Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Jólesik kiírni magamból, kíváncsi vagyok a véleményekre is, mit gondoltok? fórum

Jólesik kiírni magamból, kíváncsi vagyok a véleményekre is, mit gondoltok? (beszélgetős fórum)


1 2 3
tegnapelőtt 00:14

Ennél már csak úgy kerülhetnél megalázóbb helyzetbe, ha még lerohannád számonkérni, amiért nem dugott meg, pedig megígérte.


Nagyon gáz.

Meg hogy véletlenül tudod, hogy egész hétvégén otthon volt, mert a kutya meg a riasztó meg az izé...

Vagy inkább őt kukkolod.

Hallgatózni is szoktál? Vagy csak a kukucskálón leskelődni? Vagy rajtra várva állsz az ajtóban, hogy amikor kinyitja, véletlenül te is pont akkor lépj ki?

75. Scherlock (válaszként erre: 72. - Mézes-Krémes)
jún. 10. 16:30
Kemény dolog tükörbe nézni. 😉
jún. 10. 16:24
Úristen, nagyon nagy tévedésben vagy. Tudod mit jelent az, hogy KELLESZ valakinek? Hát nagyon nem ezt. :) Az én "uram" ha fent is lenne, neki csak magára a menetre kellenél, amíg a szükségét elvégzi rajtad, és aztán ha szembemész vele elfordítaná a fejét. Ezt jelenti az számodra, hogy kellesz valakinek? Ne viccelj már, komolyan.
jún. 10. 16:11
Nyilván lett volna rád ideje, csak nem akar szánni. Ennyi volt ebben a részéről... Fogadd el, és viseld emelt fővel. Ha nem megy, ne kezdj foglalt pasassal, és olyannal sem, akiről tudod, hogy mindenki megvan neki. Pláne nem szomszéddal, jó ég.
jún. 10. 16:08

Amikor lefeküdtél a foglalt szomszédoddal, te miért nem gondoltál rá, hogy kellemetlen lesz a számodra? Mit vártál a helyzettől?


Amúgy nem, a házasságom nem csillámos és rózsaszín álom, sőt. Ilyet senki nem mondott. Viszont a férfi, aki mellettem van ENGEM választott, és VELEM éli az életét. Engem VÁLLAL. Hogy fog-e jönni-e egy hozzád hasonló az életében? Hááát, nem tudok ilyesmiről, nem gondolnám egyébként. Nem vagyok féltékeny típus. A nagy számok törvényei szerint valószínű lehet, hogy idővel vágyik majd valami változatosságra. Ki tudja?


Ne hidd, hogy különleges vagy attól, ha egy foglalt pasas kedvét leli benned. Nem különleges vagy, hanem maximum könnyű eset egy kósza ürítéshez. Ami után haza fog menni a párjához, és te már az eszébe se jutsz többé. Sajnos ez a valóság, de a nők jó része ezt nem veszi észre.


Ha törődésre van szükséged, akkor alakíts ki normális párkapcsolatot egy szingli pasassal, és ápolt azt. Ha csak a másé kell, akkor meg ne csodálkozzál.

jún. 10. 15:42
A nők tényleg így megsértődnek azon, hogy nem d*gják meg őket? :D Sehogy nem viselkednék, élném az életemet... Nehogy már ennyire kelljen kotorni azért a húsdarabért... Mit akarsz a fejére olvasni? A sajátodra olvass inkább, és ne kezdj foglalt pasassal.
70. GoldBunny (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 10. 15:18

Nem alázott meg téged, te aláztad meg saját magadat, ő pedig úgy viselkedik, ahogy veled kell, mert látja, mennyire/minek tartod magad.

Normál esetben azt írnám, hogy maradj érdektelen, de a hozzászólásaidból kitűnik, hogy egyet csettint és ugrasz a jövőben is, úgyhogy teljesen mindegy.

jún. 10. 13:30
Mikor lett dicsőség, hogy a János meg a város végig megy valakin? 🤔
68. Panna.33 (válaszként erre: 64. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 10. 13:14
😂😂😂
67. Parapluie (válaszként erre: 64. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 10. 11:51

Mégis minket kérdeztél?!

Itt már szerintem nem arról van szó, hogy szerető vagy-e. Bár külön viccesnek tartom, amikor a szeretők kikérik maguknak, hogy mások rossz kapcsolata mentség arra, hogy ők szeretővé váljanak. De ez a Te döntésed. Te becsülöd ennyire magad, nem pedig mi. És itt nem arról van szó, hogy szeretnél alkalmi szexuális kapcsolatot valakivel, ezzel semmi baj nincsen, itt azzal van a probléma, hogy ezt egy olyan férival teszed, akinek barátnője/párja/felesége van. És tudod, az ő kapcsolatuk egy dolog. Lehet, hogy csalja, akár veled, akár mással, de Te becsülöd magad annyira, hogy belemész egy ilyen "kapcsolatba". Mert ettől te fontosabbnak érzed magad a megcsalt nőnél, azt gondolod, hogy Te meg tudod neki adni azt, amit a nő nem. De a férfiak nem ilyen bonyolultak. Nem azért fog veled lefeküdni, mert különleges vagy, hanem mert másik lyukra vágyik. Ez nagyon-nagyon vulgáris, de így van. Minden mást (ami igazán fontos) a feleségétől/barátnőjétől/párjától fog megkapni. Ha annyira különlegesek vagytok Ti szeretők, miért nem hagyja ott a férj soha az asszonyt?


Amúgy meg a #-eket Te írtad, direkt megnéztem a fórum indítást. Nem tudom miért kell magadnak/másnak hazudni, belegyalogolt a lelkedbe, mert már szeretőnek sem vagy jó. Ez az a pont, amikor lehet el kellene gondolkodnod az életeden. Ha egy férfi szemébe ennyire semmi vagyok, akkor talán valamit rosszul csinálok? Vérig lehet sértődni, de ez az igazság. Szerelmet nem egy foglalt férfi mellett fogsz találni.

jún. 10. 09:43
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak a férfiakkal. Pedig vannak rendesek is köztük, csak te rossz helyen keresgélsz. Becsüld magad többre, mert ennél jóval többet érdemelsz. Nincs azzal semmi baj, ha csak szexuális kapcsolatot keresel egy férfinál, de akkor azt kezeld a helyén. Szemét pasinak szemét húzásai lesznek. Pusztán szexre is találsz rendes férfit. És sokkal jobban jársz, mert ha ugyanígy bevonódsz érzelmileg, mint most, nem kell a megalázottság érzésétől félned. Ne legyél könnyen kapható. Attól még, hogy nem hagyod magad minden jött-mentnek letapizni, nem lesz rosszabb a szexuális életed. Sose érd be második, harmadik, sokadig hellyel.
65. Altair (válaszként erre: 64. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 10. 08:37

Attól függetlenül, hogy ki mit gondol a fórumon a másikról, az a nevetséges, hogy nem érzed, te alázkodsz meg a pasi előtt. Sokáig nem keresett, elejt egy fél szót, kapsz egy kis narancslevet, és azonnal ugrasz. Mithogy ugrasz, felkínálod magad tálcán. A büszkeséged is félretéve otthagyod a piát, most meg le akarod teremteni? Mindenki meggondolhatja magát, de a te nyomulásod, ragaszkodásod szánalmas - ez az, amivel alázod magad, nem ő aláz. Az, hogy nem szólt, hogy bocsi, sztornó, az nem alázás, sima bunkóság. Te fogalomzavarban szenvedsz.

Ha te meg szeretnéd alázni őt, légközelebb ne ugorj, ha csettint. Sőt mondd azt, hogy bocs, de találtam helyetted olyat, akivel megigyam azt a piát, amire te vállalkoztál, aztán eltűntél. És ezután hagyd faképnél. Nőként legyen már legalább tartásod, ha gerinced nincs (igen, én is elítélem mélységesen az egészet, és nem érdekel, hogy téged nem érdekel 😉).

jún. 10. 07:47
Hát pont a ti véleményetekre nem fogok adni, az biztos :) Gondolom ti tökéletesek vagytok, nem csináltatok semmi "megbotránkoztatót", sőt, mintaházasságotok/párkapcsolatotok van, ahol minden csillámfaxláma :) Hát én nem hiszek ezekben, ló legeljen az utolsó férfinak a sírján, akinek én hinnék. További szép napot, a témát lezárom.
63. Elliana (válaszként erre: 63. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 9. 22:19

🤷‍♀️ Bocs. Nem vagyok céda ez igaz.

A tartás nem savanyúság.

Tudod dugni szinte bárkit lehet, az nem nagy kunszt, megtartani.. Na az a kihívás.

62. Scherlock (válaszként erre: 61. - Elliana)
jún. 9. 21:26

😃😃😃


Más az értékrendünk na...

61. Elliana (válaszként erre: 50. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 9. 21:17

Jha max pár menetre. Ezzel se dicsekednék.

🤷‍♀️

60. Elliana (válaszként erre: 50. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 9. 21:12

Én nem vágnék fel arra, hogy sok kapcsolatom volt 🤔

Bocsi. 😂

59. Panna.33 (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 9. 21:01

Aki csalja a nőjét fűvel-fával, az a piócaktól menekül. Ugyanis nem váltani akár, csak pici változatosságot, kalandot, siekers vadászatot. Benned a májusi incidens után valami miatt piócát látott.

Hagyd a farncba, nem éri meg pazarolni az energiát. Még annyit sem, hogy beolvass neki, az úgyis azt erősítené meg, hogy jól döntött.

jún. 9. 21:01

Semmit.

Elmúlt.


Miért is rugózol rajta?

jún. 9. 20:54
Kösz, inkább lezuhanyzok mert a szúnyogok szétcsíptek a futtatón, utána meg jegyzetet olvasok.
56. Enissa (válaszként erre: 56. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 9. 20:48

Ámítod magad. Nem mindegy, hogy 2 lépésre van, vagy 20 km távolságra? Ha neked nem is jutott dinnyeföld, neki jutott több is. Ha vírus van fertőződhetett volna a többi, számára dugható nőtől is, ami téged is fertőzhetett volna.

Állj be a hideg 🚿 alá, igyál egy üveg piát és megnyugszol, ellazulsz.

55. Enissa (válaszként erre: 48. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 9. 20:37

Vedd már észre magad, és viselkedj felnőttként!

Mindenkivel úgy viselkednek, ahogy gondolják ennyit ér, ennyit érdemel számukra.

Mi a francért hisztiznél még, akkor tennéd ki magad igazán szánalmas, nevetséges bohócnak, ha erre bármit is reagálnál.

Már az szánalmas volt, hogy te , mint nő odaállítottál egy üveg piával. Ennyire nem kelhet egy @?

A te büszkeséged, ha azt akarod a szomszédok is rajtad röhögjenek, csináld a fesztivált.

jún. 9. 20:37
Mi a tö.kömet kell rohangászni egy nőnek egy pasi után.... Főleg ha csak du.gásról van szó....
53. Ghost👻 (válaszként erre: 52. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 9. 20:33

🤣🤣

Jó éjszakám lesz, köszi!

52. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 51. - Ghost👻)
jún. 9. 20:31
Jó éjszakát, te is kiírtad magadból amit akartál, viszlát, köszönöm a részvételt :)
51. Ghost👻 (válaszként erre: 48. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 9. 20:31
Minősíted te magad!
50. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 41. - Elliana)
jún. 9. 20:31
Elég sok kapcsolatom volt ahhoz hogy igenis kell a magamfajta nő a pasiknak ;) Nézz szét a társkeresőn, lehet a te urad is fent van okoska. A leghűségesebbnek hitt pasi volt a legszemetebb. Ennyit erről.
49. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 46. - *Szöszke*)
jún. 9. 20:29
Nem kell idegeskedned, egészséges vagyok.
jún. 9. 20:28

Egyikőtöknek sincs joga engem minősíteni, főleg hogy nem ismertek. Ez az egyik.

A másik, ha szexkapcsolat, ha nem, neki akkor sem volt joga megalázni, abba nem gondolt bele hogy szomszédok vagyunk és kellemetlen lesz? Én meg nem fogom hagyni, és úgy viselkedni mintha mi sem történt volna. Egy pasi sem engedett meg magának ilyen viselkedést.

Mindenesetre köszi a hozzászólásokat, szép estét.

47. sablonos (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 9. 19:57

Jólesett kiírni magadból? Nem érdemelt volna egy billentyűlenyomást sem. Hisz azóta is a sértettségeden lovagolsz.

Jogosan érzed megalázva magad. Elolvastam nemcsak ezt, az első hsz-t, hanem a többit is, amiből kiderül, hogy tisztában voltál azzal, hogy kivel állsz szemben. Mégis mi a frászt reméltél ettől a kantól?! Tudtad, hogy több nővel van szexuális kapcsolata.

Ezek után is te másztál volna rá, ha nem utasított volna el. Basszus, ha ennyire hiányzik neked a szex, (mert ez kiderült, hogy csak arra kellett volna), és nem találsz független pasit, akkor vegyél már magadnak egy vibrátort, és segíts magadon!


Utolsó mondatodra: mit tennék? Semmit. Nem lenne szükség sem a fejére olvasásra, sem hűvös távolságtartásra.Ilyen megalázó helyzetbe sosem kerülnék.

Ja, és igaza volt Ghostnak: bizony saját magadat aláztad. De jó alaposan.

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook