Idén: baba a pocakban! (beszélgetés)
Nálam még nincs semmi infó, majd jövő héttől lehet izgulni értem :)
A 3 kg az nagyon jó. Remélem a kontroll vizsgálaton már minden rendben lesz, szorítok!
szia!
most 36+2n volt a bdp 9cm, ac=32cm és fl=7cm
Neked mevolt már a 36.heti Uh?
Nyugi tényleg nemsokára találkoztok. :)
Én is meg a férjem is nagyon várjuk már a babóca érkezését, hiszen tudjuk milyen csodaszép pillanat, pedig még van ugye 18 hetem hátra. :)
Én mennék szülni, de mit csináljak ha nem akar fájni? Pedig én már nagyon várom hogy legalább egy fájást érezzek.Tegnapi nst már mutatott 50-60as értéket is, remélem holnap alakul és akkor rásegítenek egy kicsit. :)
Egyébként én is élvezem a pocakomat,szeretném majd mégegyszer átélni ezt az időszakot! :)
Sajnálom, hogy problémás a vizeleted.Jobbulást!
Mi még mindig egyben vagyunk, 40+2-nél járunk.
Sziasztok! Hat valamit segit. Igazsag szerint marha mohon eszik sok levegot nyel. Este 6-8 ig tekergett irtora fajt a hasa. 8 kor etettem . Fel 9- ejfelig aludt. Megvaltas colt hogy alhattam. Aztan 2 kor ujra ehes lett. Na onnan 4ig megint siras. Eves utan reggel 8 ig aludt. Szoval valtozo. Az biztos hogy tobbet aludna ejjel ha nem lenne hasfajas. Mar delelott fennt szokott lenni. Leskelodik. Dumal a plusseinek..
irto cuki . Ancsi bakker en tejjjel iszom a kavet. Jo hogy mondod. A heten mar 6. Hetesek vagyunk. Jo lenne ha elmulna a pocifajas. Ha nem akkor meg 6 het.
Voltak az expon jó dolgok. Pl a tommee tippeenek volt standja és nagyon jó áron adták a dolgaikat. Két darab 260 ml cumisüveg volt 2600 Ft kézi mellszívó meg 8500 Ft. Mi ezt vettük meg náluk meg bimbóvédőt az is nagyon jó áron volt.
A deréktámaszt is ott vettem elég olcsó volt 3000 Ft körül, remélem a későbbiekben is jó lesz majd.
Én is nagyon várom, hogy Jszyl jelentkezzen!
Zoknibaba, köszi! :) Milyen volt az expó?
Mi már nem mertünk elindulni, pedig kedvem lett volna, de úgysem bírtam volna sokáig sem.
Szerintem az ember akkor fogja fel igazán, amikor már ott van a kezében. :)
Sziasztok!
Izahold és Honey nagyon szép pocakok. :)
Fagyi és Annamari drukkolok Nektek, hogy sikerüljön végre a babóca. :)
Szeplakisz gratulálok még egyszer nagyon édes a kisfiad. :) A szülésed pedig szép gyors volt.:)
Elliana már 18 hét? :) Nagyon megy az idő, én tegnap töltöttem a 22 hetet.
A pocakom nagyot nőtt most már a derekam is fáj. Kellett vennem deréktámaszt. Hétvégén a baba mama expon voltunk vettünk pár dolgot.
Lányok ahogy olvasom a babázós írásokat én még mindig nem tudom elképzelni, hogy lesz egy másik babám. :)
Sziasztok!
Látom Széplakisz végre jelentkezett, gratulálok :)
Virág javult a helyzet?
Fagyi, Annamari?
Többiek?
Én ma voltam a védőnőnél, nem egész 2 kg híztam, eddig összesen 3 kg tartok. Viszont van egy kis genny a pisimben, holnap kell még egyszer mennem vissza. Csütörtökön megyünk a 18. heti uh-ra remélem minden rendben van és megmutatja magát.
Ma még kell mennünk temetésre is. :(
Szia Emma.
Mi majdnem egy idősek vagyunk. Neked mekkora méreteket írtak? Pl.bpd?
Én ma vagyok 36+5
Köszi
Úgy legyen!! Fagyi, neked is szorítok nagyon!! :) Össze kell jönnie most már!!!
Itt nagyon borús, vacak idő van...erre mondják, hogy gyerekcsinálós..:DD
A tegnap este milyen volt?
Remélem jól telt, jó lenne, ha tényleg megoldás lenne az a szer.
Szia!
Üdv köztünk!
Én is egy vagyok azok közül, akiket Annamari említett.
Mi már 4 éve várjuk a csodát, remélem az idén megtörténik végre, és jövőre már én is babázok.
Szorítok majd neked is! :)
Hú, bizony! :) És most áldom az eszem, hogy nem hagytam utolsó pillanatra a dolgokat, hanem a 20. hét után szépen elkezdtem nézelődni. Az utolsó 2 hónapban már nagyon nem ott van az ember agya, teste, hogy órákat nézelődjön, és már sürget az idő is. Legalábbis nekünk így jobb volt sokkal! :)
Annamari, hamarosan neked is meglesz az a kétcsíkos teszt!!
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Nem várt meglepetés-baba a pocakban..hogyan tovább? segítsetek!
- Alkalmatlan vagyok-e a pocakban lévő babához?
- Missed ab után baba a pocakban, itt kezdődött minden, s most a 2. kisbabánkat várjuk
- Kinek hányadik héten fordult meg a babája a pocakban?:)
- Baba a pocakban