Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol! fórum

Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol! (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
276. *Zolcsika* (válaszként erre: 271. - 35d45e2ed1)
2017. márc. 15. 22:03
Amiket az idézetekben látsz, azok PONT így vannak! A poén az, hogy ezek MAGYAR indigó gondolatai!
275. *Zolcsika* (válaszként erre: 271. - 35d45e2ed1)
2017. márc. 15. 22:01
Egyre többen vágynak az igazi értékekre, így le fogják támadni az ilyen embereket. De azok sokkal többen vannak, akik menekülnek. Lehet hogy nem gyűlölik, csak elmennek mellettük. De a leggyakoribb, hogy félnek az ilyen emberektől. Ez biztos!
274. *Zolcsika* (válaszként erre: 271. - 35d45e2ed1)
2017. márc. 15. 21:59
Mert attól is függ, hogy milyen közösségbe jár. Én egymás után tapasztaltam meg mostanában két közösséget. Egyikben úgy éreztem hogy le vagyok zárva, a másikban pedig szinte maximális szabadságot kaptam. Ugyanígy van a bizalommal, szeretettel, stb...
273. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 272. - SonaR)
2017. márc. 13. 20:24
A tudat hatalmával és a gondolat teremtő erejével én is sokat foglalkozom és pont az amit írtál, hogy először az ember nem is tudja pontosan hogy mit csinál csak elkezd fantáziálgatni különböző dolgokról és bekövetkezik akár külsőleg, egészségben bármiben. Eleinte nem foglalkoztam vele de sorozatos "véletlenek" folytán jöttem rá, hogy ez működik. Most egyenlőre próbálom irányítani saját magammal kapcsolatban de még nagyon az elején vagyok illetve nem tudom mit lehet és mit nem. A gondolatátvitelt még nem próbáltam de most felkeltette az érdeklődésemet az is.
272. SonaR
2017. márc. 13. 20:13

Üdv újra itt!


A tudat hatalmát próbálom felmérni, de leesett, hogy egész eddigi életemben ezzel foglalkoztam és le sem esik az embernek, hogy mit is csinál pontosan. Konkrétan teremt, nem tudom hol járhatok pontosan, a gondolatátvitel már alap, óriási távolságokból, a kisugárzásom erős életérzést ad, azonnal kiszúrják 10-15méterről is.

Az ember tényleg annyira képtelen felfogni, elfogadni hogy egy teremtő és kizárólag csak azért mert azt hiszi ide született és ebben kell élnie. Képzeld csak el azt, hogy minden amit látsz csak illúzió és csak a fejedben létezik, megszabadulhatsz minden galád emberi jellemzőktől és innen már sokaknak ismerős lehet a történet, ezt az utat már bejárták páran előttünk és nyomot hagytak a történelemben.

Gyógyítás, csillagközi utazások és kommunikácio, csak a képzelet szab határt.

Legjobbakat!

271. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 270. - *Zolcsika*)
2017. márc. 13. 19:00
tudom, hogy nem korfüggő. az érdekes, hogy írtad hogy az indigó antiszociális és nem szeretik a kortársai, nála pont az ellenkezője nagyon sokan szeretik nagy társasága van. hogy miért nem beszélnek erről az emberek egymás között, nekem az a tapasztalatom, hogy nem lehet erről beszélgetni senkivel, mert rögtön azt hiszik hogy a másik megőrült legalábbis nekem ez a tapasztalatom, így én szóba sem hozom a témát máshol, de azért jó, hogy veled erről el tudtam beszélgetni.
2017. márc. 13. 01:52

Indigó idézetek:


"Én egy 14 éves indigó vagyok. Nem tudok magammal mit kezdeni mert nincsenek barátaim (nincs rájuk szükségem) az iskolában folyton unatkozom és senkivel nem tudok beszélgetni mert mindig durván válaszolok vissza ha kérdeznek. Ha akarnék se tudnék beszélgetni mert iszonyatos témáik vannak!"


