Idiopathiás thrombocytopeniás purpura (itp) (beszélgetés)
Szia!
Ez megnyugtató,ha sikerül a baciktól megszabadulnod,biztos megemelkedik a trombocyták száma.
Szia mimcsy!
Gondoltam rád ma, mert futólag olvastam tegnap a fórumot. Örülök, hogy ilyen szép eredményed lett, ráadásul bacival harcolva. :) Reméljük, jövő héten (amikor már egészséges leszel :) még jobb lesz a trombi!
Puszi!
Panni
Szia Szilvaaa!
Sajnálom, hogy csak ennyi lett, de annak azért örülhetünk, hogy egészen sok idő telt el a két Nplate között - lehet, hogy a betegség nélkül semmi gond nem lett volna a cicaszámmal! Gyógyuljatok meg, hétfőn biztos minden rendben lesz már. :) Szurkolok nektek!
Panni
Sziasztok!
97. :) Gyógyszer nélkül, folyamatosan valami bacival küszködve nagyon örülök! :)
Jövő héten kell vérképet ellenőriztetnem. Ha itthon megcsinálják, akkor nem kéne most bemennem.
Sajnálom! Pedig úgy szurkoltam, hogy megmaradjon...
Amúgy nem tudom mi van, de most én is egyikből ki, másikba be. Most is van valami...
Remélem hétfőn már sokkal jobb eredményetek lesz!
Gréta! sok sok puszi Nektek és hatalmas gratuláció!
Jó egészséget mindenkinek!
Gréta! Én is szívemből gratulálok és jó egészséget, sok boldog pillanatot kívánok Nektek!
Majd ha lesz egy pici időd azért kíváncsi vagyok ám a részletekre, hogy vagytok, hogy ment a szülés, hogy állsz tromby-téren meg ilyesmi. :)
Addig is remélem, hogy a szülés előtti cicáid nem lesznek hűtlenek Hozzád!
Puszi!
Sziasztok!
Holnap megyek megint. Kíváncsi vagyok!
Puszi mindenkinek!
Angii!!!
Borzasztóan örülök! Remélem innen már a gyógyulás útjára léptek:)
puszi
Köszönjük mindenkinek, hogy együtt örültök velünk. Nagyon jó érzés megosztani veletek.
jó éjt mindenkinek!!!!!!!
Szia mimcsy!
Köszi szépen! Igen, reméljük, hogy legközelebb felezhetünk, bár most annak is örülök, hogy nem emeltünk az adagon. :))
Puszi!
Panni
Szia Angii!
Hűűűű, nagyon nagy gratula!!
Itt vigyorgok magamban, annyira örülök nektek. :)) Szurkolok, hogy a másik két eredmény is ilyen szép legyen!
Panni
Na ki kavar a fejemben. :) Bocsi!
Szóval:
Petra: Szívesen!
Angi: Gratulálok! :)))
Szóval így tiszta. :)
Szívesen!
És gratulálok a gyönyörűséges eredményhez! :)))))))
Szia
Gratulálok Panni! Nagyon szép eredmény ez is.
szép napot.
Sziasztok!
BOLDOG VAGYOK! 245 e lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El sem hittem mikor kiírta a gép. Holnap tudjuk meg a gyógyszerszint eredményét. Ettől függ, hogy el tudják e venni a sandimmunt!! Volt vesefunkció ellenőrzés is. Remélem ezekkel is minden rendben lesz.
Mindenkinek szép napot és sok cicát kívánunk.
Puszi nektek Szilva! Remélem jól vagytok!!!!!!!
Köszi!
Húúú, tényleg, legközelebb, ha kérdezi a véleményem, biztos ezt fogom mondani. :))
Panni
Köszi az infót.
Az ismerősöm szerint normálisak, korrektek.
Angii!
Írj mindenképpen, hogy mi volt ma...
Mondhattad volna, hogy felezzük meg:)))))))
Örülök, hogy ilyen szép lett az eredmény:)
Sziasztok!
Na, 106e lett az eredményem. :) Kérdezte a dokim, hogy "Na, mit csináljunk?", mire én bociszemekkel mondtam, hogy maradjon a mostani adag. Sztem eredetileg emelnie akart/kellett volna, de végül mosolyogva megengedte, hogy maradjon a napi 4 mg. :)
Panni