Il. fokon is 50%-osok tapasztalataira vagyok kíváncsi (beszélgetés)
Kedves Smudlaagi54 !
Én is fontolgattam, hogy legyen-e tovább. 28 év után néhány nap alatt megszűntek az izületi gyulladással járó fájdalmaim. Tolókocsit vázoltak fel nekem, de most együtt focizok a fiaimmal.Olvasom, hogy sok a gond. Ebben az egyben biztosan tudnék megoldást a problémádra.
Ne add fel, hidd el, hogy van kiút.
Üdv: Zsolt
Nekem azt tanácsolta a birónő a munkaügyi biróságon,hogy inditsam újra az egészet,(a jogszabály változás miatt) ugyanis az igazságügyi szakértő is csak az 50%-ot hagyta jóvá.Ülni nem birok sokáig,5x volt trombózisom ugyanabban a lábban,állni sem birok,nem birok sokat járkálni,magasvérnyomásom van,cukrom,
geringferdülésem,porckorong elfajulásom,izületi gyulladásom,amire nem tudnak semmit adni a marfarin miatt.Ép testben,ép hogy élek.Sokszor már annak örülök,hogy meg birok fözni.Lehet,hogy jobban járok ha már most felakasztom magam?
A felülvizsgálat ugyanúgy zajlott le, mint eddig. Értesítés cca két hét múlva írásban.
Engem visszavettek 79 %-ra, és III. csoportba. A rehabhoz viszont olyan dolgokat írtak, hogy milyen munkakört nem szabad betölteni, hogy olyan, amit be lehetne, nincs is. Egyetlen dolog miatt nem fellebbeztem meg - pedig a nyugdíjamat is visszavették 5 %-kal és nem jár a közgyógy sem - mert megadták 3 évre.
Én harcolok,nem tudom mi lesz.De ha nekem valaki 1 éve azt mondja hogy már áprilisban megkapom az 50%-ot és fellebzek,söt a II.fokot is megfellebzem,hát kinevetem.De olyanokat hallok az ismerösöktöl,hogy nem tudom mi lesz,melózni nem tudok,legfeljebb ha valami itthoni munkát találok.Ha ez sem jön össze akkor abból a huszonakárhány ezerből fogok megpusztulni.Mindezt 38 év munka után.
Ha nem utálnám a piát alkoholista lennék,azokat leszázalékolják.
Szia Rozália!
Én mindenkinek a véleményére kiváncsi vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Férfiak véleményére vagyok kiváncsi
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Jólesik kiírni magamból, kíváncsi vagyok a véleményekre is, mit gondoltok?
- Véleményekre vagyok kiváncsi!
- Mit jelent számodra ez a történet? ... Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy neked mit jelent a szeretet? :)