***


"Ezt avilágot nem lesz nehéz eltakarítani, hiszen a pénzes világ vesztésre áll.


Ha mi nem takarítanánk, a Földanya maga tenné ezt meg és ha nem lennének magas tudatosságú lények e bolygón, itt mindenki meghalna!


Vagy a sátán politikusai írtanák ki a világot vagy a Földanya takarítana!


De minden rendben lesz! Megérkeztünk!"


***


"Ugye azt mindenki tudja, hogy az indigókat a nagy átlag nem fogadja el. Ez már nem is kérdés! Így nekünk nehéz az iskola, de még nehezebb a munkavállalás! Én jelenleg is meló nélküli vagyok, mert rögtön kiszúrják hogy más vagyok. Nekünk olyan valamit kéne létrehozni, ami hasznos a Föld számára. Amit szeretünk csinálni, ami nem kényszer. Nekem pl. az erősségem a művészet, a természetszeretet, a növény-állatvédelem stb. És sajna most még ez van legkevésbé elismerve... bár ez már nem sokáig megy így... Van valami konkrét ötletetek? Ezt a pénzéhes világot le kell tolni innen nincs már helye a pénznek kapzsiságnak, jelenleg a világban hatalmas indigócsoportok munkálkodnak ilyen dolgokon."


***


"Indigónak lenni nagy felelősség és nehéz életet jelent. Legalábbis addig, amíg nem jön el az Új Világ."


***


"Nem akarok ömlengeni, mert az nem Indigó vonás. Én csak közlöm mi lesz. Nem jópofizok senkinek, de énnekem amúgy nem is kenyerem, hogy egy ilyen semmilyen világban éljek mint ez. Ahol magát a létezést is unom. És kezdem már unni, hogy az embereknek a tudatuk alig emelkedik az állati szint fölé. Hogy azért menjünk dolgozni, hogy ne most haljunk éhen, hanem kb... 20-30... év múlva."


***


"Általában az Indigó-k antiszociálisak a többi emberrel szemben. Azaz a nem Indigók-kal szemben. Én is ilyen vagyok. De ez azért van, mert mi nagyon de nagyon különbözünk. Ez olyan mintha egy városi embert küldenénk mondjuk az esőerdőbe, hogy éljen ott egy életet. Senkivel nem jönne ki, csak alkalmazkodni tudna, de a saját fajtájával jól ki tudna jönni. Ezek azért vannak, mert mi észleljük azt, amit mások nem."

269. *Zolcsika* (válaszként erre: 268. - 35d45e2ed1)
2017. márc. 13. 01:39

Értetlen számomra hogy miért nem lehet erről nyíltan beszélni. Bezzeg a gyilkossági sorozatok nyugodtan mehetnek a tévében, ezt mégis tabuként kezelik. Érdekes világ ez. Ami hasznodra van, azért küzdened kell, ami nincs hasznodra, azt meg ezüsttálcán kapod.


Az ilyen lelkeknél teljesen természetes az Istennel való kapcsolat vagy képességek, mint mondtam, olyan természetes mint a vízivás.


Ők nem szokták érteni (főleg az indigók, mert ők harciasabbak) hogy hogy nem lehet ezeket érteni, miért kell titkolni, miért ilyen buták az emberek, miért ilyen a világ, stb...


Szerintem a nyitott kommunikáció, a mentális korlátok ledöntése nagyon fontos. Az egyének fejlődését, kiteljesedését segíti és hogy jobban rá tudjanak hangolódni egymásra, meg tudják érteni egymást, közös nyelvet alakítsanak ki. Még akkor is, ha az egyik elmaradottabb a másiktól.


Még egyszer mondom, EZ NEM KORFÜGGŐ!

268. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 267. - Cd7bc2426f)
2017. márc. 12. 20:28
gondoltam már rá hogy fogok vele beszélni ezekről a dolgokról, tényleg kíváncsi vagyok mennyit tud illetve gondol erről az egészről. Egyszer finoman erre tereltem a szót és annyit mondott, hogy ő csak hisz istenben és egyre jobban és szerinte ez nem különleges, mert a mennyei atya mindenkire figyelmet fordít és segíti gondolatban azokat akik kérdésekkel fordulnak hozzá, illetve foglalkoznak a vele kapcsolatos dolgokkal.
267. cd7bc2426f (válaszként erre: 266. - 35d45e2ed1)
2017. márc. 12. 12:41
Szerintem nem baj ha szóba hozod neki is kéne erről tudnia,hogy tudja használni
266. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 259. - *Zolcsika*)
2017. márc. 10. 18:43
ez a fegyvert ránt... ez a bibliában is benne van csak úgy hogy aki kardot ránt stb. de egyébként pont erre is kaptam tanácsot, hogy ne görcsöljek hisztizzek ha valami nem sikerül, hanem tegyek meg értem mindent ami emberileg megtehető és ha jó dolog akkor ami még kell megkapom fentről az ügyemben. ha nem sikerül akkor az nem szolgálná a javamat. és már jó pár dologban működött ez. a másik, hogy igen a kor itt nem mérvadó. de azt is hozzáteszem, hogy én látom hogy az öcsi teljesen különleges és vannak képességei de egy vagy két emberrel beszéltem erről a családban és mindkettőnek az volt a véleménye hogy megzakkantam (na soha többet szóba sem hoztam) pedig sokminden van még vele kapcsolatban pld. fülfájást fejfájást stb. két perc alatt elmulaszt és egyebek. hát kíváncsi vgyok hogy végül is mi lesz az ő életútja , "feladata". figyelgetem nézegetem, de nem hozom többet szóba a családba
2017. márc. 9. 20:16

3:36-nál a kiscsaj nagyon magas spirituális intelligenciát (SQ) képvisel. Az egész megnyilvánulásából látszik. Ő már jóval több mint egy indigó.


[link]

2017. márc. 9. 20:11

Ezeket mindig be szoktam linkelni:


[link]


[link]


[link]

263. *Zolcsika* (válaszként erre: 261. - 35d45e2ed1)
2017. márc. 9. 20:07
Jaaaa, ismerős! Mindig hülyeségnek tartja a környezete, mert hát mit tudhat egy 4 vagy 20 éves! Aztán "koppannak"! :)
262. *Zolcsika* (válaszként erre: 259. - *Zolcsika*)
2017. márc. 9. 20:04
Persze nem konkrétan, hanem átvitt értelemben, de az a lényege, hogy nagyon ráteszi a kezét a "balsors"!
261. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 257. - *Zolcsika*)
2017. márc. 7. 19:38
igen ez így van tökéletesen biztonságban érezte magát, haláli nyugodt volt és tulajdonképpen még felnőtt módjára ő próbálta lehiggasztani a környezetét 3 vagy 4 évesen. és igen amit most írtál, hogy tanítja a környezetét rengeteg tanácsot ad (konfliktushelyzet más helyzetek megoldására stb) hogy először amikor az ember hallja szinte hülyeségnek tartja és amikor kipróbálja tökéletesen működik.
260. cd7bc2426f (válaszként erre: 256. - *Zolcsika*)
2017. márc. 7. 13:18
Azért tettem be
2017. márc. 7. 01:29

Elrettentő példaként:


"Aki fegyvert emel az ártatlanokra és a tisztákra, azt hamarosan a tíz csapás egyike fogja sújtani: borzasztó fájdalom vagy fogyatékosság; csonkulás vagy szörnyű betegség, sőt akár őrület és elmebaj; királyi üldöztetés; rettentő vád; vagyonvesztés vagy a rokonok elvesztése; vagy a házát felperzselő égi tűz. És amikor a gonosztevő elpusztul, újraszületik a pokolban."


