Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Haaatt...egyenlore nem sok minden..a cicim nem faj, viszont az erdekes amit a virag irt, a szokatlan nyugodsagerzesrol...mert en is ezt erzem..de ennyi..
Mondjuk Annanal sem ereztem semmit, csak kb. A menzesz elott 3-4 nappal a mindjart megjon erzest..
Virag!
Neked volt valamilyen tuneted ilyentajt? Marmint menzesz elotti heten, es beagyazodas korul?
Hat ez jo kerdes..
Kepzeljetek el, hogy most megyek hazafele. Mielott felszalltam a vonatra olyan ehsegerzet jott ram, hogy muszaj voltam egy gyrost venni...:-) durva volt.
Mondjuk ez siman lehet menzesz elotti tunet...ilyenkor en zabalok!
Jaj bocsi elneztem :D ne haragudj! Kicsit komas vagyok.
Meg nem pihentem ki az eskuvot.
Virag mikor mesz vedonohoz?
En is skorpio vagyok.:)
Sajnàlom de uj honap uj remeny :)
Jonni fog a kis bogyoka :)
Korulottem mar mindenki kiszamolta , hogy skorpio lesz a babam :))
Aranyosak :D
en a 12. Hetig nem agyalok ilyeneken. Megint sikerult 2 orat aludnom. Dragasagom csinalja a faradsagot. Ugy izgulok mar hogy teszteljetek szep pozikat!!!!
Igen akkor volt egy hete kb. A sebemre azert nem gyanbakszom, mert az mindig folyamatos pecsetelesserl jart es meg a tisztasagin is latszott .
En mar nem tudom, de amikor az ember babat akar miert hulyul meg a szervezete?
Figyi!
Simán lehet beágyazódási vérzés, nem? Ha jól számolom kb. egy hete volt peteérésed...hm?
Bogarka en szoritok Neked.:) Nekem sincs semmilyen tunetem nalam meg 3 nap es kiderul.
Bogyoka elso probalkozas utan ne keseredj el, hiszen egeszsegesek vagytok van peteeresed is.:) Az ovutesztet en is csak most kezdtem el hasznalni, meg a homerozest is.
sziasztok :) köszönöm a pozitív,kedves fogadtatàst.
hàt èn miutàn csatlakoztam hozzàtok sajna nem sokkal meg is jött...az elsö csalódàs :( ugye mi mèg csak múlt hónapba pròbàlkoztunk elöször, tùl szèp lett volna hogy igaz legyen :) èn egy kicsit elkeseredtem, de a pàrom megvigasztalt, hogy majd a következö hónapban...mèg jó, hogy ö ilyen pozitív...bàr visszagondolva elèg kicsi esèlyünk volt rà, pont nögyógyàsznàl voltam ès ö làtta ultrahangon, hogy most jó lehetne de az is lehet, hogy màr kèsö....èn meg màr azt hittem elötte kb 5-6napja volt :) legalàbbis a 'tünetek' alapján. èn mèg soha nem mèrtem höt nem volt ovu tesztem, se görbèm szerintem azt se tudnám hogy kell èrtelmezni :D hajrà mindenkinek! a màrcius a mi hónapunk lesz :)
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban