vagyok. Én most leszek 39 és az az életfeladatom, hogy azoknak segítsek, akik hasonló helyzetben vannak mint én, indigó felnőttek és nem akarom, hogy a sötétben tapogatózzanak és hogy az energiámmal "beragyogjam" a körülöttem levőket. Te már tudod, hogy mi a Te feladatod? :) Én soha nem cserélném el indigóságom semmire sem, akkor is ha borzasztó nehéz volt eddig. Neked mik a tapasztalataid?
2014. szept. 3. 09:39
Nekem rengeteg kérdésem lenne, de ugyanakkor mindenre tudom a választ. Jó lenne ezt nyíltan megbeszélni egy hozzá jobban értővel. pl mi van ha itt rájönnek, hogy én ki vagyok és megölnek? A lelkem akkor is összemegy és elhagyja a testemet? És egy másik bolygóra kerülök következő reinkarnációként?
169. WTFISCH
2014. júl. 27. 16:54
hiszek ebben, de sok koravén gyerekre mondjék, hogy indogó. És sok viselkedészavarosra is. Így megpróbálják pozitív dologként feltüntetni a nevelési hibájukat.,,,
2014. júl. 27. 16:52

Olyan van, hogy valaki indigó is meg nem is?


:)

167. grizus
2014. júl. 27. 16:37
Szerintem én nem indigó vagyok, hanem empata, legalábbis sok jellemző passzol rám.
2014. júl. 27. 16:32
Ha van "hozott" tudásod, akármilyen, az mindenképpen komoly jel. De az is, ha érettebb vagy az átlagnál, és inkább az élet nagy kérdései foglalkoztatnak. Mivel a lélek folyamatosan változik, így az aura is változik, a színek is változnak. Az "indigó" véleményem szerint nem a színtől függ, hanem az életfeladatban egy komolyabb küldetéstől. Én nem indigóknak nevezném őket, hanem "fénymunkásoknak" vagy "fényharcosoknak".
165. *Zolcsika* (válaszként erre: 161. - Szilvalila)
2014. júl. 27. 16:24
Jó választás. Megbeszéltünk ezt-azt... :)
2014. máj. 2. 07:51
gozom nincs mit ertesz azalatt,hogy indigo felnott,sosem hallottam meg ezt a kifejezest!
2014. febr. 7. 14:09
Én annyit hallottam az indigó gyerekekről, hogy azért különböznek a többiektől, mert tiszta a lelkük. Meg sokszor hozták összefüggésbe a hiperaktivitással, de nem tudom, hogy van e a kettőnek bármi köze egymáshoz. Az én aurámat is megnézték és nem indigó színű, hanem narancssárga+sárga:) Amúgy az a véleményem, hogy az emebrek nagy százaléka nem tudhatja magáról, hogy indigó e, mert ez túlságosan megfoghatatlan dolog ahhoz, hogy be lehessen bizonyítani. Ezt vagy érzed, vagy nem. Viszont a megérzés is csalhat, mert sokan nem fogadják el a valóságot. Vagyis ha nem az van, amit ők szeretnének, hogy legyen. Sokan különlegesek akarnak lenni és kitűnni a tömegből...de ez tök normális emberi tulajdonság. Csak emiatt baromi megtévesztő dolog ez és nem lehet 100%-ra mondani semmit. legalábbis én nem tudok. És azt sem tudom, hogy ki mond igazat és ki nem. De azt sem, hogy aki igazat mond, annak vajon igazat mondtak e és úgy mondja? Bonyolult.
162. Zebra25
2014. febr. 7. 13:53

Sosem tudtam, hogy mi a baj velem. Nem értettem, hogy miért megy nehezen a barátkozás. Sokszor éreztem azt, hogy az emberek hazudnak, pedig nem is ismertem őket. Minden nap érzek bűntudatot azért, mert nem tudok segíteni az embereken. Bánt, hogy én jólétben élek és vannak szegények, akiknek nehéz az életük. Legszívesebben mindenemet oda adnám ha tehetném. Indulatosan kezelem az igazságtalanságot és nagyon érzékeny vagyok mindenre.

Nem tudom, hogy ez az lenne e, én is Indigó vagyok e, de sokmindenre magyarázatot adna.

Nekem ebből eddig csak hátrányom származott.

161. szilvalila (válaszként erre: 41. - 1c64bd112e)
2013. dec. 16. 16:14
Bognár Tas a Soter Klubban. Tisztánlátó és auralátó. Keresd fel. :) Puszi
2013. dec. 16. 16:04

Iza!

Szia! Neked is voltak fura éjszakai élményeid?


Szilvalia

159. 7a3a05277b (válaszként erre: 155. - Gabornagy22)
2013. dec. 16. 15:56

Óva intenék mindenkit, hogy olyan helyre írogasson, ahol ez szerepel: "IQ teszted legalább 120"


:)))

158. szilvalila (válaszként erre: 153. - Bogi31)
2013. dec. 16. 15:47

Kedves Bogi31!

Fogok írni priviben. :)

Szilvalila

2013. dec. 16. 15:46

Sziasztok!

Én egy olyan indigó vagyok, akinek az aurája is indigó színű. Megnézettem. Ez egy nagyon magányos lét. Üdvözletem Nektek.


Látom itt sok az olyan ember, aki nem ide való. Nem baj, tanúlni, új infókat olvasni mindenkinek jót tesz.

Szép napot!

❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook