Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Az igen, itt történnek az események.
Szeplakisz, gratulálok, remélem minden rendben van!
Jszyl, kitartás! Remélem minden rendben lesz.
Nekem meg nem történik semmi, pedig 39+1nél vagyok. :(
Szia. Komolyan? Gratulalok! Remelem jol vagytok..
Lanyok!
En is a szuloszoban vagyok, fajasokkal. Elvileg 34+5 napos vagyok. Probaljak visszatartani de kezd surusodni meg erosodni a fajas es nyitva vagyok egy ujjnyira.
Sziasztok. Megszületett. A kiírás szerint 5 héttel korábban, a 34-435 héten. Egy hetet lehet elszámolt a doki, de igy is korán jött.
2600 gramm, 47 cm. A naplómba majd teszek fel képet.
Jó reggelt lányok!
Hogy vagytok?
Én most egész jól aludtam éjszaka, még a gyomrom sem égett.Meg is lepődtem. :)
A közérzetem is jobb mint tegnap volt.
Ma ebédre megyünk anyósékhoz.
Mindenkinek szép napot kívánok!
Én a libero newborn pelusra esküszöm, törlőkendőből a rossman babylove az istenkirály, a legolcsóbb és legjobb, pampers törlőkendőnél üvöltött, mióta rossmannost használunk, egy szava nincs..
A libero-t azért szeretem mert elég nagy, van ilyen kifolyásgátló a lábánál és iszonyú mennyiséget elnyel az is, bár nem a legolcsóbb pelus, de nekünk ismerős féláron tud szerezni.
A szülésnél akkor te kemény voltál, én zuhanyozni sem tudtam egyedül, 2x elájultam, reggel szültem én is, de csak estére kerültem olyan állapotba hogy odaadják a babát, de még akkor is csak feküdni tudtam, felállni nem.. Ja, pedig természetesen szültem. Mondjuk engem vágtak is, repedtem is, de nekem megmondta a doki hogy mivel iszonyú ödémás voltam (8-10 kg volt rajtam csak a víz), ezért nem rugalmasak a szövetek így nem is kérdez hanem gátmetszés alapból. Nem is vitáztam vele, de nem bántam meg mert igaza lett, belül így is össze - vissza repedtem, én is kaptam ilyen drain csövet ami aztán baromira nem volt kellemes, csak 2 napra rá vették ki, addig ott nyomott..
Köszi mindenkinek a gratulációt!
Ami a gátvédelmet illeti, használtam gátmasszázs olajat de csak kenegettem, hogy puhuljon. Valamint dianatal géllel szültem, vagyis a 3 tubusból csak egyet kellett elhasználni a táguláshoz, olyan gyorsan mentek a dolgok. Nem tudom gél nélkül is ilyen könnnyű lett volna-e. Akartam málnalevél teát is inni a méhszáj puhítása érdekében, de ki kellett hagynom, mert székrekedés esetén nem ajánlott. Szóval én azt nem értem, annó szüleim idejében miért metszettek minden 20 éves fitt nőnél gátat, amikor majdnem 4 kilós első gyereket 28 évesen simán meg lehet szülni mindenféle beavatkozás nélkül. És mondhatom, a gyerekágy így nagyon kellemes, hogy nincs ott semmilyen seb, varrat és mindenféle kellemetlenség.. Aki olyan kórházba szül, ahol kádban lehet vajúdni, azt nagyon ajánlom... :)
Pelusok:
Müller márkájáért oda vagyok, nagyon jo biztos ilyet veszünk még :)
Pine (gyógyszertárban kapható) nem estem hanyat tőle
Pampers azaz uj féle nem rossz de ezt tudja a mülleres is.
Még a Liberot nem próbáltam
Beszéltem a dokival. A terhesség egészséges a fájdalom a növekedéstol van. Sajnos fájhat ennyire. Most jól vagyok sokat pihenek.
Megnyugodtam, hogy nincs komoly baj.
Hogy vált be lányok a Mylove pelenka így hosszabb távon? Tegnap vettem egyet.:) Meg még egy Pamperst fogok venni, aztán meglátjuk.
Elliana, tényleg nem megijeszteni akartunk, de amit a doki írt, és ráadásul két helyre, az pihenésre ad okot. Ezzel még simán kihúzod a végéig, sőt túl is hordhatod, csak pihengess tényleg.
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban