Illik megdézsmálni a gyerek nyuszicsokiját? (tudásbázis)
Ezzel én is így vagyok. A süti nem köllött, most meg már a nyúl után pár pici tojással is szemezek...;))
Én "csak" azért érzem magam szemétnek, mert az 55 nyúlból 2 volt Milka, a többinek az ízletessége erősen vitatható. Hát nem az egyiket nyúltam le?:( Holnapután majd korrigálok valahogyan.:)
Sajnos én is édességfüggő vagyok! Pontosan emiatt kúsztak fel rám a feleslegek:( De most dolgozom rajta, hogy lemásszanak:)
Szóval én mindig megbeszéltem a gyerekeimmel, hogy melyiket adják nekem:D De egyébként mindig van itthon édesség, ha kitörne rajtam az édességhiány:)
Bár, mostanában már csak étcsoki van , mert azt lehet időnként a diétámban ennem:)
De édes!!!:)
Nem bunkóság!:)
Nem gáz, mondd meg neki holnap, hogy anya megkívánta. Ha egyáltalán keresi meg feltűnik neki.
Nehogymár egy marék csokin múljon a gyermek pszichés fejlődése :))
Azok finomak:-)Ő nem szereti?
Vagy te szereted nagyon:-)
speciel most kindercsokira indultam be az a 4 darabos, dobozos, olyat tudok venni neki helyette:-)
Most süssek?
Mit süssek???:-))))))))
Szia!
Miért lenne bunkóság?:)
ha kívánod,egyél belőle nyugodtan
3 és fél éves:-)
sokat kapott, innen-onnan, gondoltam veszek helyette másikat neki kedden a boltban, ugyanolyat, amit kieszek belőle:-)de gááááááz:-)
Igen az!
Ne má'!!!
Süss valamit!
Ejnye!
Szóval...izé...nagyon sok édességet kapott, nekem meg nagyon édességhiányom van:-)))
Ez komoly.
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Keresztfiunknak kistesója született. Milyen értékben illik ezután ajándékozni a két gyereknek?
- Ha a 8 éves gyerekhez házhoz hívom a körzeti dokit, mennyit " illik" neki fizetni? ( Budapest és környéke)
- 3 gyerekes család jön hozzánk látogatóba. 3 gyerekemnek hoznak ajándékot, nekem illik őket megajándékozni?
- Óvodai ballagásnál közösen vettünk virágot meg ajándékot, illik e külön is adni virágot a gyereknek?
- Mit illik venni egy 12 éves gyereknek, ha egy napon van a keresztelője és a szülinapja is?