Így dominózom! (beszélgetés)
Sziasztok mindenkinek!
De jó, csak a reggeli 9 órásiról maradtam le és van egy ajándékom, amit nemsokára kinyitok. Hajnalban kaptam. :)
Igen, az elhappolás felirat nagyon aranyos tud lenni :-D
Mikor sikerül megvenni, alig akarom elhinni, hogy az enyém lett 1 pontért :-)))
Tudom nelyik fórumot mondod, írtam már én is oda régebben, de nem ragadtam ott.
Jók ezek a kerek számok. Mi is beszéltük Lacival hogy odafigyelünk az 5000-re. De nem lehet ezt figyelni. Így jó ahogy te csináltad, véletlenül lettél a 6000. és a 11000.
Van amikor nem tudok másként haladni, de igyekszem az 1 pontosokra vadászni. Volt már olyan is, hogy vártam a nekem megfelelő dominó 1 pontossá válását, állandóan frisssítettem és még is elhappolták előlem.
Képzeld a Csevegőn én lettem a 11000. amit Boszi emlitett az előbb, én meg észre se vettem, csak mikor gratuláltak. Közéjük is úgy csöppentem, hogy éppen érdekes témáról volt szó és én megírtama véleményemet, pont a 6000.hsz-ó.
Szia drága Anna barátnőm!
Nagyon örülök, hogy ide találtál a dominó kibeszélő sóba :-D
Itt jókat lehet offolni és a dominóidról kiselőadást tartani :-) Ha van kedved! ???
Lehet, hogy szeretsz az aukcióról drágán vásárolni? Azért toporogsz egy helyben. Én csak 1 pontot vagyok hajlandó adni a vásárláskor. Kettő pontért nagyon ritkán vásárolok.
Én gyorsan megnéztem, még csak 27 domit dobáltam el :( Nah, igyekezni fogok többet nem eltüntetni, vagy max. elvarázsolom őket :)))
Azt lehet?
Pontszámod: 285. Ezzel 1176. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 171. legjobb eredmény a tied.
Szia Szia!
Amúgy elég jól állok az eldobásokkal. Az utolsót a 61-et a lányom dobta el véletlenül. Annak már 5 hónapja. Azóta én nem dobtam el dominót. De addig 60-at :-(
Na erről leszoktam. Nem dobálózok :-)))
Nagyon vágytam erre az ajándékra:)))
Mindenkinek csak ilyen jót kívánok, folytatódjon a szerencsés széria!
Hú de jó ajándékot kaptál. Ez igazi szerencse.
Mostanában a dominó társak igatzán jó ajándékokról számolnak be. Jó a sorozat :-)
Szia!
Igen! Laci találta ki a fórumot :-)
Azért örülünk neki, mert itt megtudjuk beszélni a dominóink mozgását és persze az Off-olások mesterei lehetünk :-DDD
Én is szeretem a kerek számokat :-)
Várom az 5000. dominó pontomat :-)
"Én csupán azért gondolom, hogy nem érdemes dominót eldobni, mert pontot vesztek.
De az viszont lehet, hogy ilyenkor a program megszán és jó dominót ad a következő dominórában :-)"
A 3. dominómat ennek az elméletnek a valóságtartalmának a megtapasztalása miatt dobtam el. Meg tudom erősíteni, hogy valóban a "keltetőgép" sorba illő dominót adott legközelebb.
Mindig így van-e? Azt nem tudom, mert ahhoz sorozatba kéne eldobálni és megfigyelni. Mint dominóeldobás ellenző ez nem egyeztethető össze az elveimmel, így bizonyosságnak nekem ennyi elég is volt.:-))))
Szia!
Köszönöm szépen.
Pont emiatt nem mertem tegnap este kibontani, mintha éreztem volna:)))
Szia! Ezt pont jó időben nyitottad ki, ritka mázli:D
Remélem jó dominókat fogsz kapni. Kellemes játékot!
Sziasztok!
Kibontottam a tegnapi ajándékot, ez van benne:
"Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 11:00-tól 14:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!
(Ha az utolsó órában is megszerezted a dominódat vagy elmúlik ez a 4 óra, az ajándék eltűnik.)"
Ennél jobbat nem is kaphattam volna:))))
Ő a fórumgazda?
Köszönöm, nálunk is megtapsoljuk és meggratuláljuk a kerek számos hszt-. :))
Most éppen gyalogolunk a 11000 felé :)), már nem sok hiányzik.
Szia, köszönöm a meghívást, élni fogok vele :)
Majd igyekszem ezentúl nem eldobálni, kedves ismerősöm mondta nekem, de ha másként nem megy:(
Talán figyelmesebbnek kellene lennem. Bár néha csak felkapom és rohanok tovább.
Laci barátunk nevében is gratulálok az 5000. hozzászóláshoz :-)))
Ugyan is, mi ere is adunk! :-)))
Szia! Jó hogy benéztél! Gyere máskor is :-)
Én csupán azért gondolom, hogy nem érdemes dominót eldobni, mert pontot vesztek.
De az viszont lehet, hogy ilyenkor a program megszán és jó dominót ad a következő dominórában :-)
Jóóóó reggelt Nektek,
egypontos??? össz-vissz 3 darab.
köszi a tájékoztatót.
további jó dominózást! :))
Szég jó reggelt. Még 5 körül kibontottam,és elég jó volt.
5 dominót kaptam volna,de mivel volt egy drb. az asztalamon,négyet,és mivel jó volt a sor 4-et leraktam,egyet aukció. Jól jött,mert a 2 órást átaludtam.
Tehát ez most jó volt.
De ne bánkódj,mert valamikor Laci azt mondta,hogy az ajándék milyensége a kibontás idejétől függ. Ha nem jó idézem bölcselő tanitását,majd kijavitja.
Jó reggelt !
Rengeteg 1 pontos van aukción. Sajnálatos lenne, ha ezek elvesznének. Én vettem összekötőt.
Pontszámod: 283. Ezzel 1181. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 171. legjobb eredmény a tied.
Eddig 612 dominót raktál le, 516 DominÓrával találkoztál, az aukcióra 68 dominót raktál, 179 dominót vásároltál onnan, 4 dominódat dobtad el, és 28 ajándékot váltottál be.