Így dominózom! (beszélgetés)
Ha bejelentkezel a portálra, a bal felsősarokban bekúszik egy kis keret, amiben az új receptek fórumok vannak kiírva. Na ha ezt kiakarod kapcsolni, hogy ne zavarjon, mert engem igenis zavar!!! akkor az x-re katt. Igen ám, én is katt, csak pont az 5 ponbtos aukciós oldalon 2 szer katt és vettem egy 5 pontos dominót :-OOO
Azt hittem, szét vet a butaságom, alig bírtam megemészteni! Húúúú
Titokban mindig id tudtam,hogy gonosz vagy velem !:)))
Csak az vígasztal,hogy te sem ettél a mandulámból ! :)
Ma hallottam a rádióban,hogy Mary Zsuzsi azéer jár fiatal pasival,mert tudja a jó húsleves receptjét. Öreg tyúkhoz fiatal répa!!!
(Remélem Mary Zsuzsi nincs köztünk álnéven a fórumon ! )
:-)
Finomat főzök. Tepsibe fólia altt megpároltam a fűszeres csirkemelleket és nyakonöntöttem reszelt sajttal.
Csináltam hozzá zöldséges rizst :-)
Akkor egy kicsit felidegesítelek: szombaton somlóit csináltam!
Köszönöm, a vigasztalást, akkor nem csak én szoktam "bevásárolni"?! :-) Erről jut eszembe a vicc az orosz újgazdagokról: -Nézd milyen drága órát vettem 5ezer euróért!!! Mire a másik: -De lüke vagy, ott, abban a másik boltban ugyanezt megvehetted volna 8ezerért!!! :-)))
Vásárolgatunk, vásárolgatunk... :-)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jó lenne veled lenni most(is) !!!!
Idikó mama!
Eszembe jutott amikor Nani a videófelvételen kia bálja a magáét,mert Lilire ráborult a kismedence !!!:DDD Meg egyszer Tar G.nyát nem engedte fel a lakásba,csak engem!
Nem semmi ez a nő!!! :DDD
(A gyalog e-mail nagyon jó poén!):DDDDDD
Na ez nekem is tetszett :-)
El is képzeltem az Imrét ahogy kopogtat az ismerősei ajtaján és közli, hogy e-mailt hozott :-D
Szia !
Ma annyit röhögtem a tesómmal,hogy már elzavartam magam mellől,mert kiborultam tőle ! :)(Időnként együtt dolgozunk.)
Már kezdtem volna örülni,hogy valaki bókol nekem,de majd akkor tetszelgem magamnak !!! :DDD
(A gyalog e-mail nagyon jó poén!):DDDDDD
Tegnap reggel álmosan azt hittem, hogy az 1 pontosok között nézelődök. Hát nem. A két pontos aukción botorkáltam és vettem egy összekötő dominót a fehéremhez. Így nem 3, hanem 2 pont lett belőle. Van ez így :-(
De még mindíg jobb mint az 5 pontost megvenni véletlenül. Már az is megtörtént velem :-O
Szervusztok, én is éppen most vásároltam.
Ildikó köszönet a listáért.
Újdonság: Válassz toplistát:
Minden idők topjai | Utolsó 4 hét topjai
Válassz sorrendet:
pontszám |
lerakott dominók |
elaukciózott dominók |
aukcióról vásárolt dominók |
eldobott dominók |
DominÓrában szerzett dominók |
beváltott ajándék dominók
Számolásra nem kényszerítenélek, mikor a gép azt sokkal gyorsabban és pontossabban elvégzi.
A fenti 4 hetes lista, böngészésével, minden kérdésedre megadja a választ.
Listánként 36 oldal táblázat.
A 2 legontosabb lista alapján, az ide járo listáját kigyűjti könnyítéa képpen.
Szia Mária! :-)
Remélem jól kipihented magad, és több szerencséd volt, mint nekem?!! :-) Nem sokáig leszek ilyen előkelő helyen, mivel reggel/délelőtt nem értem rá, (ma éjszaka én is pihentem 2 után); sőt most "elbambultam" és a 3 pontosok között nézelődve ráklikkeltem egy összekötőre, amiből egy tonna van 2 pontért! :(((
Még az a szerencsém, hogy mindent le bírtam pakolni az asztalomról, így holnap a lerakott dominóknál is a TOP 100-ban maradok, így azért elértem a célom: Ildikó mindkét listáján egyszerre a TOP 100-ban vagyok/leszek! :-) Neked is sok szerencsét és ne mérgelődj, visszaadom a helyezést, lassítok és átadom a helyem a hölgyeknek! :-))
Azt még csak értem , hogy a 4 hetes listából ki tudom számolni hogy hány aktív dominózó van.....
De milyen, egyszer meg kétszer kattintottakról beszélsz?
Ilyent csak a "tagságnál" látok bal oldalt, de ők nem dominóznak mindannyian......
Elment a munka kedvem! :)
Dógozzon akinek bótja van!
Én úrinő leszek ezentúl...(holnapig)...nem dolgozom !
Még jó ,hogy elvált vagyok,nincs aki rámszóljon! Hi-hi-hi !!! :)))
A lányok meg úgyis mindig kikímélnek. Máramikor!:D
Már 1 éve ,hogy szép az életem megint! (Ennél szebb már csak fénykoromban volt,habár most meg másodvirágzom !! :DDD )