Így dominózom! (beszélgetés)
Látod! Megérte tanácsot adni :-)
Meg is van a vacsorád :-D
Én is így csinálnám :-)
Jó hogy vagy a háznál nekünk! :-)))
Ez kell erre a fórumra. Ilyen hozzászólások :-)
A "happolást" gyakorolni kell, a fordulóba megjelenő duplák. erre jó lehetőséget adnak.
Tudod ez csak játék, de ne hagyjad, hogy az orrod elöl elvigyék, a neked sorodhoz szükséges dominót. :-DDDDD
Nem akartam nyilvánosságra hozni, hogy az első próbálkozás nem sikerült, mert 05.06-kor itt volt a következő préda, hátha így jobban sikerül. Most az asztalomon pompázik egy 8/2-t így minden lerakható.
Szoktam én is venni egypontos dupla dominókat, csak ritkán van rá esélyem.
Komolyra fordítva a szót, az asztalodon egy 3 tagból álló sor van, amihez a jelen állás szerint:
2/3, vagy 2/8 összekötődominó a jó.
Mind a kettő van aukción.
Tegnap megjártam én is. 2 x elvitték az orrom elől a kiszemelt dominót, a 2 pontosokból egyáltalán nem tudtam venni, az 1 pontosoknál meg mindig olyan dupla dominó jött, amit nekem nem volt megfelelő. Harmadszorra már nem vártam, megvettem 3 pontér az összekötőt, s így legalább az asztalomon lévő dominókat le tudtam rakni.Én is attól tartottam, ha nem veszek összekötő dominót akkor a DÓ-n nem tudom fogadni a dominót.
Meg aztán volt az asztalomon 1 db fehér dominó is és nem akartam hogy gondom legyen a lerakásokkal.
Néha órákig lesem én is hogy olcsóbban tudjak hozzájutni az összekötőhöz, de véletlenűl mások is így lehetnek ezzel, s nem én, hanem mások tudják megvenni.
Köszönöm, aranyos vagy, hogy mindenre kiterjed a figyelmed. Tényleg még éjjel is felvettem a dominókat, de tegnap az utolsóról lemaradtam..
Most nekem is üres az asztalom, várom a következő - még hátralévő - 3 DÓ-t..
16:57-kor lesz 3/2 dominó 3 pontért
neked nem 2/3 kell!?
Felül legyen hármas, alul kettes.
A nyitóm 2.
A1 8/8; A2 8/8; A4 8/3 S. Duplát nem szeretek aukcióra tenni, sárgát meg nem akarok. Így csak várom a jószerencsét, mert legelőször csak 18.15-kor lesz egy 2/3-as.
Az oviba mindig meglepődve figyelik, kicsit félénken, és érdekes ennek ellenére mindig olyan szépen verselnek és énekelnek. Az egyik ovodás kisfuúnak a rokona volt a Mikulás - kicsit fűrkészve nézte,lehet felismerte, de hallgatot.Viszont mindig van egy- két gyerek, aki nem meri megsimogatni(kisebbek)
Én nagyon szeretem ezt az ünnepet, olyankor egy kicsit gyerek vagyok én is.:)
A gyerekek elhitték hogy a Mikulás igazi?
Vagy felismerték, hogy valakinek a nagypapája :-D
Hű-ha, késő este lesz csak dominó!
Az oviba jól sikerült a Mikulás ünnep! :)
Nézegettem a listás és észrevettem, hogy minden dominórát felvettél az elmult 4 hétben :-)
Gratulálok hozzá! Irigyellek érte :-O
Ja! :-D
Mikor bontottam este az ajándékot, mondogattam magamba: dupla Joker, dupla Joker ...
Mikor megláttam majd kiugrottam a bőrömből :-)))
Minden nap dolgozok és sok a vevő. Lefoglal a munkám. Meg kevés kérdőjeles hozzászólást látok.
Most te kérdeztél :-))) Ennek nagyon örülök :-)
Nekem az asztalom első helyén egy dupla Joker vigyorog :-@
Holnap délután a tesómékhoz megyünk lakásavatóra és Télapózni :-)
Ma este sütök egy túrótortát és egy rúd túrórudit kreálok.
Este dominó ügyeletben leszünk :-D
Én örülök neki.