/Buddha/

258. *Zolcsika* (válaszként erre: 257. - *Zolcsika*)
2017. márc. 7. 01:23
Emellett nagyon érzékenyek és bizony tönkre lehet tenni őket, hogy ők is félelemalapúvá váljanak. De akkor gyermekkortól folyamatosan kapniuk kell másoktól az ívet (negatív értelemben), mert az erejük majdnemhogy letörhetetlen. Ha keresztre feszíted őket, akkor is tudják hogy miben hisznek. Megtanulhatnak félni, aggódni, akár pánikolni is, de akkor valami emberfeletti hatás kell hogy érje őket. De még ennek tekintetében is hatalmas védelmet kapnak. Aki árt nekik (tudatosan vagy tudattalanul), azok fokozatosan vagy hirtelen tönkremennek a környezetükben.
257. *Zolcsika* (válaszként erre: 255. - 35d45e2ed1)
2017. márc. 7. 01:19
Semmit nem jelent a kor. Igen, ez egy erős tulajdonság, hogy annyira biztonságban érzi magát a saját "isteni" energiáiban, hogy ilyen kijelentéseket tesz. Egy tornádóban is középen marad, nyugodtan, miközben mások halálra izgulják magukat, mert ők félelemben élnek. Ezt nehéz megérteni, de az ő energiájuk olyan, mint a legkellemesebb, pihe-puha ágy, amibe befeküdhetnek, bármi is történik a világban. Így fogják fel. Hatalmas békével, bizalommal rendelkeznek. Megelőzi a korát, tanítja a környezetét. Ez biztos jel.
256. *Zolcsika* (válaszként erre: 254. - Cd7bc2426f)
2017. márc. 7. 01:13
Csak belenéztem, de nagyon komoly a cikk.
255. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 252. - *Zolcsika*)
2017. márc. 6. 19:33
igen a kor gondolom hogy nem oszt vagy szoroz. egyébként egy nagyon érdekes történet (legalábbis szerintem az) volt az a hatalmas vihar 15-16 évvel ezelőtt ami végigsöpört az egész országon, na mi családostól pont jöttünk hazafelé az M5-ön, tényleg kérdéses volt (szerintem minden autósnak) hogy túlélik vagy nem. mindenki halálra félte magát, öcsi akkor volt olyan 3-4 éves holt nyugodtan ült a kocsiban és közölte a halálra rémült anyjával és a zokogó kishugával, hogy anya feleslegesen izgultok legfeljebb hamarabb kerülünk vissza a mennyei atyához az pedig jó nem? hát ledöbbentő eset volt már az is, de hát csak most kezdem ezt "más fényben" látni.
2017. márc. 6. 12:43

[link]Indigók, kristályok, szivárványok

253. *Zolcsika* (válaszként erre: 250. - 35d45e2ed1)
2017. márc. 6. 01:30
Vannak ilyen "átkattanások" amikor elkezd nagyon foglalkozni azzal, amiket zsigerileg tud. Nekem is volt. Kábé ennyi idősen. (Vagy még korábban.)
252. *Zolcsika* (válaszként erre: 250. - 35d45e2ed1)
2017. márc. 6. 01:29
Semmit nem jelent hogy hány éves, ezt jobb ha tudod! És ettől még lehet csajozós-bulizós, nagyon is!
251. cd7bc2426f (válaszként erre: 249. - *Zolcsika*)
2017. márc. 5. 11:26
Lehet mégis van bennünk közös, fényképről valóban meg lehet mondani emberekről dolgokat ;)
250. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 249. - *Zolcsika*)
2017. márc. 5. 07:23
igen pontosan ezt a zsigeri erőt érzem rajta ez a legmegfelelőbb kifejezés amit írtál. valamint azt is látom, hogy lehetetlen hogy ilyen mély tudással rendelkezzen olyan dolgokról amikről nem tanult, nem állt közelebbi kapcsolatban mert jó mostanában sokat olvasgatja a bibliát de azért az hogy kapásból szám szerint mondja hogy melyik élethelyzetre melyik szakasz vonatkozik pontosan és az mit jelent azért az tulzás lenne egy laikustól. azon kívül olyan hihetetlen megnyugtató légkör árad körülötte hogy az azért szintén feltűnő. szerintem egyébként nem tudja magáról (egyébként az unokaöcsém és csak 20 éves) és az is furcsa, hogy ugyanolyan kis bulizós csajozós kölök volt mint általában a korosztálya és szinte egyik hónapról a másikra változott meg tökéletesen "ilyenre".
249. *Zolcsika* (válaszként erre: 248. - 35d45e2ed1)
2017. márc. 5. 04:49

