Így színezhetitek a naplókat és tehettek be hátteret! (beszélgetés)
Szia Hoxa!!
Most meg ilyen üzenetet kaptam itt Valakitől...:
De nem tudom, hogy más hogy van vele, ha belép az adatlapomra...
Szóval:
Szia!
Csak jelzem hogy az adatlapodtól elszáll a böngészőm, méghozzá eléggé különös módon. Ahogy megnyitom, üres ablakok százasával jelennek meg amíg össze nem omlik a Firefox. Lehet hogy csak nem elég friss, de kompatibilitási hibának elég szokatlan.
Böngészőm:
(X11; U; Linux i686; hu; rv:1.9.0.1) Firefox/3.0.1
Szép napot mindenkinek!
Ha már nyitottam egy klubot,de szeretném megváltoztatni,hogy csak azok olvashassák akik tagok,van -e erre lehetőségem és ha igen ,hogyan?
mondjuk ettől függetlenül valóban gyakran előfordul mostanság, hogy a grafikától megpusztított felület jön be. abszolút nem értek a webhez, az indexnél láttam ilyet, amikor szerelgették . tényleg egy ilyen pre-internet időkre emlékeztető külső, mintha statikus html-ben lenne az oldal, max linkek, csókolom. ha ráfrissítek, megjavul. gondolom, így szolgálja ki a leterhelős kéréseket, vagy nem tudom. régen sose volt ilyen, csak a mostani "újítások" óta.
üdv
b
Na tiszta röhej, de megtaláltam a bűnös beállítást R.H 72 gépén, miután észrevettem, hogy a Kereső vizuálisan némileg össze van csúszva a fölötte levő linkekkel
(egymásra nem feküdtek, de majdnem összefolytak):
Firefoxban a Nézet menüben a Nagyítás almenüben van egy olyan, hogy "csak a szöveg nagyítása". Ez volt neki bepipálva.
A pipa kivétele után normalizálódott a látvány, úgymint a kereső is.
A probléma természetesen emiatt jelentkezett csak firefoxban.
Sziasztok!
Hogyan tudnám az egyik baba naplómat törölni?
szia speedz
először is megnéztem teamviewerrel R.H.72 gépét, és valóban egyszerűen nem lehet sem a Keresés szövegdobozára, sem a Részletes keresésre kattintani nála. Ugyanolyan böngészője van, mint nekem, a hibakonzolról próbáltam készíteni egy hibaüzi-screenshotot, azt mondja, hogy "a deklaráció el lett dobva".
fel akartam tenni ezt a hibaüzit egy új naplóba, az Új napló indításánál viszont teljesen szövegesen jött be az oldal, mintha wapoznék, erről is csináltam egy screenshotot, bár ez nem az első eset. ez a második bejegyzés a naplómban.
üdv
b
Én kiteszteltem 3.6.3 magyar Firefox-szal és 7.0.5730.13-as IE-vel, és abszolút megy minden, Keresés, Részletes keresés - és egész gyors is.
Tegnap viszont volt hasonló élményem, akkor az üzeneteimre nem tudtam kattintani, és a belépéskor nem tudtam szintén a felhasználóneves-jelszavas szövegdobozokra kattintani, egyszerűen nem történt semmi. Kb 4-5 percig tartott.
Írjatok légyszi böngészőt, hogy miben történt, illetve hogy melyik aloldalon (esetleg mindegyiken) mert ez így megfoghatatlan.
(Internet Explorer 8.0, 7.0, Opera 10.0, Firefox legújabb - én személy szerint ezekben tudom kipróbálni a dolgokat - ezekben ment, legalábbis ha a felső kereső dobozról van szó.)
Sziasztok!!
Nektek sem működik a kereső?? Nem lehet belekattintani, nem megy bele a kurzor...
Szia Hoxa!
Nekem is Explorerem van,örülök,hogy rendezitek a problémát. Nagyon tetszenek az újitások,amihez csak gratulálni tudok Nektek!
További ajánlott fórumok:
- Olvassunk naplókat, kinek melyik miért teszett ...
- Ha elromlik a számítógép, mert lemerül, akkor javítás után az utoljára megnyitott oldalakat hozza be vagy a sima hátteret?
- Ismered a kötényhas, a kövérség lelki hátterét? Fórum 100 kilóval küszködőknek
- Érdekes naplókat olvasnék - de vannak feltételeim!
- Mivel színezhetek száritott virágokat, hogy szép színük legyen?
- Hol találhatok színezhető szerelem mandalákat?