Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Imádom a friss ropogós cseresznyét, venni is fogok magamnak... fórum

Imádom a friss ropogós cseresznyét, venni is fogok magamnak... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

23. 55Judit (válaszként erre: 21. - Globus)
ma 11:18
Ja! 96-ban 64 ft volt a tojás átlag ára. Értem máe hogy régi árra voltál kíváncsi. Én most 110-ért veszem. Nagyon szép, házi.
22. 55Judit (válaszként erre: 21. - Globus)
ma 11:16
Csak 2020-ig látom az árakat. 2 oldal van.
21. globus (válaszként erre: 19. - 55Judit)
ma 11:12

Csak a tojásra néztem rá nosztalgiából...

[link]

20. 55Judit (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
ma 11:05
Nekem a siófoki csarnok van közel, de az pokoli drága. nem hiába, Siófok a Balaton fővárosa. Zöldségfélét ami itthon nem terem meg - kicsi a veteményes - azért vagy a Pennybe, vagy a veszprémi csarnokba megyek. Ez árnyalattal barátibbak az árak. A zöldség elsődleges, akárhogy adják azt meg kell venni.
19. 55Judit (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:25
Bizony igaz! Én is háztól veszem a tojást. Szerencsém van vele mert nagy udvarban nevelkednek a tyúkok, takarmányon és zölden élnek. Olyan árban adja mint a bolti, viszont nagyon szép, boldog tyúkok tojják. 😀
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - 55Judit)
ma 08:51
Iszonyat, én piacra már évek óta nem is megyek, általában házaktól szoktam vásárolni, még a tojást is. Csak így lehet normálisan kijönni a fizetésből.
ma 08:34
Errefelé sok gyümölcs van a kertekben. Szomszédban 2 hatalmas cseresznye fáról a rigók lakmároznak. Nálam is van május közepétől folyamatosan vegyszermentes gyümölcs végig télbe nyúlóan, így aztán a csarnokban csak nézek, egyik döbbenetből a másikba esek az áraktól. Hát ide kell is a jó fizetés.
16. asztanaviszta (válaszként erre: 12. - Timycat)
ma 08:17

Olcsón vetted.

Nálunk csütörtökön 4900 volt a piacom a cseresznye.

15. timycat (válaszként erre: 14. - Globus)
ma 08:00

Én ritkán vásárolok, nálunk férj a bevásárló ember, így egyáltalán nem voltam tisztában az árakkal.

Kb 5 éve volt az én feladatom a vásárlás és akkor a piacra mindig csörgős pénzzel készültem, külön készülni kellett, hogy ha hétvégén piacra megyek akkor hétközben vásárlásnál váltassam fel a pénzemet, mert piacra apró kellett. Hát ez a világ is elmúlt.

14. globus (válaszként erre: 12. - Timycat)
ma 07:16

Úgy emléksuem, tavaly sem volt olcsóbb, pedig akkor bőség volt mindenből.

Nekem is mondja férjem, minek veszel banánt? Azért, mert 600 Ft, a legolcsóbb alma 1200.

ma 04:06

Nálunk 3500 és 4000 között van.

Sokat ilyen áron nem fogok venni, de keveset veszünk majd. Nekem egyik kedvenc gyümölcsöm.

12. timycat (válaszként erre: 11. - Globus)
tegnap 22:51

Nálunk 3800.

Ma seggre ültem, vettem fél kg cseresznyét, meg 1 kg sárgabarackot és 5200Ft-ot fizettem. Először csak néztem körbe hogy a kofa kinek mondja az árat, de rá kellett jönnöm hogy nekem.

11. globus (válaszként erre: 2. - Apeeng)
tegnap 21:19
Nálunk 4500. Mondjuk én sem vettem, 2 helyről ingyen szedhettünk. Befőztem, jól jön télen. Azért ettünk is. Őszibarack és körte van még kilátásban.
tegnap 19:46

Számítok rá, hogy a kertszomszéd idén is ad.

Egy hatalmas cseresznyefájuk van, és azt szokta mondani, ami áthajlik, az a miénk.

Ez olyan sok, hogy le sem szoktuk szedni mindet.

Rendesen gondozzák a fát, szinte alig akad a gyümölcsben kukac.

Nem szeretem az albérlőket, ezért piacon sosem veszek cseresznyét.

9. Enissa (válaszként erre: 8. - Regin_a)
tegnap 19:28
😀
8. Regin_a (válaszként erre: 7. - Enissa)
tegnap 19:02

[link]

:)

7. Enissa (válaszként erre: 6. - Regin_a)
tegnap 18:54
Jó is lehet az, ahogy roppan a fogad alatt.
6. Regin_a (válaszként erre: 5. - Enissa)
tegnap 18:51
Mióta Prométeusz ellopta nekünk a tüzet, csak pörkölve szeretem a kukacot is, jó ázsiai módra :)
5. Enissa (válaszként erre: 4. - Regin_a)
tegnap 18:40
Azt szokták mondani- az vagy, amit megeszel. Mit eszik a kukacka? Cseresznyét, hol él? A cseresznyében. Mi a tanulság? Nem kell nézegetni azt a gyümölcsöt, csak enni. :D
4. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:17

Két és fél fa cseresznyém van. Kiírtam tavaly hogy szedd és vidd ingyen. A kutyának sem kellett

Most néztem, szép nagy szemek vannak. Párat szétnyomtam nem volt kukacos

Kukacra olvastam hogy jéghideg víz kevés ecettel és kimásznak a kukacok ha vannak

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Apeeng)
tegnap 17:23
:-) Én háztól veszek 1000 Ft kilója,remélem kukacmentes lesz :)
tegnap 17:07

Ma reggel a piacon 2500.-Ft volt kilója.(germesdorfi)

itthon a kertben ettem három szemet, és erre az idényre elég volt.

..-A többit a sógornőm szedte..

a kukacok még vártak (hogy a franc essen beléjük)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook