Így dominózom! (beszélgetés)
:) Ráadásul még venni se tudok, mert nincs nekem való!
menj nyugodtan, majd 11 után kezdek álmosodni, addig ráérsz, neked úgyse lesz már domid!:))))
Sziasztok!Katikám gratulálok az ajándékhoz:)Felezünk?:D
Ha nem beszélsz velünk, elalszol!! :))Menni kellene hajat mosni, annyi időre kimegyek.
megígérem, hogy halkan teszem le mind a 4-et!!:))))
Úgy sem tudnád megállni........PPPPPPP
hogy ti milyen irigyek vagytok!!!most szívesen mondanám, hogy többé nem beszélek veletek,-de nem vagyok abban a helyzetben !!!!!!:DDDD
DDDDDDDDD
Majd hangosan horkolok hogy felébredj rá.....:-)))
:) De jó ajándék és ép jókor váltottad be.
Persze mi tartsunk ébren és halljuk ahogy rakod le a domikat! :(
"Az ajándék beváltását követő órától kezdve 4 órán át - azaz 21:00-tól 00:59-ig - neked minden óra DominÓra attól függetlenül, hogy a többieknek épp DominÓra van, vagy nincs!"
na,most kivételesen jókor nyitotta ki :DDD
ha akarnék sem feküdhetnék le előbb!!
úgyhogy " lécci" tartsatok ma ébren! :DD
Mimike,ma rámszólt,hogy hogy néz ki a hajam.
Következő kérdése: Vajon Ildikó mikor mosott hajat? :))
Ki volt a vendéged?
Sziasztok!Nagyon elfáradtam és még mindig van mit pakolni,csak már nem fér hova.Holnap lesz reggel egy kis helyem,és akkor folytatom.Mára feladtam...
Már pont érdeklődni akartam,feltűnő volt, hogy este se vagy. Így már érthető, ha vendég volt.
Jól vagyunk, mifelénk ma nagyon jó idő volt.
Sziasztok érkezők...
És mindenkinek kellemes vasárnap délutánt, szép estét.
Szia! Nekem is eddig ez az ajándék tetszett a legjobban az összes közül! :-) Lepakoltam az asztalról 4 dominót, rögtön 8 ponttal gazdagodtam és a 12 óra alatt nem győztem venni az 1-2 pontos duplákat: ha 2 pontért vettem, akkor csak a lerakott dominók száma nőtt, de ha sikerült elcsípni 1 pontos duplát, akkor még a pontok száma is nőtt... :-) Közben meg kaptam az új dominókat is, szóval kárpótolt a Domika-Tyúk mindenért! Üdv! :-)
Csókolom, csókolom, csókolom... :DDD
Megérkeztem és nem győzöm visszaolvasni, amit közben írtatok! :-)))
Sziasztok! Előkerültem :-)
Vendégek voltak az este nálunk. Éjfélig dorbézoltunk :-)
Sütöttem főztem. De a dominókat azért elcsíptem. Most tudtam leülni a géphez.
Mindenki jól van?
Na itt meg mi történt?Megállt az élet?Jaj..nem is tudtam,hogy ilyen sok cuccunk van!És olyan kevés a hely!!!:((Na majd jövök ha tudok!
DomiKa-Tyúk DominÓrák: 2, 4, 5, 6, 10, 11, 15, 20.
15 óráig most nyugodtan pakolhatsz!
DomiKa-Tyúk DominÓrák: 2, 4, 5, 6, 10, 11, 15,
a gépet rakasd ám össze először,:DDD
Majd akkor leszek nyugodt,ha már a másik lakásba pakolok kifele:))
hurrá !-akkor megnyugodhatsz :DD
Elkezdtük!!!El sem hiszem.Most van cigiszünetem,aztán mehetek vissza pakolni.A gépet is csak reggel viszik el:)
:)) megnyugodtam ! azt hittem valamit rosszul írtam. én a Firefoxot használom.:))
szóval, a lényeg : frissítsetek a kritikus pillanatban, mert megveszik előletek a kiszemelt domit! :DDD