Nagyon sokan vannak, akik nem tudják még, vagy tudják de tagadják, vagy tudják és felvállalják hogy valamilyen módon kapcsolatban állnak a Forrással (vagy más néven Istennel). Ezek lehetnek indigók, kristályok, csillagok, szivárványok, angyalok... bármi, ami valami magasabb rendű intelligenciát (spirituális intelligencia: SQ) képvisel. Mindegyik más módon kapcsolódik a Forráshoz, valaki csak lát, valaki csak hall, valaki érez, valaki tud, valaki meg az összeset. A képességek változók és a küldetés is változó. Többnyire arra törekszenek hogy megváltoztassák az emberek gondolkodásmódját, hozzáállását az élethez és ezáltal befolyásolják a kollektív tudatot vagy oldják az egyéni karmán keresztül a kollektív karmát. Vannak akik nagyon szupi családba születnek bele, valaki pedig nehéz sorsot vállal és beleszületik egy pocsék családba. Ez neki lehetőség és áldozat. Szóval a vállalt feladat is más. Lehet hogy valaki le szeretne jönni, de kompromisszumot köt, hogy inkább leszületik egy hányinger helyre, csak LENT legyen és segítsen!


Szóval sokféle eset van!


Ha érzed a zsigeri őserőt és nagyon bölcs az olvasatlansága ellenére, akkor tuti hogy azt valahonnan meríti. Akkor képessége van a tudásra. Kérdés hogy honnan a tudás? Honnan a képesség? Vagy tudja hogy miért tudja, vagy nem tudja hogy miért tudja, de tudja! Sokféle eset van.


Ez nem ilyen egyszerű hogy eldöntöm. Sokan még maguk sem biztosak benne hogy kicsodák. Lehet hogy életük fordulópontján derül ki. De olyan is van, aki már születésétől tudja. Sokféle eset van.


Egy közeli fényképről azért sok mindent meg lehet állapítani.


Ha biztonságban érzed magad mellette és úgy érzed hogy hallgatnod kell rá, akkor valószínűleg jó helyen jársz!

248. 35d45e2ed1 (válaszként erre: 245. - *Zolcsika*)
2017. márc. 4. 19:23
kérdezni szeretnék tőled, nekem konkrétan van egy ilyen ismerősöm, hogy angyal vagy kristály azt nem tudom (indigó nem mert bár megoldja a konfliktusait a jókedvet és barátságot szereti a harcot nem), de egyértelműen érezni rajta, hogy valahonnan nagy tudással rendelkezik. ha beszél szinte karizmája van,mandinerből idézi a az éppen a kérdésedre odaillő bibliai példázatokat stb. pedig nincs ilyen jellegű előképzettsége és csak 20 éves. ha beszélek vele olyan hihetetlen nyugalom és biztonságérzés fog el mint a paradicsomban, illetve mindenre tudja a választ és a megoldást(most itt azért nem matematika vagy fizikaképletekre gondolok hanem általános dolgokra)szokott javasolni dolgokat, tanácsokat adni és valahogy mélyről mindig úgy érzem hogy nagyon rá kéne hallgatni ha tanácsol valamit, mintha valami "ősereje" lenne és mindig bölcs dolgokat mond. Szerinted angyal vagy Kristály?
247. cd7bc2426f (válaszként erre: 241. - Eian)
2017. márc. 4. 13:12
Ezzel nem értek egyet, szerintem mindenki az aminek megszületett (nem a földön, fent) és azt igenis tudja érzékelni, hogy mi ő, sok földre inkarnálódott testet öltött angyal is tudja magáról hogy valódi angyal.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook